Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem sem,de még van meccs a döntőig,Uruguay azért elég kemény ellenfél lesz nekik.Nem vagyok benne biztos hogy döntősök lesznek.kovinho írta:Azért én nem esnék hátra attól hogy megverték Chilét, oké bennt lesznek a döntőben de Argentínával nem bírnak majd.
Azt majd meglátjuk.Ádám02 írta:Hát a tegnapi játékukkal már majdnem olyat nyújtottak mint Argentina...Szerintem nem lesz gond a címvédéssel!noname írta:A brazilok csak belejöttek valahogy.De Argentínát akkor se verhetik meg. Ez a Copa nem az övék.
Hát a tegnapi játékukkal már majdnem olyat nyújtottak mint Argentina...Szerintem nem lesz gond a címvédéssel!noname írta:A brazilok csak belejöttek valahogy.De Argentínát akkor se verhetik meg. Ez a Copa nem az övék.
pedig annyi:el fuero írta:0-10?????![]()
Ez még akkor is sok ha az ajax u 13 jáccott.
Akkor 2.félidőre talán már hazaérek bulibólSylvinho_ írta:A Ven-Uru-t még átalszom, de a Bra-Chi-re kelés.Holnap 2:30-kor kezdődik.
Egy fáradt Ronnieval és Kakaval nem sokat érnének...Ádám02 írta:Az is igaz...De attól még jól játszott a coppán és szerintem simán nyernék ezt ha lenne Kaká meg Ronaldinho! (így is megnyerik)
nemfognak.kovinho írta:de azt hiszem, hogy ezen a Copán most az argentínok megállíthatlanok lesznek. (Ne cáfoljon rám a Brazíl csapatÁdám02 írta:Az is igaz...De attól még jól játszott a coppán és szerintem simán nyernék ezt ha lenne Kaká meg Ronaldinho! (így is megnyerik))
Azért ez nem biztos, mert hát Ronnieék is fáradtak lehetnek, jó valamennyivel biztos jobb lenne a brazíl csapat, de azt hiszem, hogy ezen a Copán most az argentínok megállíthatlanok lesznek. (Ne cáfoljon rám a Brazíl csapatÁdám02 írta:Az is igaz...De attól még jól játszott a coppán és szerintem simán nyernék ezt ha lenne Kaká meg Ronaldinho! (így is megnyerik)