Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tényleg ő sem maradt meg nálunk,pedig szimpatikus volt a hozzáállása..Materazzi témára vissza térve ,végén leigazoljuk a komplett olasz válogatott védősort Nestával együtt,holott másutt is akadnak jó hátvédek..Decooo írta:Off: Én Sorin-t is szerettem
még mindig jobb,mint egyedülDecooo írta:Sztem csak ti ketten vagytok
yeah,más is szívesen látná gránátvörös-kékben!!!!!!TeeeB0R írta:Materazzi a harmadik legjobb játékos lett Olaszországban a meccsátlagok szerint, csak Totti és Mutu előzte meg őt.
Milyen jól mutatna hátul Zambrotta s Materazzi a széleken. Kezd felhúzni ez a Chivus ügy, egyik kedvencem, s elszomorít ez a hercehurca körülötte. Nem lehet hinni semmilyen online vagy napilapnak. Akkor mikor valamelyik klubelnökkel kezetfognak s mutatják közösen a frissen legyártott pólót az újságíróknak, szóljatok.
Davids sokat szabálytalnkódik az agresszívebb játékstílúsából adódóan, de nem nem sunnyin, allatomosan teszi.Tim írta:Folyton az eltiltását töltené,mint Davids pedig őt még kedvelem is!
materazzit mindenki utálja,amíg nem a saját csapatában játszik...Tim írta:Hát Materazzinál nagyobb favágót még Rumcájsz se látott a Jicsinyi Rejtekadó erdőben vagy bárhogy is írják..Folyton az eltiltását töltené,mint Davids pedig őt még kedvelem is!
Hát Materazzinál nagyobb favágót még Rumcájsz se látott a Jicsinyi Rejtekadó erdőben vagy bárhogy is írják..Folyton az eltiltását töltené,mint Davids pedig őt még kedvelem is!skadi írta:nálam még mindig materazzi!!!Decooo írta:Heinze Heinze Heinze
nálam még mindig materazzi!!!Decooo írta:Heinze Heinze Heinze
REmélem a vezetőségnek is van egy ilyen listája,és buzgón tanulmányozzák..The10 írta:Megpróbáltam összeszedni, kik azok a védőjátékosok, akik kellő rutinnal rendelkeznek, ugyanakkor viszonylag könnyen megszerezhetők:
Jorge Andrade (Deportivo) - tökéletes felépítésű, remekül szerelő védő, de kicsit lassú.
Gabriel Milito (Real Zaragoza) - csupaszív, harcos játékos, de alacsony, ezért magas labdákkal könnyen zavarba hozható.
Fernando Meira (VFB Stuttgart) - sokoldalú, intelligens hátvéd-védekező középpályás, de keménysége néha durvaságba csap át.
Pepe (Porto) - fiatal és tehetséges játékos, de a többiekhez képest rutintalan, gyakran követ el elemi hibákat.
A történtek ismeretében azt hiszem, Chivunálbármelyikük méltóbb a Barca mezére...
ezzel én is vok csak megemlitettemlionelmessi19 írta:Messze nem szabad kézpénznek venni, ami a madridistán megjelenik...KaTo írta:most olvastam a madridistán(néha benézek oda is mijot csinálnak)h bár teljesen biztos a chivu a madridé
ha minden igaz akko 18 milláért
En is ezen a velemenyen vagyok annyi modositassal hogy nekem egyikuk is eleg lenne mondjuk Pique meg fiatal (de azert kar hogy nem tudtuk megtartani...)Zozzy 5 írta:Én is ezen a véleményen vagyok. Hozzuk ezt a 2 embert, és senkinek sem fog hiányozni Chivu.sztem most jöjjön Milito és Pique is.
Azért attól távol áll, hogy gyűlöljük. Valószínű, nem hozzánk jön, a pénz miatt. Ez azt jelenti, hogy nem jelent neki annyita barca, mint a Real pénze. A véleményünk megvan róla, de sokkal több gyűlöletre méltóbb ember van már ebben a mai világban...skadi írta:hogy neked mennyire igazad vansasi1 írta:Chivu téma:
Érdekes milyen kis dolgokon múlik, hogy egy játékost szeret, vagy gyűlöl az ember![]()