Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
én nemtudom..nem olvasom csak a Barcával kapcsolatos híreket,szal még az is lehet.Mihu írta:Ööööööööööö...ha jól tudom akkor ő már a Real-ba megyZsolti írta:Qurvajó....muszáj lesz ráhajtani a Gabriel Militora..Ő is van olyan jó,meg kb árban is annyi,ráadásul EU-s papírja is van,esetleg Heinze.![]()
Vagy valamit elnéztem?
Ööööööööööö...ha jól tudom akkor ő már a Real-ba megyZsolti írta:Qurvajó....muszáj lesz ráhajtani a Gabriel Militora..Ő is van olyan jó,meg kb árban is annyi,ráadásul EU-s papírja is van,esetleg Heinze.
Thuramot és Zambrottát kifelejtetted.visca el barca írta:elég nagy vicc lesz ha következő szezonnak a
sylva (ha marad)
marquez
puyol
oleguer
belletti (ha marad)
edmilson (ha marad)
védő 6ossal indulunk neki
én úgy tudtam/hallottam Orlandi kp. viszont Olmo jó lenne Abidal cseréjének, inkább egy jó csere jobbhátvéd kéne. mivel, ha megszerezzük Abidalt, és esetleg lesérül, akkor Zambi is tud bal oldalon játszani, Chivu,( ha idejön), ő is és Olmo is. jobbra viszont csak Zambi van. Bellettit elakarják adni, ő feketelistán vannicandro írta:Mi az h nincs balhátvéd????noname írta:Abidalról nincs valami új hír, mert azzal h Gio elment,Silvát pedig eladják nem lesz balhátvédünk.Az lehet h felhoznak valakit a B-ből, de az csak cserének lenne jó.HA végre lezárul a Chivu ügy, akkor minden erővel Abidalt kell megpályázni, ha nem jön össze, akkor Emanuelsont.
a B-ből Andrea Orlandi engem meggyőzőtt mikor játszott pár meccset a barcában!!!Pl tavaly.Gyors,teknikás,jól védekezik
Védőnek meg ott az Olmo tök Puyol feeling a gyerek.Nem kinézetre hanem hajtós nem adja fel sztem lehetne vele mit kezdeni.
az interes fószer bízik benne, hogy Chivu olaszban marad.VictorValdes19 írta:mit jelentVito írta:...![]()
![]()
mit jelentVito írta:...
Inter Hopeful Over Chivu Inter are still hopeful of landing AS Roma defender Cristian Chivu despite interest from Barcelona.
Roma executives have reportedly travelled to Spain to discuss the transfer of the 26-year-old.
But technical director Marco Branca is hopeful he can persuade the player to stay in Italy.
"The situation is simple," he said.
"We don't have an agreement with his club but the player has already stated on several occasions his wish to join Inter.
"We will see how the situation develops but there are margins to reach an agreement."
However, FIFA agent Ernesto Bronzetti, who is mediating the transfer negotiations between Barcelona and Roma, yesterday revealed that Chivu would rather join the Azulgrana.
"As far as I know, Chivu would prefer a move to Barcelona and it will only be a matter of time before they come to an agreement with AS Roma," he said.
Lehetséges. Wenger jövő nyáron valószinűleg megyRivaldo11 írta:Más: Azt hiszem nagyon jó esélyünk van jövő nyáron Fabregas hazahozatalára...
Máskor olvasd végig a hszemet. Írtam h lehet felhoznak valakit a B-ből, de az is csak egy játékos, aki amúgy se lehetne kezdő nálunk.Kell venni egy balhátvédetnicandro írta:Mi az h nincs balhátvéd????noname írta:Abidalról nincs valami új hír, mert azzal h Gio elment,Silvát pedig eladják nem lesz balhátvédünk.Az lehet h felhoznak valakit a B-ből, de az csak cserének lenne jó.HA végre lezárul a Chivu ügy, akkor minden erővel Abidalt kell megpályázni, ha nem jön össze, akkor Emanuelsont.
a B-ből Andrea Orlandi engem meggyőzőtt mikor játszott pár meccset a barcában!!!Pl tavaly.Gyors,teknikás,jól védekezik
Védőnek meg ott az Olmo tök Puyol feeling a gyerek.Nem kinézetre hanem hajtós nem adja fel sztem lehetne vele mit kezdeni.
Mi az h nincs balhátvéd????noname írta:Abidalról nincs valami új hír, mert azzal h Gio elment,Silvát pedig eladják nem lesz balhátvédünk.Az lehet h felhoznak valakit a B-ből, de az csak cserének lenne jó.HA végre lezárul a Chivu ügy, akkor minden erővel Abidalt kell megpályázni, ha nem jön össze, akkor Emanuelsont.