Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mit is értünk azon hogy eredetilionelmessi19 írta:Szerintem akkor is kamu. Kizártnak tartom, hogy ilyen áron el tudjanak adni veszteség nélkül mezeket. (eredeti)
Ott a pont! Nem mindig a legnagyobb árrés jelenti a legnagyobb bevételt.De ez már közgazdaság, azt pedig mindig utáltam..Raziel írta:Adhatná 12-14ezerért is,de ugy neki nem éri meg,mert igy többet vesznek,és ugye igy több pénz is jön be...ennyi az egész.
Csak nagyon olcsó áruval az a gond, hogy gyanús lesz! Miért kerül ennyibe? Vagy hasonló kérdés lesz rögtön a hasonló áraknál!Raziel írta:Adhatná 12-14ezerért is,de ugy neki nem éri meg,mert igy többet vesznek,és ugye igy több pénz is jön be...ennyi az egész.
Több oldalon is hírdet valószínüleg az e-bay-ről rendeli nagy tételben egy mez átlag 10$ többnyire a posta költség drágább mint maga a mez.Scorpio írta:Tényleg eredeti, akkor mennyiért veszik? Vagy ha nagy tételben vásárolják, jó helyen akkor végül is lehetséges!
Angliábol vannak hozatva,mind eredeti...Game90 írta:Nekem bejön.Scorpio írta:A lap nem jeleníthető meg.![]()
Pedig nagyon érdekelne!
Bár én sem tudom, hogy 9ért milyen mezek lehetnekLeestek a kamionról vagy valami...
Andris, egyet tudok érteni Veled. Ez qumma kevés egy valódi,eredeti Barca- és egyéb mezért. 9000FT-ért egy ócska másolatot kapunk. Sztem kamu az egész.lionelmessi19 írta:Kiváncsi volnék, hogy ezt hogy oldják meg.Raziel írta:ittvannak 9ért Barca és egyéb mezek.
Sztem csak kamu mezek.
Áh, sztem nem estek sehova. Nem kizárt semmi, de sztem jól álcázott kamu. Ha hárman-négyen több szem többet lát alapon rászabadulnánk a készletükre, sztem meglepő dolgokat találnánk, már ha van készletük.Game90 írta:Nekem bejön.Scorpio írta:A lap nem jeleníthető meg.![]()
Pedig nagyon érdekelne!
Bár én sem tudom, hogy 9ért milyen mezek lehetnekLeestek a kamionról vagy valami...
Nekem bejön.Scorpio írta:A lap nem jeleníthető meg.![]()
Pedig nagyon érdekelne!
Kiváncsi volnék, hogy ezt hogy oldják meg.Raziel írta:ittvannak 9ért Barca és egyéb mezek.