Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát Puyolt hova tennédPicsókpista írta:Mindjárt gondoltam....Ha megkérdezték volna h Milito v Chivu kell, már akkor is Gabi-t mondtam volna. Jobb védőnek tartom.
Milito a Liga legjobb legjobb védője szerintem Ramos mellett.Chivu is ott lett volna,de nem jön.
Milito kemény mint a szikla és határozott.Chivu gyors,fürge,technikás,nagyon jó szerelőkészséggel,jobb képezettséggel.
Két hét alatt lezavarni a hiányposztok betöltését ez irigységre ad okot.Ennek ellenére szerintem ez a két csapat között fog ujra eldőlni a Liga....
Mindjárt gondoltam....Ha megkérdezték volna h Milito v Chivu kell, már akkor is Gabi-t mondtam volna. Jobb védőnek tartom.
Ezt nem mondanám, de azért jó h nem a Margité lesz. Bár...Raziel írta:Milito sokkal jobb védő...mehet isten hírével.
A goal.com-on is írják.varga tamás írta:Na, a román pénznyelő úgy tűnik mégis az Interbe igazol. Legalábbis az ügynöke szerint, mivel a milánóiak hajlandók megadni neki a kért összeget. Legyenek vele boldogok. A hír a margitpistán van.
Calderon még tuti,mi drukkerek már nem.Reméljük hamar visszafordul ez a dolog és az elmult pár év [auto_cenzúra] a multté enyésznek...grecki írta:Szerintem még mindenki azt hiszik a blancók vezérkarában, hogy mindenki a Real Madridban szeretne játszani...
És nem ártana valamilyen új kommunikációs csatorna után nézniük, mert az msn-ezés olybá tűnik nem vált be eleddig sem Kaká, sem más leigazolásakor...
CLOWNderont már komolyan mondom h kezdem sajnálni.Egy év alatt rájött h Kaka marad a Milanban.Jövőre az is leesik majd neki h ezek szerint nem megy hozzájuk.Érdekel arra mikor jön rá h Fabregassal is ugyanez a helyzet.Balika Gaucho írta:Az elnök választása azért esett Bernd Schusterre, mert a német edző csapatai szórakoztató futballt játszanak.
![]()
Opciós jogunk van Fabregasra, ráadásul Cesc egyik nyilatkozatában (még asszem ezen a héten) mondta, hogy van otthon egy Iniesta, egy Oleguer, egy ROnaldinho és egy Puyol meze a Barcából és most akar egyet Henry nevével. Na ennyit a realhoz való elkötelezettségéről. Remélem Laportáéknak lesz annyi eszük, hogyha az Arsenal megyegyezik a madriddal, akkor útilaput kötnek Deco lábára és Fabregast hozzák a helyére. Xavi, Iniesta, Fabregas,mind saját nevelésűek, és mondhatni nem gyenge középpályásállomány... Arról nem is beszélve, hogy csak Xavi erősíti az idősebb korosztályt.Game90 írta:Csak Reyes ér 10-15 milliót10:07 - Wenger Robinhót akarja Cesc-ért cserébe! A madridiak viszont 35-40 millió euró körüli összeget fizetnének a fiatal középpályásért és Reyesért cserébe.Fabregas meg tuti, hogy marad. Robinhot meg széttörnék Angliában, aztán sírhat...
Csak Reyes ér 10-15 milliót10:07 - Wenger Robinhót akarja Cesc-ért cserébe! A madridiak viszont 35-40 millió euró körüli összeget fizetnének a fiatal középpályásért és Reyesért cserébe.
Madridista gyorshírszolgálat...Az a baj, hogy ide hallom, hogy hápog...FCB_gábor írta:10:07 - Wenger Robinhót akarja Cesc-ért cserébe! A madridiak viszont 35-40 millió euró körüli összeget fizetnének a fiatal középpályásért és Reyesért cserébe.![]()
Meglepődnék, ha Fabregas a realban kötne ki, bár igazság szerint nagyon nem zavarna. Ide már úgyse jönne vissza.
Engem zavarna,és nem is köt ki ott...a Barca nem egyezne bele...és Cesc is lenyilatkozta párszor (igen,én még hiszek a nyilatkozatokban),h nem menne Madridba...FCB_gábor írta:10:07 - Wenger Robinhót akarja Cesc-ért cserébe! A madridiak viszont 35-40 millió euró körüli összeget fizetnének a fiatal középpályásért és Reyesért cserébe.![]()
Meglepődnék, ha Fabregas a realban kötne ki, bár igazság szerint nagyon nem zavarna. Ide már úgyse jönne vissza.
10:07 - Wenger Robinhót akarja Cesc-ért cserébe! A madridiak viszont 35-40 millió euró körüli összeget fizetnének a fiatal középpályásért és Reyesért cserébe.
A transfermarkt azt is tényként közölte h Abidal a miénk,amikor még semmi hivatalos hír nem volt.Akkor bejött, remélem most is.A bizonyíték pedig h biztos kacsa a hír:Laportáék megmondták h 18 millióra lealkudták az összeget és most azért fognak tárgyalni h az üzletbe bele tudják vonni Mottát és Ezquerrot.Picsókpista írta:Gabriel Milito Real Saragossa - FC Barcelona 20.000.000Eu
A transfermarkon ténykényt közlik már.....Igaz?