Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
PCsabi
aka Game90

2007.08.07. 18:37:54

Itt van az olaszok elleni keret:

Kapusok:
Fülöp Márton (Sunderland AFC)
Balogh János (DVSC-TEVA)
Balajcza Szabolcs (Újpest FC)
Védők:
Szélesi Zoltán (FC Energie Cottbus)
Csizmadia Csaba (SV Mattersburg)
Balogh Béla (Colchester United)
Vaskó Tamás (Bristol City FC)
Juhász Roland (RSC Anderlecht)
Vanczák Vilmos (FC Sion)
Középpályások:
Vass Ádám (Brescia Calcio)
Zsidai László (MTK Budapest)
Tóth Balázs (KRC Genk)
Bori Gábor (MTK Budapest)
Leandro (DVSC-TEVA)
Tőzsér Dániel (AEK Athén)
Filkor Attila (FC Internazionale)
Hajnal Tamás (Karlsruhe FC)
Buzsáky Ákos (Plymouth Argyle)
Dzsudzsák Balázs (DVSC-TEVA)
Halmosi Péter (Plymouth Argyle)
Támadók:
Gera Zoltán (West Bromwich Albion)
Farkas Balázs (Dinamo Kijev)
Priskin Tamás (Watford FC)
Rajczi Péter (Újpest FC)
Feczesin Róbert (Brescia Calcio)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.07. 18:19:36

Atesz írta:
Raziel írta:. Kisteleki István javaslatára egyelőre nem hívják meg Koman Vladimirt, gondolkodási időt hagynak neki

:shock: :?
Hagy gratuláljak neki.... :evil:
Atesz, csatlakozom hozzád. Kisteleki egy hülye f a s z. Ha az eszére hallgat, akkor úgyis Ukrajna válogatottját fogja választani, én is ezt tenném.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.08.07. 18:16:21

Raziel írta:. Kisteleki István javaslatára egyelőre nem hívják meg Koman Vladimirt, gondolkodási időt hagynak neki

Hagy gratuláljak neki.... :evil:
Kép
Raziel
Entrenador del Barça

2007.08.07. 18:00:13

. Kisteleki István javaslatára egyelőre nem hívják meg Koman Vladimirt, gondolkodási időt hagynak neki

grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.08.03. 14:14:31

Game90 írta:
Ordog írta:Mikor fogok én még1 olyan magyar vállogatottat látni, mint a svédek ellen legutóbb??? Igaz kikaptunk egy 90. percben lött góllal, de ott a helyszínen közel teltház elött a srácok lehozták még a csillagokat is...
Most meg kikapunk Máltától, Norvégia és Görögország meg szépen elpicsáz minket :oops: :? Lothar Mátét nem kellett volna elküldeni.

Filkor maradjon most az Interben.

U.i. Marci, grat a cikkhez :wink:
Egyetértünk, igaz, hogy Matthäus sem volt tökéletes, mellesleg jól megtömte a zsebeit, de az biztos, hogy akkor legalább tudott harcolni a csapat.

UI: Köszi Csabi! :wink:
PCsabi
aka Game90

2007.08.03. 14:03:24

Ordog írta:Mikor fogok én még1 olyan magyar vállogatottat látni, mint a svédek ellen legutóbb??? Igaz kikaptunk egy 90. percben lött góllal, de ott a helyszínen közel teltház elött a srácok lehozták még a csillagokat is...
Most meg kikapunk Máltától, Norvégia és Görögország meg szépen elpicsáz minket :oops: :? Lothar Mátét nem kellett volna elküldeni.

Filkor maradjon most az Interben.

U.i. Marci, grat a cikkhez :wink:
Lord Dragon
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2007.08.03. 12:45:02

Marci írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=149060
Mit gondoltok?
Szerintem Filkornak most el lehetne nézni, de Vladimirt mindenképp be kell hívni! Ő az ukránoknál játszana inkább, de amíg ott nem ismerik addig kell cselekedni! Elvégre már játszott a korosztályos válogatottakban...
Ennek a Koman Vladimirnak ukránok a szülei, de a gyerek születése után Magyarországra költöztek.
Hmm... Ezt már beszéltük valahol. És kb a lényeg, hogy Koman ha most döntene az Ukránokhoz menne, akik ha jól tudom már erősen gondolkoznak a behívásán. :(
/This time it's personal/
Marci
Capitá del Barça

2007.08.03. 12:14:15

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=149060
Mit gondoltok?
Szerintem Filkornak most el lehetne nézni, de Vladimirt mindenképp be kell hívni! Ő az ukránoknál játszana inkább, de amíg ott nem ismerik addig kell cselekedni! Elvégre már játszott a korosztályos válogatottakban...
Ennek a Koman Vladimirnak ukránok a szülei, de a gyerek születése után Magyarországra költöztek.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.08.03. 11:38:34

Az általad említett jelzős szerkezet az autócenzúra hagyatéka... :D
Lord Dragon
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2007.08.03. 11:25:30

grecki írta:Azon a meccsen én is kint voltam. Az a durva, hogy ott tényleg partiban voltunk, csak az a népmuvészeti cserépedény primadonna nem bevágta élete egyik legnagyobb gólját?!
Hát nem kevés ideig gondolkoztam a népművészeti cserépedényen, de aztán leesett, és röhögtem egy jót. :D:D:D
Egyébként pedig tény, hogy azon a meccsen is bebizonyosodott, hogy ha végig küzdenek, akkor egy jobb képességű csapat ellen még egy vereség is belefér, hiszen ti is kiemelitek, mint egy jó meccset. A másik pedig az, hogy a most - remélhetőleg - beérő fiatal tehetségekkel ennél sokkal többre is juthatnánk (és adja Isten hogy jussunk is).
Meglátjuk, én most már sokmindenben nem bízom előre...
norbi_fcb
Barça C

2007.08.03. 11:22:51

A mi csapatunk most feljutott nb 3-ba(elég gyengének látszik de küzdünk a jobbnál jobb eredményekért, még ha nem is sikerül). és nálunk a felnőtt csapatnál látszik, hogy legnagyobbrész az edzőn múlik az eredmény.
norbi_fcb
Barça C

2007.08.03. 11:16:26

Lord Dragon írta:
Perrero írta:magyarországon igenis jó pont ha valaki elszánt...
Ez tény. Ettől még szomorú...
Pedig igen is, hogy elszántak kellene lenni minden Magyar focistának, egyből változna a kép a Magyar "futballról"...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.08.03. 11:07:21

Ordog írta:Igazad van Tamás!!! Osztom a véleményed... Gera már nem az mint régen volt Lotharnál.

Épp emiatt kellett volna maradnia Matthausnak, mert ö ki tudta volna hozni a maximumot ezekböl a srácokbol, de a nagytudású rasszista Mészöly és társai kifúrták a helyéröl...

Mikor fogok én még1 olyan magyar vállogatottat látni, mint a svédek ellen legutóbb??? Igaz kikaptunk egy 90. percben lött góllal, de ott a helyszínen közel teltház elött a srácok lehozták még a csillagokat is...

Várhidi mikor fogja így feldobni a társaságot mentálisan???? Félek töle hogy sosem....

De azért remélem, hogy Husztival, FIlkorral, Hajnallal, Priskinnel és a többiekkel ha majd beérnek(esetleg Németh?) király kis vállogatottunk lesz hamarosan :roll:
Azon a meccsen én is kint voltam. Az a durva, hogy ott tényleg partiban voltunk, csak az a népművészeti cserépedény primadonna nem bevágta élete egyik legnagyobb gólját?!
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.08.03. 10:58:33

Igazad van Tamás!!! Osztom a véleményed... Gera már nem az mint régen volt Lotharnál.

Épp emiatt kellett volna maradnia Matthausnak, mert ö ki tudta volna hozni a maximumot ezekböl a srácokbol, de a nagytudású rasszista Mészöly és társai kifúrták a helyéröl...

Mikor fogok én még1 olyan magyar vállogatottat látni, mint a svédek ellen legutóbb??? Igaz kikaptunk egy 90. percben lött góllal, de ott a helyszínen közel teltház elött a srácok lehozták még a csillagokat is...

Várhidi mikor fogja így feldobni a társaságot mentálisan???? Félek töle hogy sosem....

De azért remélem, hogy Husztival, FIlkorral, Hajnallal, Priskinnel és a többiekkel ha majd beérnek(esetleg Németh?) király kis vállogatottunk lesz hamarosan :roll:
Lord Dragon
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2007.08.03. 10:54:19

Perrero írta:magyarországon igenis jó pont ha valaki elszánt...
Ez tény. Ettől még szomorú...
Shandor
Jugador d'estrella

2007.08.03. 10:18:16

Game90 írta:Emlékszek, amikor még Horváth Feri 2 góljával 2-2-t játszottunk az olaszokkal a VB-selejtezőn \:D/
Az nem volt semmi! Sosem felejtem el, mert az volt az első válogatott meccs, amit a helyszínen láttam. Azóta sem volt annyi ember a Puskás stadionban: 57000(!!!).
PCsabi
aka Game90

2007.08.03. 00:08:42

Krojf írta:Szerintetek mi lesz aznap este?
Egyértelmű magyar győzelet. Priskin szétsz.patja Cannavarót és vág nekik 2 gólt, a végeredmény 2-1 lesz, a 90. percben szépítenek az olaszok Iaquinta góljával.
Félretéve a "viccet", ha komolyan veszik az olaszok, akkor 4-5 gólt minimum kapunk.
Emlékszek, amikor még Horváth Feri 2 góljával 2-2-t játszottunk az olaszokkal a VB-selejtezőn \:D/
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.08.02. 23:15:06

Komáim!
Ma, augusztus 2.-án egy öttagú delegáció érkezett Olaszországból,
hogy az augusztus 22.-én esedékes magyar-olasz mérkőzéssel
összefüggő létesítmény- és szállásviszonyok ügyében tájékozódjon.
Meglátogattak egypár szállodát, megnézték a Puskás-stadiont és
egyéb más fontos felmérést végeztek.
Körülbelül ötvenfős delegációjuk számára keresték Budapesten
a tutit.
Attól én nem félek, hogy elrontjuk az aznapi estéjüket.
Csak úgy barátilag el fognak verni minket, mint eső a határt.
Szerintetek mi lesz aznap este?
Kérdi Tőletek Krojf komátok.
el fuero
Entrenador del Barça

2007.07.08. 16:54:26

Magyar válogatott, de futsal téma:

Portugália-III. Szabatéri Futsal Mundialitón

Magyarország-Angola 7-0
Magyarország-Horvátország 2-3
Magyarország-Portugália 1-5

3. helyért:
Magyarország-Horvátország 9-3
Forza Lazio!
rytuu
Jugador del Barça

2007.07.03. 14:53:37

barca99 írta:
varga tamás írta:Én nem azt várom Gerától, hogy Grétsy tanár úr szintjén művelje a magyart, vagy hogy atomtudósként az
Off: Ettől a névtől még mindig kiver a víz. Egy féléven keresztül hallgattam (kellett volna) hogy ő, és a nyelvművelők mekkora fszok. :)
Off: nem kell bántani az öreget, jófej sztem. :D
A témához pedig csak annyit, h valamilyen szinten igaza van Tamásnak, mert sok focista tényleg szinte csak a labdakergetéshez ért, egy normális mondatot nem képesek kinyögni. Ez tényleg ciki, főleg, ha még nemzetközi szinten is elismert. Akkor tanuljon meg normálisan beszélni. De ez nem csak a foci területére igaz sajnos! És nem lehet általánosítani a magyarokra (pedig sok példát felhozhatnánk). Sőt, ha még ilyen háttérinformációk is kezükben vannak az életéről, akkor elnézőbbnek kéne lenni vele. De önkritikával mindenkinek rendelkeznie kell(ene).
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.07.02. 22:41:57

varga tamás írta:Én nem azt várom Gerától, hogy Grétsy tanár úr szintjén művelje a magyart, vagy hogy atomtudósként az
Off: Ettől a névtől még mindig kiver a víz. Egy féléven keresztül hallgattam (kellett volna) hogy ő, és a nyelvművelők mekkora fszok. :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.02. 20:53:18

varga tamás írta:Boixos, már ne is haragudj, de Te akkor nagyon kevés interjút hallgattál labdarúgókkal. Most nem akarom példának hozni Platinit. M. laudrupot, vagy Henry-t. Ők elég összeszedettek voltak, tagoltan beszéltek - összetett mondatokban. De a Barca TV-n már Xavi Hernándezt és Iniestát is hallottam elég összeszedetten nyilatkozni. Én nem azt várom Gerától, hogy Grétsy tanár úr szintjén művelje a magyart, vagy hogy atomtudósként az MTA tagja legyen. Én azt várom el tőle, hogy egy pár perces interjú alatt az egy-két szavas tőmondatok helyett összetett mondatokban is ki tudja magát fejezni. Ott van pl. Ábrahám Attila, olimpiai bajnok kajakos, aki egész magas szinten tudta magát kifejezni sportot felügyelő államtitkárként, és vszl ő sem rendelkezik nagydoktorival. És Gera esetében nem egy kirívó esetről van szó, mert őt értelmesen megszólalni még nem hallottam. Az pedig, hogy kinek vagy minek köszönheti kigyógyulását a drogból, nem erre a fórumra való.
Bakker,de pontosan tudod,hogy mi miatt van így,nem :?: :idea: Akkor minek lovagolsz ezen...
Drogozott,ez meg is látszódik rajta,sajnos :? És :?: Összeszedte magát,és azon kevés magyar focisták egyike,akit Nemzetközi szinten is úgy,ahogy elismernek! Pedig neki nem volt egyszerű dolga onnan feljönni...(igaz magának köszönhette a bajt)...

Azt kellene nézni,nem pedig,hogy a drog következményei miatt milyen a beszéde,stb... :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.07.02. 20:49:51

Boixos, már ne is haragudj, de Te akkor nagyon kevés interjút hallgattál labdarúgókkal. Most nem akarom példának hozni Platinit. M. laudrupot, vagy Henry-t. Ők elég összeszedettek voltak, tagoltan beszéltek - összetett mondatokban. De a Barca TV-n már Xavi Hernándezt és Iniestát is hallottam elég összeszedetten nyilatkozni. Én nem azt várom Gerától, hogy Grétsy tanár úr szintjén művelje a magyart, vagy hogy atomtudósként az MTA tagja legyen. Én azt várom el tőle, hogy egy pár perces interjú alatt az egy-két szavas tőmondatok helyett összetett mondatokban is ki tudja magát fejezni. Ott van pl. Ábrahám Attila, olimpiai bajnok kajakos, aki egész magas szinten tudta magát kifejezni sportot felügyelő államtitkárként, és vszl ő sem rendelkezik nagydoktorival. És Gera esetében nem egy kirívó esetről van szó, mert őt értelmesen megszólalni még nem hallottam. Az pedig, hogy kinek vagy minek köszönheti kigyógyulását a drogból, nem erre a fórumra való.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.07.02. 19:51:36

örülök Tamás, h három interjúból meg tudsz ítélni bárkit. öcsém, te jobb vagy mint freud!
nem tudom, h mikor láttál olyan magyar (vagy akármilyen nemzetiségű) futballistát beszélni, aki előtte a hazája tudományos akadémiájának az elnöki címéért harcolt, amit végülis szavazategyenlőség miatt sorsolással vesztett el...?
lehet, h nem azért szeretik, akik szeretik, mert úgy beszél, mint cyrano!
lehet, h jó példa lehet az élete azok előtt, akiknek taknyuk, nyáluk folyik mert annyira ráfordultak a különböző anyagokra! lehet, h nem kéne olyan dolgokat számonkérni tőle, ami nem is elsőszámú feladata!
mi a szégyen? hogy nem tud úgy beszélni, h flasht kapjál tőle?
ez a gyerek pár évvel ezelőtt keresztben nem tudta átfutni a pályát, mert annyira le volt épülve, mostanra viszont egy teljesen normálisan élő, családos ember, aki még ebben a penetránsan sza.r magyarfociból is ki tudott emelkedni, köszönhetően annak az Istennek, akiben hisz.
mi ebben a szégyen? :?
PUYOL-XAVI-INIESTA
Válasz küldése