Nem baj, go Shara!

Asszem 30-15-nél hagyták abba. De majd most kiderülSharkinho írta:Mér, az már elkezdődött![]()
Hogy állnak
![]()
Azért tavalyi döntő nem volt annyira sima...ha fejlődőtt Nadal vmennyit füvön,akkor meg végképp nem lesz sétagalopp a svájcinakdoki írta:Hát igen,de ha fordítva lenne,akkor sem lehetne őt(Federer) megszorítani sajnos.
Ennek a Federernek még itt is kumma nagy mákja van,mindig úgy játszik,h nem csúszik semmit se szinte...csak akkor esik amikor már őt nem érintidoki írta:Szegény Nadal már egyre rosszabb helyztbe kerül(t)
Ezt a meccset azt hiszem ,már múlt héten elkezdték.Ha továbbjut,akkor minden nap játszhat.Roger pedig pihent néhány napot.
Nem lett végekovinho írta:Nadal kolléga még mindig bénázik? Bár ahogy láttam tegnap ez a svéd arc elég jól tolja, a spanyolnak fel kell kötni a gatyáját.
Mi lett a vége
Igen kiesettSharkinho írta:A Jankovic vs. Bartoli meccs sztem nagyon jó volt, bár ezen a meccsen Jankovicnak szorítottam, de hát végülis megérdemelten jutott tovább Bartoli...
Mauresmo kiesett
Igaz, nem a teljes meccset, de az összefoglalót láttam, és az nem volt semmi, amikor a 2. szettben 6-5-nél hozta a saját adogatását. Szóval, nem teljesen hülyeség, amit írt a cikkben, azt hiszem ütött két ászt is.lionelmessi19 írta:Megkockáztatom, hogy a cikkíró nem látta a meccset, csak az eredményt. És írt köré egy szép szöveget.
Hát ezt nem tudom. Vajon 8kor lejátszották a meccset vagy mi?ozsimiki írta:Örülök,h továbbment Serena,mikor folytatódótt a meccse
Örülök,h továbbment Serena,mikor folytatódótt a meccseGame90 írta:Serena végül továbbjutott![]()
Ez az NSO hülye![]()
A szlovák Daniela Hantuchovát 6:1, 6:7, 6:2-re múlta felülaz első szett 6-2 lett. Ezt 2szer is elrontotta az NSO
![]()
Williams feltűnően húzta a lábát, a szervái azonban még így, sérülten is bivalyerősek, ami pedig ennél is fontosabb hatékonyak voltakbivalyerősnek nem neveztem volna, a hatékonyságról pedig annyit, hogy legalább 3 kettős hibája volt.
Megkockáztatom, hogy a cikkíró nem látta a meccset, csak az eredményt. És írt köré egy szép szöveget.Game90 írta:Serena végül továbbjutott![]()
Ez az NSO hülye![]()
A szlovák Daniela Hantuchovát 6:1, 6:7, 6:2-re múlta felülaz első szett 6-2 lett. Ezt 2szer is elrontotta az NSO
![]()
Williams feltűnően húzta a lábát, a szervái azonban még így, sérülten is bivalyerősek, ami pedig ennél is fontosabb hatékonyak voltakbivalyerősnek nem neveztem volna, a hatékonyságról pedig annyit, hogy legalább 3 kettős hibája volt.