Érdekes amit mondott tegnap a Gundel ,hogy majdnem az összes gólunkat az utolsó fél órán belül lőttük.Érdekes!
Több kell a nagyképű Józsi és a csapata ellen!
a biraskodast inkabb hagyjuk, a mult heti sevilla elleni meccset kaptuk vissza...
hát igen... tényleg olyan meccs volt, hogyha reggelig jatszunk akkor se szerzunk golt...
én nem értem mér a ronaldinhoval lovetik a 20 m köruli szabadrugasokat. Az utobbi idoben még csak a kaput se talalja el. Talán szerncsesebb lenne Xavi.
Na mind1 igyis van négy pont elony. nem sok de kifogh tartani.
Ez fájt,Roni egy nagyképű mért nem lehetett elgúrítani a jobb alsóba?????Nemm ficóba kell!Maxi-hoz nem jutott el egy labda semValdes jó volt de sztem az eslő gól az övé volt!a bírsákodásról nem mondok semitUtobbi idők egyik leggyengébb bírói produkcija voltJün afel a Real mint a talajvízMi meg..
Hát nagyon nem kellett ez a tegnapi vereség.
Most mentáálisan megint lehet őket összerakni és hiába mondják, hogy nem kell figgyelni a többi csapatot mostmár látótávolságba kerültünk.
És ezt ők is érzik és emiatt nagy teher van rajtuk.
Nehogy ez később visszaüssön.
A madrid meg most fog vérszemet kapni és jönnek mint az úthenger.
Remélem Rijkaard fejben összerakja őket.
Jó lenne ezt a bajnokságot nyugodtan megnyerni.
Rettenetes volt látni a fiúkat tegnap este a pályán így szenvedni! Nem is tudom, hogy mikor láttam utoljára őket ilyennek, jó régen.... és remélem hogy nem is fogom ilyennek látni őket még egy jó darabig!!!... Semmi, de semmi nem jött össze, még a 11-es sem, de ez ilyenkor már csak így van! Sajnálom, mert a 7 pontos előny mégis csak jobb, mint 4!?...
Az Espanolban játszik 1 nagy kedvencem RAUL TAMUDO.
O oan játékos, akit Barca mezben is szívesen látnák. Remélem betalál madridban. Es most ott van az a Maxi kolok Sztem a madridi csapatok [auto_cenzúra] fognak (Bár az Atléticoval semmi problémám, de még ha szimpik is, akkor is a foldbe lesznek gyalulva)
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025