Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Megkockáztatom, hogy a cikkíró nem látta a meccset, csak az eredményt. És írt köré egy szép szöveget.Game90 írta:Serena végül továbbjutott![]()
Ez az NSO hülye![]()
A szlovák Daniela Hantuchovát 6:1, 6:7, 6:2-re múlta felülaz első szett 6-2 lett. Ezt 2szer is elrontotta az NSO
![]()
Williams feltűnően húzta a lábát, a szervái azonban még így, sérülten is bivalyerősek, ami pedig ennél is fontosabb hatékonyak voltakbivalyerősnek nem neveztem volna, a hatékonyságról pedig annyit, hogy legalább 3 kettős hibája volt.

Na odakapcsoltam,mostmár meglesz NadalnakGame90 írta:Soerling 2-2-re áll Nadal ellen

Jó,egy szett azért belefér,még nem annyira erőssége a fűkovinho írta:Nadal bénázik.
Soerling - Nadal: 4-6, 4-6, 7-6, 4-3

Ez Wimbledon,így kell szeretni,ezért is különleges,ezért bír óriási hagyományokkal,stb....az Eső már egy motívum a hihetettlen múlttal rendelkező versenyenkovinho írta:Remélem azért a döntőkön nem fog esni az eső.

A Centerpályát biztos, de sztem a többit is. Mintha úgy hallottam volna.ozsimiki írta:Fedetté teszik az összeset vagy mi
Fedetté teszik az összeset vagy miGame90 írta:Ivanovic hamar elintézi az ellenfelét![]()
Asszem 2 év múlva már nem kell aggódni az eső miatt.

Jól van, csak így tovább, remélem bejut a döntőbe, ahogy Sharapova is.Game90 írta:Komolyra fordítva a szótkovinho írta: Ivanoviccsal mi van?Tudtok róla vmit?
![]()
Asszem a 3. fordulóban nem játszotta még le a meccsét.
Komolyra fordítva a szótkovinho írta: Ivanoviccsal mi van?Tudtok róla vmit?
Az hogy lehet?Rivaldo11 írta:Igen, én tudok, a hétvégét velem tölti.kovinho írta: Ivanoviccsal mi van?Tudtok róla vmit?
Utána utazik vissza wimledonba.