Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem nagyon...Eszter21 írta:Nekem a mai napon nagyon furcsa dolgokat csinált egy fórum. Látom, hogy írtak hozzászólást, mert narancssárga jel van a topic előtt, de ha rákanttintok nem tudom megnézni. Ezenkívül, ha megnézem a híreket, már kilépek a fórumból. Másnak nincsenek ilyen problémái?
Pontosan.ronaldo írta:Épp azért (gondolom) hogy az a pár ember szerkesztök, moderátorok cikkirok meg tudják beszélni az olyan dolgokat ami csak rájuk tartozik, megbeszéljenek ujitásokat cikkeket meg ilyeneket
Épp azért (gondolom) hogy az a pár ember szerkesztök, moderátorok cikkirok meg tudják beszélni az olyan dolgokat ami csak rájuk tartozik, megbeszéljenek ujitásokat cikkeket meg ilyeneketBercy írta:Kedves Szerkesztő Urak:
"felhasználok csak különleges engedéllyel olvashatják a fórum tartalmát"- Na ez most mi???
Akkor minek van ott ha csak pár ember léphet be???
Vagy oszehasonlítások lehetnének pl. a mi csatárunk és az ellenfél csatára kozott. Pl. Etoot TorresalZsolti írta:Vagy nemis csak Barca játékosokat,hanem a soron következő ellenfél csapatok legjobb zsugásait,vagy ilyesmik...
Egyet értek sztem is nagyon jó.Bár az Albertinié,meg a Larssoné kicsit hosszadalmasabb,terjedelmesebb lenne mondjuk a Maxiétól...Szakacs írta:Nekem teccik, szerintem minden jatekosrol kene irni egy ien bemutatot
Okés! Ez jó ötlet! Megtekintés meg csak regisztrált hozzászólóknak! Próbáljuk meg, bár van amit törlök előtteredlions írta:Támogatom az ötletet rhynn! De csak megtekintési joggal.... Írni csak az adott topichoz "tartozók" tudjanak írni.
Aham.Boixos írta:köszi, de arra még asszem gyúrnék egy kicsit. csak azért kérdeztem, mert a "célkeresztben: victor valdes" témát néztem volna meg. akkor ezt pl. egymásnak írogatjátok?
köszi, de arra még asszem gyúrnék egy kicsit. csak azért kérdeztem, mert a "célkeresztben: victor valdes" témát néztem volna meg. akkor ezt pl. egymásnak írogatjátok?Z. Iván írta:Azt, hogy oda csak a szerkesztők, vagy a moderátorok léphetnek be. Zárt körű belső fórum. Beléphetsz ha valamely szerepkörbe kerülsz
De nincs senki kibeszélve, és semmi komoly nem történik...Boixos írta:kérdezném a t. szerkesztőktől, h mit jelent néhány topicnál az, h csak különleges engedéllyel látogathatók, és ezt az engedélyt hogyan lehet megszerezni?
Mint moderátor én azt mondom mehet.ronaldo írta:Lenne egy kérdésem a szerkesztQkhöz.nyithatnék e egy topikot arra hogy minden meccs eredményét leírnám versbe foglalva. régen az origon elkezdtem de aztán abbahagytam.irnék még elQzetest meg az igazolásokhoz fuznék pár sort.
Persze nem kell számítani egy PetQfire de sztem nem rosszak sot vannak egészen humorosak is.
vers szabályokat se keressetek nem egyeznek meg a szótagok de a sorok vége rímel (páros rím). Tehát várom véleményetek es ha tetszene már írnám is![]()