Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kedves Cruyff!cruyff írta: Most viccelsz ugye kedves Lio? A kiesőhelyen álló Betis úgy passzolgatott a Nou Campban negyed órákig, hogy hozzá sem tudtunk szagolni a labdához. Nem volt aki megszerezze. Ha folyamatosan támadni akarsz, akkor uralnod kell a középpályát. Hogy urald a kp-t, ahhoz labdát kell szerzned és birtokolnod. Ahhoz, hogy labdát tudj szerezni védők és védekező kp-k kellenek. Ha ragaszkodunk ahhoz, hogy a "csodás kvartett" fenn legyen egyszerre a pályán., akkor nem rakhatsz mögéjük egy Iniesta, Deco középpályát, mert akkor 10 mezőnyjátékosból 6 nem fog sem védekezni, sem labdát szerezni. Minden labdavesztésünk után az ellenfél ziccerig fogja játszani a kontrákat. (lsd idei szezon....) A 4 szuper védő semmit sem fog érni, ha lendületből vezetik majd rájuk a labdákat sorozatban. Majd szídhatjuk Zambit, meg _Puyit stb.. hogy milyen bénák meg minden, mint a madridisták anno Samuel, Helguera stb... esetében pedig ott sem az volt a probléma. Az volt a probléma, hogy madridban sem szűrt a középpálya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oklionelmessi19 írta:Egyáltalán nem eszem halat.
Alapnak alap ember, de Henry is az volna, ahogy a Tridente is, ezért néha be lehet áldozni a két védő urat.
Most viccelsz ugye kedves Lio? A kiesőhelyen álló Betis úgy passzolgatott a Nou Campban negyed órákig, hogy hozzá sem tudtunk szagolni a labdához. Nem volt aki megszerezze. Ha folyamatosan támadni akarsz, akkor uralnod kell a középpályát. Hogy urald a kp-t, ahhoz labdát kell szerzned és birtokolnod. Ahhoz, hogy labdát tudj szerezni védők és védekező kp-k kellenek. Ha ragaszkodunk ahhoz, hogy a "csodás kvartett" fenn legyen egyszerre a pályán., akkor nem rakhatsz mögéjük egy Iniesta, Deco középpályát, mert akkor 10 mezőnyjátékosból 6 nem fog sem védekezni, sem labdát szerezni. Minden labdavesztésünk után az ellenfél ziccerig fogja játszani a kontrákat. (lsd idei szezon....) A 4 szuper védő semmit sem fog érni, ha lendületből vezetik majd rájuk a labdákat sorozatban. Majd szídhatjuk Zambit, meg _Puyit stb.. hogy milyen bénák meg minden, mint a madridisták anno Samuel, Helguera stb... esetében pedig ott sem az volt a probléma. Az volt a probléma, hogy madridban sem szűrt a középpálya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lionelmessi19 írta:Eddig sem volt szükségünk két vkp-ra, ahogy egyetlen támadó focit játszó csapatnak sem. Nem értem, most miért kellene, hogy Tourén kívül más is ütközzön. Semmi szükség rá.cruyff írta: 2 védő kp-tó mentsen meg minket az Isten????????????? Lio!!!!!!!!!! Nálad ki a fszom védekezne a középpályán????????????? Touré???? És????????????? Iniesta, Xavi és Deco 60kilósak vasággyal együtt és 1.50 cm magasak vazze... majd ők fognak ütközni ugye???????????????????? Ráadásul én 3 védővel állítottam fel ha ha nem vetted volna észre... A védő kp-ok közül pedig bárki vissza tud lépni középső védő pozícióba, ha úgy adódik a helyzet. És még valami: a mai modern fociban NINCSEN JÓ VAGY ROSSZ VÉDELEM!!!! Csak JÓ VAGY ROSSZ VÉDEKEZÉS VAN!!!!!!!!!! 4 csúcsvédő nem elég, ha nem szűr a középpálya. Márpedik ez a középpálya ló
aszt sem szűr kedves Lio.
Eddig sem volt szükségünk két vkp-ra, ahogy egyetlen támadó focit játszó csapatnak sem. Nem értem, most miért kellene, hogy Tourén kívül más is ütközzön. Semmi szükség rá.cruyff írta: 2 védő kp-tó mentsen meg minket az Isten????????????? Lio!!!!!!!!!! Nálad ki a fszom védekezne a középpályán????????????? Touré???? És????????????? Iniesta, Xavi és Deco 60kilósak vasággyal együtt és 1.50 cm magasak vazze... majd ők fognak ütközni ugye???????????????????? Ráadásul én 3 védővel állítottam fel ha ha nem vetted volna észre... A védő kp-ok közül pedig bárki vissza tud lépni középső védő pozícióba, ha úgy adódik a helyzet. És még valami: a mai modern fociban NINCSEN JÓ VAGY ROSSZ VÉDELEM!!!! Csak JÓ VAGY ROSSZ VÉDEKEZÉS VAN!!!!!!!!!! 4 csúcsvédő nem elég, ha nem szűr a középpálya. Márpedik ez a középpálya ló
aszt sem szűr kedves Lio.
Egyáltalán nem eszem halat.Game90 írta:Túl sok halat ettél vagy mi?lionelmessi19 írta:Simán.
Nekik sincs bérelt helyük, ha néhány meccsen nem játszanak, na bumm.![]()
Nálam Zambrotta alapember és sztem Abidal is az lesz. Plusz azért igazoltuk most Abidalt, hogy padozzon?
2 védő kp-tó mentsen meg minket az Isten????????????? Lio!!!!!!!!!! Nálad ki a flionelmessi19 írta:Még Cruyfféhoz: két vkptől mentsen meg minket az isten...![]()
Akkor: Én a klasszik 4-3-3at favorizálom, és a következőképp:
------------------Valdes------------------
----------Chivu----------Puyol-----------
-Zambro-----------------------Abidal---
------------------Toure-------------------
------Iniesta-------------Deco-----------
-Messi-------------------------Dinho-----
------------------Samu-------------------
Túl sok halat ettél vagy mi?lionelmessi19 írta:Simán.
Nekik sincs bérelt helyük, ha néhány meccsen nem játszanak, na bumm.
Simán.Game90 írta:Abidal + Zambrotta meg ül a padon?lionelmessi19 írta:Néha pedig, be kéne próbálni egy ilyet:![]()
Abidal + Zambrotta meg ül a padon?lionelmessi19 írta:Néha pedig, be kéne próbálni egy ilyet:
Meg egyébként sem fogunk 3 védős rendszerben játszani. Marad a 4 védő, a szélen Abidallal és Zambrottával.Slither írta:Zambrotta nem jó 3 védős rendszerben.
Ja azt nem figyeltem!!!!Ádám02 írta:Jó de ez van a főoldalon is...bouba írta:----------------------------------V Valdes---------------------------------------
Zambrotta--------------Puyol--------------------Chivu( Marquez)--------Abidal
---------------------------Xavi -----------------------Toure -----------------------
--------Messi----------------------------------------------------Ronaldino
----------------------------Eto'o--------------------Henry
Ez milyen????
Jó de ez van a főoldalon is...bouba írta:----------------------------------V Valdes---------------------------------------
Zambrotta--------------Puyol--------------------Chivu( Marquez)--------Abidal
---------------------------Xavi -----------------------Toure -----------------------
--------Messi----------------------------------------------------Ronaldino
----------------------------Eto'o--------------------Henry
Ez milyen????