Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig annak idején még a Madrid küldte el Militot, mert volt vmi sérülése, és így volt lehetősége a Zaranak, hogy lecspjon rá.noname írta:Valahol olvastam h Milito elég nagy antimadridista azonkívül h itt szeretne játszani, szóval akkor már inkább a Juvéba menne, mint a madridba.Mezner2 írta:Ha a Románál marad Chivu félek hogy a Real lecsap Militóra tom jól hogy azt mondta Milito hogy itt akar jáccani de ahogy a mondás tartja:
Pénz beszél minden más csak ugat
De tudod mit inkább ide jöjjönnoname írta:Valahol olvastam h Milito elég nagy antimadridista azonkívül h itt szeretne játszani, szóval akkor már inkább a Juvéba menne, mint a madridba.Mezner2 írta:Ha a Románál marad Chivu félek hogy a Real lecsap Militóra tom jól hogy azt mondta Milito hogy itt akar jáccani de ahogy a mondás tartja:
Valahol olvastam h Milito elég nagy antimadridista azonkívül h itt szeretne játszani, szóval akkor már inkább a Juvéba menne, mint a madridba.Mezner2 írta:Ha a Románál marad Chivu félek hogy a Real lecsap Militóra tom jól hogy azt mondta Milito hogy itt akar jáccani de ahogy a mondás tartja:
Mielőtt nem írtad volna ezt a Maffiás dolgot,én is kivoltam Chivura,h miért nem bsza már ki a píbe az ügynökét...aztán írtad amit,és most már gondolom,h miért nemnoname írta:Gondolom már hallottál mostanában egy két hírt a Becali-családról.Lehet h annak idején választása se volt Chivunak h ki legyen az ügynöke.varga tamás írta:Már a madridistáknál is kezdik "megszeretni" ezt a románt. Én azt nem értem, hogy egy ilyen jó játékosnak, hogyan lehet ilyen gerinctelen ember az ügynöke? Hogy engedheti meg magának, hogy a világ két vezető klubját és annak szurkolóit hülyének nézze? Ha valamelyik csapat ajánlatát elfogadja, mire odaér, kb. annyian fogják utálni, mint amennyien szeretni. Én ezt nem szeretném.
Gondolom már hallottál mostanában egy két hírt a Becali-családról.Lehet h annak idején választása se volt Chivunak h ki legyen az ügynöke.varga tamás írta:Már a madridistáknál is kezdik "megszeretni" ezt a románt. Én azt nem értem, hogy egy ilyen jó játékosnak, hogyan lehet ilyen gerinctelen ember az ügynöke? Hogy engedheti meg magának, hogy a világ két vezető klubját és annak szurkolóit hülyének nézze? Ha valamelyik csapat ajánlatát elfogadja, mire odaér, kb. annyian fogják utálni, mint amennyien szeretni. Én ezt nem szeretném.
Annyi a lényeg a cikkben h a Madrid és Chivu között megszakadtak a tárgyalások mivel a Madrid nem volt hajlandó megadni a Chivu által kért összeget. Ezt az összeget az Inter viszont megadta volna de ők viszont a Rómával nem jutottak egyezségre. Így maradt a Barcelona egyetlen jelöltnek, és ha mi emeljük az ajánlatunkat akkor valószínűleg ideszerződik. De még azt is tartalmazza a cikk h Calderon utasította Mijatovicsot h tegyen új ajánlatot a játékosnak.Becalli szerint az sem kizárt h ha Chivu nem kap megfelelő ajánlatot akkor kitülti a szerződését Rómában.varga tamás írta:Vki lefordíthatná a lényeget! Köszönettel!
Csak Chivu szépen kib.szna a RomávalBoixos írta:rómában egyébként van egy fizetési plafon, ami felett nem keresnek a játékosok, neki ezt megadták volna. (évi kettőfél).
noname írta:Azt nem hiszem h végül Chivu marad.Most még nemtudni h hova megy, de mindegyik csapat többet ajánl neki, mint a jelenlegi római fizuja.De már nagyon ideje lenne dönteni.
Egy idézet a madridistáról.(tudom h nem kéne, de ez ránk is tartozik)Daniele Prade megerősitette , hogy megszakadtak a tárgyalások a Real Madriddal ... Volt Chivu , nincs Chivu Meg lehet tartani Mejiat vagy Raúl Bravot a kezdőbe
Vki lefordíthatná a lényeget! Köszönettel!
mért zebinával mi történt??Boixos írta:jó lenne, ha chivu végre eldöntené, h mit akar.
mindenesetre romában nem kéne maradnia, mert azt nem tesz ki az ablakba, amit a szurkolóktól fog kapni, ha jövőre végülis ingyen koccolna le a csapattól. zebinát ehhez képest a semmiért pofozták meg anno...