Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez helyes hozzáállás. és tényleg a fejekben kell rendetrakni, mert néha úgy néz ki, mintha be lennének traskerolva a téttől a játékosok, és azért görcsösködnek, pedig nem ma kezdte egyik sem. vagy lehet, h nem is az elmúlt hetekben jött ki a nagyon kemény őszi idény, hanem most? lehet, h amikor kezdenek rendeződni a dolgok a csapat körül, egyszerűen nem tudnak már annyira koncentrálni, mint akkor, amikor csak 12 épkézláb ember volt? nem tudom, de helyre kell rakni a zsugásokat, mert tudnak ennél sokkal jobban is játszani. remélem, ennek megtalálják a módját a szakemberek.De én bízom, amíg vége nem lesz a cselszki elleni visszavágónak, addig továbbjuthatunk!!!
Hát a Cselszki pont ezekre fog rámenni! Az Olegeurt ki kellesz hagyni, mert úgy járunk mint a Milán elleni bekapott gólnál! A srácot úgy a földbe döngölte (szabályosan), hogy rossz volt nézni! ÁÁÁÁÁÁÁEnrique írta:Nem azért de ha hátrányba kerülünk, akkor egyszerűen nem bírunk fordítani a legtöbb esetben!
Ezen kéne változtatni és nem idegeskedni, mert annak ez a vége.
És a Maxit is előbb, sokka-de-sokkal előbb be kellett vna küldeni...
Akkor a Reálnak jövő héten 8 tizenegyest fújjanak be, mert már ők is visszakaphatnákredlions írta:Múlt héten hármat úsztunk meg.... Valszeg most visszakaptuk...balboa7 írta:Huu de gyűlölöm az athleticot! Ilyen egy undorító focit, áhh....Mi ha vezetünk sose szoktunk ilyeneket csinálni! A bírót meg kikéne tiltani a stadionok közeléből!Mit nézett a torres tizijénél, cseh2-őt? A Barcarol meg most inkább nem beszélek, de sztem Rijkard most elszúrta!
Múlt héten hármat úsztunk meg.... Valszeg most visszakaptuk...balboa7 írta:Huu de gyűlölöm az athleticot! Ilyen egy undorító focit, áhh....Mi ha vezetünk sose szoktunk ilyeneket csinálni! A bírót meg kikéne tiltani a stadionok közeléből!Mit nézett a torres tizijénél, cseh2-őt? A Barcarol meg most inkább nem beszélek, de sztem Rijkard most elszúrta!