Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Arra én is kíváncsi vagyok.Már nagyon szeretném őt Barca mezben látni.Slither írta:RVP! Mi a fenét akartál azzal a sok emotikonokkal? Nem túl jó első hozzászólásnak.![]()
Amúgy Henry bemutatásáról amint lesz vidi, linkeljétek be.
Mér nem gúnyból mondtad?Ha nem mér tettl oda ilyen fejet?Saviola írta:Hallod,hagyjuk.
Ott van a magyar fordítás a rövidhírekben,ha érdekel.Ennyi,pont,segíteni akartam,de rajtad nem lehet.
Így van. De nem véletlen a "HA" szócska sem. Mert HA sikerül Franknak, akkor tényleg tarolás lesz, és álomfoci!grecki írta: Ha Rijkaard be tudja építeni, akkor nincs az a csapat, sőt isten, aki megállítaná a Barcelonát. Még akkor sem, ha nem igazolnák a továbbiakban senkit... De fogunk, így reszkess mindenki!
Rövidhírek -> http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=gyors#6498Ádám02 írta:Nekem csak egy videó van itt!És nincs semmi cikk!Saviola írta:Ott van a cikkben,magyarul.
zolinho15: Szerkesztés gomb is létezik,nem kell egymásután 3 hsz.
Oké,mind1,tanács volt,nem utasítás.zolinho15 írta:Saviola: Tudom hogy lehet, csak én egymás után néztem meg az oldalalkat!
Engem is érekelne a bemutatáse Henrynek, de sztem csak a Barca TV addná!
Kérdezd azokat a nagyszerű embereket, akik ezt csinálják, hogy mi alapján döntenek az aktuális emberkéről...Rita írta:De Thuramot (tudtommal) nem piszkálják..meg Ronniet sem..pedig ők se vmi Iniesta fehérségűek..