Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszönjük szépen.Nem volt egyszerű feladat az elején még nem eléggé felkészült gárdának a végére befogni a többi brigádot....Úgy lett bajnok a Real Madrid 2007-ben, hogy az idény során egyetlen egyszer sem vezette a bajnokságot pontelőnnyel. Bravó.
Gondolom ezt úgy kell érteni, hogy az ott töltött 4 éve alatt ennyi bevételt jelentett a mezekkel, reklámokkal, fenetudja még mikkel.Game90 írta:A Real Madrid 440 millió eurós bevételhez jutott David Beckhamből.
madridista
Ott volt náluk néhány évig, nem meglepő ez a szám.Érdekel h mi Roni után eddig mennyit nyertünk.Amúgy sztem Henry ára is azóta már megtérült.Game90 írta:A Real Madrid 440 millió eurós bevételhez jutott David Beckhamből.
madridista
Tényleg korrekt cikk,egy dolgot leszámítva: A szép játék mindig csak a veszteseknek fontos.
Ez talán azért van mert az idei szezonotok olyan semienre sikerült , nem játszottatok szépen , nem játszotatok jól , utolsó pillanatban"nyertetek" egy címet . De ebből a játékosok nem tudnak következtetni hogy érdemes -e belevágni.Plus még szétesett a csapat is.Picsókpista írta:Igy igaz.Tényleg nem normálisak hogy elküldték a digót.De ez van,mi nem tudunk ezen változtatni.Schusterrel kell nyernünk,nincs más lehetőség....Tavaly nagyon rosszul indult a felkészülés,idén se megy jól.Az igazolások nem állnak össze.Ha nem jön senki akkor nem jön.Ilyen a vezetőség.Én hittem bennük,m
ra belátom nincsenek a helyzet magaslatán.Amióta a labda pöttyös mindig jöttek a játékosok mint a szél....idén semmi egyenlőre.
Ennek ellenére lesz erősités,de nem tudni mennyire lesz sikeres.
A ligáért megyünk jövőre is ha erősitünk ha nem.
Hát ha a BWIN-en lesz olyan fogadás, hogy bajnok lesz-e a Madrid, akkor tutira megnyomom a NEM-et "egy-két" forinttal.ozsimiki írta:Angliában biztos találsz erre megfelelő fogadási helyet...vagy akár netenSylvinho_ írta: Erre rámernék tenni egy jelentősebb összeget is...Szal vágj bele
![]()
Angliában biztos találsz erre megfelelő fogadási helyet...vagy akár netenSylvinho_ írta: Erre rámernék tenni egy jelentősebb összeget is...
Na jó, nem úgy értem. Azért vették meg, hogy ott és rögtön ő legyen a megváltő, és mindent nyerjen a csapat. Ezért adtak irreális összegeket kamaszokért, akik európában még nem is jártak.Sharkinho írta:Én még várnék egy ilyen kijelentéssel. Majd ha jövőre meg azután is ilyen teljesítményt fog nyújtani, akkor lehet azt mondani, hogy nem vált be.lionelmessi19 írta:Megváltónak, 12 millióért.
Nem vált be.
Marcelo még fiatal. Csak azért igazolták le, hogy 1-2 év múlva ne a 2szereséért vegyék meg + ne vigye el senki előlük. De jó játékos lesz belőle.lionelmessi19 írta:Marcelot meg porfogónak... Mert ugye leigazolják Chivut bal szélre
Én még várnék egy ilyen kijelentéssel. Majd ha jövőre meg azután is ilyen teljesítményt fog nyújtani, akkor lehet azt mondani, hogy nem vált be.lionelmessi19 írta:Megváltónak, 12 millióért.
Nem vált be.
Megváltónak, 12 millióért.Higuaint akkor minek is igazolták?
23 múlt. 1984.01.25.Sharkinho írta:Hány éves pontosan Robinho![]()