Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Capon
Llegenda del Barça

2007.06.28. 11:07:08

Így van a védelem a legfontosabb!!! Csak a kérdés még mindig az, hogy Lampard ki helyet játszik. Lampard(Deco), Iniesta, Xavi, Ronaldinho, Touré remélem nem hagytam ki senkit. Hát Iniesta még padozik de más nem lessz hajlandó szerintem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2007.06.28. 11:09:14-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.28. 11:03:31

Nem lesz semmi! Szerintem Lampard így akar nagyobb fiezetés kiharcolni! 8)
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
zmodellb
Barça B

2007.06.28. 11:02:04

Én örülnék Lampard érkezésének! Bár elég nehézkesnek tűnik a megszerzése, de az ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy Lampard már kivásárolhatja a saját játék jogát a Chelsea-ből! Tehát ezen pont alapján látszik egy kis esély a megszerzésére! Azonban ha jönne a Lampard, akkor tényleg el kellene adni Deco-t, és ez fedezné egy részét a Lampard-ért fizetett összegnek!

Szerintem Lampard megállná a Barcában a helyét! Elég hajtós játékos és középpályás létére elég sok gólt lő!

Valamint azt senki se felejtse el, hogy minden fronton harcolni fogunk az első helyért, éppen ezért elég hosszú idény vár ránk, valamint januárban ismét Afrika Kupa, amikor nem számíthatunk Eto'o-ra és Touré-ra!

Majd minden kiderül, de azért fontosabb kérdésnek tekintem még mindig a hátvédsor megerősítését!
Capon
Llegenda del Barça

2007.06.28. 11:01:34

Hát nem tudom. Lampard-ot hova a fészkes fenébe lehetne berakni? Mert Iniesta és Xavi tuti kell a csapatba legalábbis nálam. Nem hinném, hogy a hír igaz.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Gauchomester
Entrenador del Barça

2007.06.28. 10:57:31

A Marca szerint Txiki már rendelkezik egy "B" tervvel, abban az esetben, ha Chivu nemet mondana a kluban. A "B" tervben Andrade és Pepe szerepel...(szvsz inkább Chivu)

Ha valakinek nem lenne tiszta Pepe kiléte:
http://en.wikipedia.org/wiki/K%C3%A9ple ... a_Ferreira
Gauchomester
Entrenador del Barça

2007.06.28. 10:54:25

A középpályás posztokért már így is túl sok azonos képességű játékosunk van, szerintem mind Fabregas (nem mondom, hogy nem szeretném, de a józan ész...), mind pedig Lampard leigazolása felelsleges lenne, a középpálya komplett, nem kell változtatni rajta.
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.06.28. 10:52:37

Hát nemtom én kp-ra nem igazolnék senkit, mert sztem a 3-ból 1ik helyet Ronaldinho fogja betölteni, azzal h jött Henry, és akkor van még 2 poszt arra meg ott van Iniesta, Xavi, Touré, Edmilson, Marquez is bevethető ott, Crosas (msot akor ő feljn ?) és még Deco-t se adtuk el... ezek minőségi emberek, minőségi cserék... sztem már csak a hátvédsorba kéne egy olyan ember aki elviseli a kis padozást, és viszonylag elég jóak számít, ilyen : Pepe a porto-ból... akit elvileg ki is néztünk ha Chivu nem jönne össze....
bence 8
Jugador del Barça

2007.06.28. 10:49:48

Scorpio írta:És ehez mit szóltok?

Az FC Barcelona 15 millió fontos ajánlatra készül Frank Lampardért

A tavalyi BL-győztes terveiről a Times című londoni napilap számolt be, számos indokkal szolgálva.

A Barcelona az elmúlt napokban már két jelentős átigazolást zárt le: Thierry Henry 16,2 millió fontért került a Nou Campba az Arsenaltól, míg Yaya Toure 6 millióért hagyta el az AS Monacót.

Lampard megszerzése azonban egyáltalán nem ígérkezik könnyű feladatnak, noha a katalánok már évek óta tervezik az angol válogatott középpályásának leigazolását. A futballista szerződése 2009-ben jár le a Stamford Bridge-en, egyelőre nem fogadta el a hosszabbítási ajánlatot.

A Barcelona azt tervezi, hogy részben a feleslegessé vált Deco eladása révén fedeznék Lampard szerződtetését, de az sem kizárt, hogy csereüzletre kerül sor. Ebben az esetben a portugál középpályás a Chelsea-hez kerülne, ismét együtt dolgozhatna Jose Mourinhóval. A barcelonai klasszis néhány éve kulcsembere volt a honfitársa által dirigált, Bajnokok Ligáját és UEFA-kupát is nyerő FC Portónak.

A Times úgy tudja, hogy a Barcelona heti 120 ezer fontnak megfelelő fizetést biztosítana a 29 éves Lampardnak, aki így ugyanannyit kereshetne, mint Henry. A Chelsea nemrég 110 ezer ajánlott az angol középpályásnak, aki azonban 20 ezerrel többet kér, hogy bére megegyezen Michael Ballack és Andrij Sevcsenko „illetményével”.

nso
én örülnék lampardnak de úgyis ott marad a Chelsinél ( a Chelsea úgyse engedi el az egyik legjobb középpájását )
...A sok [auto_cenzúra] vegás meg eszi a salátát
Az ember ragadozó mi a [auto_cenzúra] zabáljak palántát...
"Tibbah"
gajeraro
Jugador d'estrella

2007.06.28. 10:42:51

Rumig írta:Nekem nem kellene Cesc (most úgyse jön), mert ő inkább olyan stílusú, mint Ini és Xavi. Márpedig a kp-ról valószínűleg Deco megy majd el először, ezért az ő helyére kellene egy hozzá hasonló játékos. Nekem meg is van a jelöltem: Diego 8) De csak jövöre vagy két év múlva (ha addig nem viszi el más)
Ezt Én is így gondolom és nagyon remélem senki nem viszi el nekem nagyon szimpatikus játékos mert tud mindig küzdeni és nem is ügyetlen és a kapu elé is oda ér ha kell!
noname
Llegenda del Barça

2007.06.28. 10:38:51

Én nem örülnék túlságosan LAmpardnak és amúgy is végül az lesz h marad ott ahol van.Lampard egyáltalán nem illik bele a spanyol fociba, ugyanaz lenne itt vele, mint ott Sevával.Végül meg fogja kapni a kért bért, ebben biztos vagyok.
A Fifa egy szégyen
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.06.28. 10:37:51

Most nem támogatnám annyira. Ha már mindenképpen angol kp-t akarnak akkor csak is Steve-G. 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2007.06.28. 10:39:38-kor.
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.28. 10:35:17

És ehez mit szóltok?

Az FC Barcelona 15 millió fontos ajánlatra készül Frank Lampardért

A tavalyi BL-győztes terveiről a Times című londoni napilap számolt be, számos indokkal szolgálva.

A Barcelona az elmúlt napokban már két jelentős átigazolást zárt le: Thierry Henry 16,2 millió fontért került a Nou Campba az Arsenaltól, míg Yaya Toure 6 millióért hagyta el az AS Monacót.

Lampard megszerzése azonban egyáltalán nem ígérkezik könnyű feladatnak, noha a katalánok már évek óta tervezik az angol válogatott középpályásának leigazolását. A futballista szerződése 2009-ben jár le a Stamford Bridge-en, egyelőre nem fogadta el a hosszabbítási ajánlatot.

A Barcelona azt tervezi, hogy részben a feleslegessé vált Deco eladása révén fedeznék Lampard szerződtetését, de az sem kizárt, hogy csereüzletre kerül sor. Ebben az esetben a portugál középpályás a Chelsea-hez kerülne, ismét együtt dolgozhatna Jose Mourinhóval. A barcelonai klasszis néhány éve kulcsembere volt a honfitársa által dirigált, Bajnokok Ligáját és UEFA-kupát is nyerő FC Portónak.

A Times úgy tudja, hogy a Barcelona heti 120 ezer fontnak megfelelő fizetést biztosítana a 29 éves Lampardnak, aki így ugyanannyit kereshetne, mint Henry. A Chelsea nemrég 110 ezer ajánlott az angol középpályásnak, aki azonban 20 ezerrel többet kér, hogy bére megegyezen Michael Ballack és Andrij Sevcsenko „illetményével”.

nso
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.06.28. 10:32:21

Most olvastam mundo-n. van egy olyan hír h Chivu: ma vagy soha.... szal vagy ma elhozzuk vagy már nem, szal elvileg lezáródni lácik az ügy de nem merek mondani semmit... :P
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.06.28. 10:29:20

Tetszik, tetszik a vezetőség munkája most nagyon.... Henry, touré, Chivu, Abidal... ezek nagyon faja erősítések, de én azt mondom még kell egy védő, lehet telhetetlen vagyok :oops: mivel ugye ott van most Puyol, Zamrotta, Abidal, Chivu (ha úgy veszsük már őket), Oleguer, Sylva, Belletti, Thuram, Marquez... na most 2db épkézláb csere van Marquez és Thuram, de Thuram már idős, Marqueznek meg láttuk a tavaszi formáját.......
Nemtom, sztme még egy hátvéddel lenne nagyon bomba a keret.
noname
Llegenda del Barça

2007.06.28. 10:23:55

Nem hiszem h Abidal helyett más kéne.Nálam benne van a top 3 balhátvédben, azonkívül nagyon hasonlít a stílusa Zambrottáéhoz:egyikük se támad túl sokat(mint Belletti vagy Silva),de elég sokat segítik a támadásokat és védekezni nagyon jól tudnak.
A Fifa egy szégyen
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.28. 10:20:10

Ja, azt nem tudtam.
Kép
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2007.06.28. 10:13:46

Atesz írta:
Bojan Krkic írta:
Atesz írta:Szvsz Riise nem eladó...
Hm.........az igaz,azt nem tudtam hogy átadólistás játékos van csak a pakliba.
Sőt, ő EU-n kívüli játékosnak számít, mert Norvégia nincs benne az Únióban.
De az útlevele már megvan neki.
FC Barcelona!
ABIDAL!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.28. 10:12:36

Bojan Krkic írta:
Sőt, ő EU-n kívüli játékosnak számít, mert Norvégia nincs benne az Únióban.
Kép
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2007.06.28. 10:02:04

FC Barcelona!
ABIDAL!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.28. 09:59:48

Szvsz Riise nem eladó...
Kép
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2007.06.28. 09:56:02

Atesz írta:
doki írta:Most tetszik a vezetőség munkája nagyon:először a fontosabb védő,aki Chivu. Utána Abidal ,aki drága szerintem,de ők tudják.
Abidal helyett, mondj JOBBAT, aki olcsóbb!!! :wink:
Riise=kb. 1 árba lehet Abidallal de szerintem jobb mint Abidal
FC Barcelona!
ABIDAL!
barcamessi
Jugador del Barça

2007.06.28. 09:55:30

A legutóbbi híresztelések szerint a Barcelona lehet a Chivuért folytatott versengés győztese.
Daniele Prade nem árulta el, hogy a katalán klub mennyit ajánlott, de elismerte, hogy a Roma fontolóra veszi a közeledést és azt is hozzátette, hogy az Inter nem tett újabb ajánlatot.
"A Roma 18 millió eurót kér Chivuért."- nyilatkozta Prade a gazzetta.it-nek.
"A spanyol ajánlat nagyon kecsegtető, azonban a két klub közötti megállapodás értelmében erről most nem beszélhetek. Az Intertől nem érkezett hivatalos ajánlat."
Chivu honfitársa, Gica Popescu elismerte, neki a védő azt mondta, hogy ő a Barcelonába szeretne igazolni.
"Chivu felhívott és kikérte a véleményem. Én azt mondtam neki, nem vitás, hogy a Barcát kell választania. Ezt követően mondta nekem azt, hogy Ő a Nou Campba akar menni. Ha ő választhatna, biztos hogy a katalán klubot választaná. Elmondta azt is, hogy azért akar oda szerződni, mert a Barca a kedvenc csapata egész Európában. Nem hiszem, hogy Chivu sokat foglalkozik a pénzügyi résszel, de ha a katalánok is hasonlót ajánlanak, mint az Inter tette, akkor is a Barcát választja majd, pedig talán kevesebbet keres majd."

asroma.hu
V I S C A E L B A R C A
doki
Entrenador del Barça

2007.06.28. 09:32:31

Atesz írta:
doki írta:Most tetszik a vezetőség munkája nagyon:először a fontosabb védő,aki Chivu. Utána Abidal ,aki drága szerintem,de ők tudják.
Abidal helyett, mondj JOBBAT, aki olcsóbb!!! :wink:
Heinze:nem biztos,hogy jobb,de olcsóbb és jó :!:
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2007.06.28. 09:31:50

visca el barca írta:jaj, dehogy menesztik a "világ legjobb edzőjét", akkor sem ha kiesünk... hisz tudjátok, nyert 2 bajnoki cimet, meg egy bl-t... :D :roll: :? :lol: :evil:
király kupa, katalán kupa stb..Ezzel az edzövel már nem fogunk kiesni az tuti.Kiesni??Soha nem is estünk ki eddig
FC Barcelona!
ABIDAL!
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.28. 09:28:32

robag írta:Én is örülnék Chivunak, de azért a jövőben inkább tartsuk meg a saját nevelésű játékosainkat és akkor nem tizen-x milliókat hátvédekre költeni. Lásd: Piquet. Újabb név Cesc mellé akiből megint nem mi profitálunk....
Nincs annál nagyobb öröm mint saját nevelésű játékosokkal címeket nyerni.
Igazad van! Csak sajnos a szabályok nem könyitik meg! :(
Lezárt