Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Juve maradhatott volna még 1-2 évet a B/C ligábannoname írta:AndradeJuve 10 milláért(a Juve így már bajnoki esélyes)
EZenkívül még Barzaglit is meg akarják szerezni.
BellamyWest Ham
Picsókpista írta:Megkell venni ujra a bírókat és tuti,amugy nem.
Ha nem eladók akkor alkalmazzák a régóta bevállt eszközüket: dopping...
Az volt.Valaki írta is,h játékos temető az Inter itt pont 1 példa.
- Elég fiatal, akkor. De minek Eboué és Hoyte mellé, főleg 6 milláért-Ki ő:1983. február 14-én született. Magasság:1.76, az Auxerrben 87 meccsen 0 gólt lőt.
-Minek: Mert elköltöttétek az igazolásokra szánt pénzt és csak erre futja....
KussJobban járnának ha most Henry helyettesének a megtalálásával foglalkoznának, mert így legfeljebb az 5. helyre lesznek jók, természetesen a Tottenham mögött.![]()
Touré betonbiztos, Gallas is jó lesz. Idáig sérült volt, de a legjobb védők között vanInkább valami normális belső védő kéne nekik Toure mellé. Gallas nem az igazi, Senderos meg Djourou nem Arsenal szint.
-Ki ő:1983. február 14-én született. Magasság:1.76, az Auxerrben 87 meccsen 0 gólt lőt.Game90 írta: Az Arsenal leakarja igazolni Bakari Sagna-t az Auxerre jobbhátvédjét 6 millió fontért. Csak 2 kérdésem van:
- Minek?
- Ki ő?
Szerintem én voltam mert a környezetemben mindig ezt mondom!De bocs ha itt nem én irtam!gajeraro írta:Grosso a Vb-én nagyot alakitott nekem Ő és De Rossi volt a színfoltja az olasz válogattotnak( utálom az olaszokat és Rossi se a piros lapos megmozdulásáért volt szimpatikus
De nagyon eltűnt Grosso az Interbe!!!(Sajnos)
Valaki írta is,h játékos temető az Inter itt pont 1 példa.
Gondoltam hogy a Barca lenne a jobb...Raziel írta:Ugyis Chivu dönto el hogy hova menne...Bár én a Barca,Inter,Madrid hármasbol,inkább a Barcaba mennék,ha nem nem a pénzt nézi,de azért ittis kapna rendesen...de ha nemjön azsem baj,én Militot jobb védőnek tartom amugyis.
Off:szépen szét lett húzva a forum...
Hát gondolom cserének vagy nem tudom!Game90 írta:Sztem semmi baj nincs veleRaziel írta:Off:szépen szét lett húzva a forum...![]()
Az Arsenal leakarja igazolni Bakari Sagna-t az Auxerre jobbhátvédjét 6 millió fontért. Csak 2 kérdésem van:
- Minek?
- Ki ő?
Sztem semmi baj nincs veleRaziel írta:Off:szépen szét lett húzva a forum...
Odaigazolt? NemÁdám02 írta:Hát nagy a valószinűsége !
Chivu mióta Realos?Ádám02 írta:Ezt nem értemGrosso interes most már Lyonos Chivu romas volr most madridos hogy jön a kettő egymáshoz?
Ezt nem értemGame90 írta:Grosso távozásával lehet, hogy jön ChivuÁdám02 írta:Chivu hogy jön ide?
Grosso távozásával lehet, hogy jön ChivuÁdám02 írta:Chivu hogy jön ide?