Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Jó is a vizsga mentes hetek! Én is de vártam ezeket a heteket!barca99 írta:Megcsináltam.![]()
Legalábbis augusztus végéig, szeptember elejéig. NINCS TÖBB VIZSGA!!! Ez már kibszottul kellett.
Ez valami samponos reklám volt és onnan vette át Csongorgrecki írta:[auto_cenzúra]? Miről beszélsz Csongor?![]()
![]()
![]()
[auto_cenzúra]? Miről beszélsz Csongor?Perrero írta:Szekszárd, szakad az eső, de a hajam a régi...grecki írta:Hihi, most eszembe jutott az a pillanat, amikor én megcsináltam... Esett az eső, mintha dézsából öntötték volna. Na, de mind1, grat hozzá, használd egészséggel...
grt

GratCooltiszo írta:Hát srácok meglett a jogsim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Necces volt, szerencsére rendes vizsgabiztost kaptam, de meglett gec![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Grat!Cooltiszo írta:Hát srácok meglett a jogsim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Necces volt, szerencsére rendes vizsgabiztost kaptam, de meglett gec![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A termelés folyamatos, elég napjában néhányszor ránézni.Balika Gaucho írta:Ha kilépek akkor megáll a termelés?
Mert most mennem kellene , majd estefele leszek.
Akkor még megbeszéljük.
Előszőr a profilodban törőld ki a mostanit, és ezután már tudsz újat regelni, de nem muszálj kitörölnöd, ha több szerveren akarsz egyszerre játszani. Ha lehet, akkor az új regisztrációhoz is használd az általam megadott linket, mert úgy kapok aranyat.Balika Gaucho írta:Pont az 1es szerverre mentem...
Lehet csinálok másik reget , te melyik szerveren vagy?
És melyik szerveren? Az 1.-esen nem érdemes, mert ott a többség már elég régóta játszik, és hamar szétvernek, a 2-es egy fokkal jobb. A 3-as viszont csak 3 napja indul. (és gyorssterverBalika Gaucho írta:Balika néven , rómaiakkal ... megérzésből lettem velük![]()
X136
Y-142 körüli pontokon.