2007.07.17. 15:19:47
Azt hiszem az idei copa döntőt követően én is megtörtem. Sajnos tétmeccsen már nem lehet atraktiv támadó focit játszani. Szigorú nagyon begyakorolt taktika kell bombaerős középpályával, sok kis taktikai szabálytalansággal, rengeteg labdaszerzéssel, területlezárással és sok futással. ez az amin Rijkaardnak is törnie kell a fejét. Véget ért egy korszak a fociban ( rövid sírás ) újra kell gondolni nálunk is a dolgokat. IMÁDOM A BARCÁT A TÁMADÓ FOCIÁÉRT, de sajnos bármilyen jó csapat játékát meg lehet ölni, ezt bizonyítja a vb, a copa, meg még jó pár esemény. Javaslom a 4-2-3-1-et, amit egy erős csapat ellen lehet 4-5-1-re formázni, és kontrából játszani. Ez is nagyon megy a barcának, sőt ennél jobb játékosaink nem is lehetnének a kontrajátékra. Tudom hogy ez "tájidegen" a csapatunktól, de ki kell valamit találni Franknek, mert nagyon alá fogunk szaladni a pofonnak az idén, mert még a kisebb csapatok is ezt alkalmazzák, tudva hogy nincs más esélyük. Nem akarom temetni a támadó futballt, de fejben sokkal komolyabban kell odaállnunk minden meccsre, mert a zsenialitásunk már nem lesz elég! És még valami: eddig úgy vettem észre, hogy Frank nem nagyon törödik az ellenfél felállásával ( szinte mindig 4-3-3 ) ezen változtatni kell!
I cry for you, Argentina....
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."