Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
de a Milito transzferbe állítólag Motta is bevonható lenne, így olyan 17-18 milla körül tudnánk megszerezninoname írta:Valszeg több mint Chivu.A Juve 17-et ajánlott Militoért, de visszautasították.bence 8 írta:pls milito mennyilenne?
Tessék:El Payaso írta:Friss híreket szeretnék!
Én is így vagyok veleGuardiola írta:Hat nem tudom Andrade szerintem nem jobb mint Marquez nem tartom nagy erositesnek.
Hat nem tudom Andrade szerintem nem jobb mint Marquez nem tartom nagy erositesnek. Pepe-t meg nem nagyon lattam ritkan neztem mostanaban Porto mecset...barca99 írta:Chivu sztem elúszott (lehet nem is baj) Militoval meg állítólag nem tárgyaltunk. Tegnapi eurobarcás hír.
Ha holnap bejelentik, akkor nagyon merem remélni, hogy nem Andrade vagy Pepe lesz.
Ez a lényeg.Teljesen mindegy elyik.Chivu sztem valamivel rutinosabb(már játszott több nagycsapatban),Milito viszont itt szeretne játszani és ezenkívül hozzá van szokva a bajnoksághoz.Egyik jobb mint a másik.Zárják le valamelyik ügyet holnap és kész.fcjoc írta: Csak jöjjön valameik!!!
Sztem olvasd el az időpontokat.Eszerint kiválasztottuk Militot, majd 20 perc alatt Txiki elment tárgyalni és már vége is a tárgyalásoknak.fcjoc írta:Ja.. de most a legfrissebb hírek szerint nem sikerült megállapodni a Zarával..
csinájjanak vmit..
forrás: madridista főoldal..
Az a másik verzióSharkinho írta:Vagy a római ultrák elkapják és elintézik egy időre