Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is nagyon tetszik, nem tudja valaki honnan lehetne letölteni?Ádám02 írta:Nagyon jól lett megcsinálva a főoldalon a videó!Hogy a FC BARCELONA betüi bele lettek téve a nevekbe!
Igen, volt róla szó! Ha jól emlékszek, akkor még élt Kubala! Sajnos azóta feledésbe ment!Gauchomester írta:Ez esetben otto'o-nak van igaza, még a Rijkard-korszak eljén talán egyszer eldöntötték, hogy Kubaláról fogják elnevezni, vagy azt hiszem , lehet épp Kubala temetésének idején mondták, hogy a stadion neve Ladislau Kubala lesz...bár ebből a fene se tudja mennyit gondoltak komolyanfcbarcelonazsombi írta:Nou Camp az mindig meg marad nem fog változni.
Ez esetben otto'o-nak van igaza, még a Rijkard-korszak eljén talán egyszer eldöntötték, hogy Kubaláról fogják elnevezni, vagy azt hiszem , lehet épp Kubala temetésének idején mondták, hogy a stadion neve Ladislau Kubala lesz...bár ebből a fene se tudja mennyit gondoltak komolyanfcbarcelonazsombi írta:Nou Camp az mindig meg marad nem fog változni.
néhány éve volt róla szó hogy átnevezik kubala stadionraLos Banditos írta:Azért túlzásokba sem kell esni.![]()
és mivan BélávalBarcamiki írta:Ez a szavazósdi igen szubjektív. Koemant kihagyni... Nálam Ő a legnagyobb. Azért a Bl-döntőn "elég fontos" gólt lőtt, nem? Miatta szerettem meg a Barcelonát és a Holland válogatottat. Ő "A" focista. Nem tudom hány gólt lőtt védőként de sok csatár megirigyelhetné. Szóval én Koemanra szavazok!!! Csakazértis.
Ő csak vendégszereplő ebben a topicban.Xavinho írta:Szerintem meg az a legszomorúbb,h Ronaldinho is a régmúlt csillagai közt van..
Jó ilyen híreket olvasni! Kár, hogy Mo-n nem gondolnak rá!Rivaldo11 írta:Utcát neveznek el Kubaláról...Ezt nem kell kommentálni!
Azt hiszem nem kell ecsetelni, mekkora dolog ez. Joggal lehetünk büszkék rá!
...és ezzel együtt szerintem 10 emberből 6-8 azt sem tudja, hogy volt ilyen futballistánk.Rivaldo11 írta:Utcát neveznek el Kubaláról...Ezt nem kell kommentálni!
Azt hiszem nem kell ecsetelni, mekkora dolog ez. Joggal lehetünk büszkék rá!
Lehet régen szavaztam, csak mivel sokáig nem voltam itt elfelejtettem!Slither írta:Elvileg, ha még nem szavaztál, akkor simán kéne hogy menjen.Scorpio írta: Akkor még lehet szavazni! Hogy és hol?