Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Öcsém Raziel, mostmár Kaká??!!Raziel írta:csak gratulálni tudok hozzá![]()
![]()
![]()
szép volt Madrid ismét...Del Bosque-val ugyan ez volt,innen legalább sima lesz a bajnokság a számunkra
![]()
Ramos 27, Baptista 20, Reyest pedig az Arsenal vette meg 35ért.noname írta:Az előbb említett három játékosért kb mennyit is kaptak
Hátttőőőő....ha jól tom akkor Reyes 24 volt, Baptista talán 20, Ramos is 24 szóval alsóhangon olyan 60 környékénnoname írta:SZtem nem tervez túl sok igazolást a Sevilla.Bőven elég nekik ha a jelenlegi keretüket megtartják. Az pedig nagyon ügyes volt, ahogy a Sevilla eladta jó pénzért az alapembereit és az árukból egy fantasztikus csapatot építettek fel.Az előbb említett három játékosért kb mennyit is kaptak

Azért engem nem vigasztalna!Evilgrim írta:Akkor nem lenne olyan égő nekünk ha Sevilla-t is megverné a Getafe..kovinho írta:Most megy a Sevilla - Getafe spanyol kupa döntő. Egyenlőre nagyon jó kis meccs, pörgős, paprikás hangulatú. Egyébként vezet a Sevilla 1-0 -ra. Kíváncsi vagyok mit tud alkotni a 2. félidőben a Getafe.![]()
Akkor nem lenne olyan égő nekünk ha Sevilla-t is megverné a Getafe..kovinho írta:Most megy a Sevilla - Getafe spanyol kupa döntő. Egyenlőre nagyon jó kis meccs, pörgős, paprikás hangulatú. Egyébként vezet a Sevilla 1-0 -ra. Kíváncsi vagyok mit tud alkotni a 2. félidőben a Getafe.