úristen
ezek után nem csodálkozom a magyar foci gyengesége miatt...szánalmasak.
meg azt a kisgyereket is...nem szabad kiengedni...istenem...mintha kb valami megye20-as U3-as csapat hívta volna....
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
csak azt felejtette el az a vaddbarom várhidi, h az eddigi felállásunkból deco, roni, eto, és messi sem nagyon védekezett. tehát így is meg volt az a 4 ember, meg az általuk felvázolt nevetséges kezdő 11-ből is.
Édes Istenem és még ezeket merik szakértőknek nevezni!!
Egyik hülyébb mint a másik!! Még hogy majd Messi fog padozni, meg hogy Xavi,Iniesta és Deco közül egyik se fog játszni, hanem majd Edmilson
Szánalmas hogy milyen gyökerek, és az ilyen fogalmatlan senkik miatt tart itt a labdarúgásunk, ahol...
Ennyi hülyét Mészölyt mindig is utáltam, de most Várhidi is felzárkózott.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
3 tudatlan elmondja, kit fogunk kihagyni...hihetetlen.
Abidal is megvan tehát, ezzel a bal oldal is stabilizálódhat. Örülök neki, még akkor is, ha én mást vettem volna.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Mihu írta:Úristen.....Edmilson-Toure....Deco, Xavi, Iniesta? vazz ezek nagyon hülyék
Megelőztél! Normálisak? Elvileg szakemberek! Ez durva!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw
️ Raphinha: "Az Aranylabda? Igen, csalódás volt számomra. Amikor mindent beleadsz, nap mint nap dolgozol, és úgy érzed, fantasztikus szezont zártál, normális, hogy a legjobbak között akarsz lenni. Az 5. hely természetesen megtisztelő, de én többet vártam." pic.twitter.com/OOhNSO5ha3
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
Dani Olmo a karrierje során 85 mérkőzést hagyott ki sérülések miatt, ami a találkozók 33,7%-át teszi ki. 377 napot foglal ez magában. pic.twitter.com/6o9eIOVk4X
️ 6 mérkőzés
⚽️ 2 gól
️ 6 gólpassz
⏩ 8 gól/gólpassz
Mindegyik eddigi mérkőzésén szerzett gólt vagy adott gólpasszt. pic.twitter.com/nvKYgrEHJv
— EuroBarça (@eurobarcahu) September 28, 2025
️ Lamine Yamal: "Nem az az álmom, hogy megnyerjem az Aranylabdát, hanem az, hogy többször tegyem ezt meg. Tudom, megvan a képességem hozzá, és ha ez nem sikerül, akkor az azért lesz, mert nem csináltam eléggé jól a dolgokat, vagy nem akartam eléggé." pic.twitter.com/Lg1CuDKJP0