Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A védelmet nem akarod hasonló módon "pároztatni"? Frankóságot kapnálOrdog írta:Jönnek majd köv. idényben is ezek az összehasonlítások a barca vs margó topicokba:))) Vicces lesz majd a támadórészleg:DDDDD
Dinho-Robinho 1, Henry-Raul 1, Eto'o-Ruud 1, Messi-XY 1![]()
![]()
![]()
esetleg egykét véresszájú margós fogja rudot x-re adni eto-val... jajjjjjjj ecséim.... nagyon kéne egy jó taktika ennek a minöségi fölénynek az érvényesítésére.
FRENKY BÍÍÍÍÍÍZUNK BENNED!!!!!!!!!!
Hidd el, nem azért utál itt mindenki, mert Madrid szurkoló vagy! Kérdezd meg nyugodtan Colint, vagy bármelyik korrekt Real szurkoló fórumozótársad...Picsókpista írta:Miért piszkáltok mindig? Miért nem lehet elfogadni hogy én másként gondolkodom mint ti?MIért zavar az ha szólok hogy nem tetszik az aljas vélemény? Miért baj ha nem bírom az " attólvagyoknagyarcha szidomarealtmintahogymégsenki" HSz-eket?
Inkább békéljünk meg....én nem fogok szidni senkit....én nem fogok alázni senkit..én csak a vélemenyemet irom le....Reálosként
Na?
Ez nem kis arc???Picsókpista írta:Ez nem kis arc...de legalább mától tudom te magasabb rendű vagy.eddig is tudtuk hogy egy margitostol csak ennyi telik ki,és ha lennél olyan szives lemenni euróbarcáról akkor azt nagyon megköszönném........menj inkább madridista.hu-ra.Beszélgess inkább a sorstársaiddal
Ez nem kis arc...de legalább mától tudom te magasabb rendű vagy.eddig is tudtuk hogy egy margitostol csak ennyi telik ki,és ha lennél olyan szives lemenni euróbarcáról akkor azt nagyon megköszönném........menj inkább madridista.hu-ra.Beszélgess inkább a sorstársaiddal
Nem kell magyarázni...eddig is tudtuk hogy egy margitostol csak ennyi telik ki,és ha lennél olyan szives lemenni euróbarcáról akkor azt nagyon megköszönném........menj inkább madridista.hu-ra.Beszélgess inkább a sorstársaiddalPicsókpista írta:Igy van.De ne jöttem még soha ide hőzöngeni,kulázni senkit.Ha beleolvasok és olyant látok ami nagyon erős akkor had tegyem már szóvá...és ha van erre egy szurka akkor az már elviselhetetlen? Nem hinném....az a baj hogy nem mindegy kitől származik..Téged sem kell félteni, 1-2 szurka a te hsz-eidben is van
Igy van.De ne jöttem még soha ide hőzöngeni,kulázni senkit.Ha beleolvasok és olyant látok ami nagyon erős akkor had tegyem már szóvá...és ha van erre egy szurka akkor az már elviselhetetlen? Nem hinném....az a baj hogy nem mindegy kitől származik..Téged sem kell félteni, 1-2 szurka a te hsz-eidben is van
Téged sem kell félteni, 1-2 szurka a te hsz-eidben is vanPicsókpista írta:Miért piszkáltok mindig? Miért nem lehet elfogadni hogy én másként gondolkodom mint ti?MIért zavar az ha szólok hogy nem tetszik az aljas vélemény?
Etoooo azért igy van mert amikor van egy megmozdulása mindig ilyen hangon ordit a riporter.Ezért Etooooo-zom.Tudod a szándék a lényeg és nem akarom megbántani.Egyik oka hogy nem vagyok ilyen a másik meg hogy nincs szükségem arra hogy az ellenfél sértegetésével próbáljam a csapatomat nagyobbá tenni.mint például az etoooooooooooo. ugye?
gondolom ismerős.
engem nem zavar, de legalább ne tegyél már úgy, mintha fedhetetlen lennél, itt meg mindenki gúnyolódik.
itt már nem hat a mágiád, ezt már csak otthon tudod eladni. ...bár ott is egyre kevesebb rá a vevő.
Ennek kifejezetten örülök, nekem sem fájt még sosem ha leírtam egy csapat, vagy egy játékos becsületes nevét. (Na jó, én is cselszkiztem már...Buitre írta:Vito, általában nem Margitka, hanem margit, mint ahogyan nem is Bárkácska, hanem bárka. Azt is rühellem. Nem kell szeretni ahhoz valakit, hogy leírd rendesen a nevét. Nem tom pisti (aki amúgy nem a barátom, csak szurkolótársam) milyen neveket írt el, én csak azt ítélem el, ha ezen csúfolódik valaki. A ronáldinnyét sem szeretem jobban, hidd el, mint a ropinnyót...
![]()
Szal ha bárka van odaát, csak szóljatok, és én is beszólok
A rövidhíreket belehet linkelni, csak hsz-eket nem.varga tamás írta:Tudom, hogy nem szokás a margitista honlapról idézni, de most olvastam, hogy ha Schuster nem jönne, vannak további jelöltek: Wenger, Michael Laudrup és Ronald Koeman.
Igaz, nem nekem szólt, de reagálnék.Buitre írta: Zozzy, hogy is van, ki igazol garmadával világsztárt? Henry, Touré, Chivu, Abidal... egyik sem piskóta! Amúgy jól igazoltok sztem, csak ne már állandóan a Real-ra húzd vissza a galaktikus lepedőt! Főleg egy olyan tél után, amikor két harmatos fiatal argentint igazolt.
mint például az etoooooooooooo. ugye?Picsókpista írta:Picsókpista a becsületes nevem.A neveket pedig normálisan szoktam leirni,kivéve ha fonetikusan irom le , de az nem sértő, ellenben az átalakitott gunyolódó nevekkel szemben.kisPisti barátod például egy nevet sem bír leírni normálisan.
Picsókpista a becsületes nevem.A neveket pedig normálisan szoktam leirni,kivéve ha fonetikusan irom le , de az nem sértő, ellenben az átalakitott gunyolódó nevekkel szemben.kisPisti barátod például egy nevet sem bír leírni normálisan.