Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ok.Buitre írta:Vito, általában nem Margitka, hanem margit, mint ahogyan nem is Bárkácska, hanem bárka. Azt is rühellem. Nem kell szeretni ahhoz valakit, hogy leírd rendesen a nevét. Nem tom pisti (aki amúgy nem a barátom, csak szurkolótársam) milyen neveket írt el, én csak azt ítélem el, ha ezen csúfolódik valaki. A ronáldinnyét sem szeretem jobban, hidd el, mint a ropinnyót...
![]()
Szal ha bárka van odaát, csak szóljatok, és én is beszólok
Ezzel tökéletesen egyetértek.Buitre írta:Vito, általában nem Margitka, hanem margit, mint ahogyan nem is Bárkácska, hanem bárka. Azt is rühellem. Nem kell szeretni ahhoz valakit, hogy leírd rendesen a nevét. Nem tom pisti (aki amúgy nem a barátom, csak szurkolótársam) milyen neveket írt el, én csak azt ítélem el, ha ezen csúfolódik valaki. A ronáldinnyét sem szeretem jobban, hidd el, mint a ropinnyót...
![]()
Szal ha bárka van odaát, csak szóljatok, és én is beszólok
stb. jelzőket elhagyni? Úgyszint a margit, margó stb elnevezéseket? rohadtul elmegy tőle a kedvem, amikor idenézek. Persze, mondhatjátok, hogy akkor menjek a madridistara, ha nem tetszik. De ez egy olyan topik, akol bár Barca vs. Real, csak ti akartok maradni? Már bocsi, de a modik ha ezeket engedik....................
ez mehetett volna máshova is,monnyuk a helyéreRaziel írta:Off: Nagyon szép lett a honlap grat![]()
![]()
Akkor az az emberke mégsem eléggé megbizható.Jobb ha te magad jársz utánna...az a biztos.elég megbízható emberkéktől ugyanis lehet tudni,hogy odaát már nem vagy ennyire kultúrált,és közel sem azt a nézetet vallod,mint amit ITT szeretnél,hogy MI valljuk a csapatoddal szemben
Remek az tény.Csodaszép nem volt...mintahogy senki sem.Örülj,hogy remek,csodaszép játékkal bajnokok lettetek
Nem azért mondtam, csak nekem ennél sokkal lightosabb hszeket kivesznek a modikSaviola írta:Ez egy Barca fórum.Barca szurkolók fóruma.
A real a nagy rivális,had ne ecseteljem.Nem fogom szép szavakkal illetni őket.S ezt had én döntsem már el,hogy miket írok rájuk.Te meg személyeskedtél.Nem ugyanaz a 2.
Ha szerinted a rossz hangvétel nem idevaló akkor te? Hulladékok...vagy már nem emlékszel? Na akkor?Min túl ?
Többek közt akkor is irtam a hasonlókra...méghozzá normálisan...Látom nem hiába lettél kitiltva innen...
Na akkor? Ezentúl?-Normális hangnemben írni,főleg úgy,hogy ez nem a madridista fóruma
Büszke lehetsz magadra.Tapsot érdemelsz.Saviola írta:Csak nem megy a hulladékokhoz.Életem egyik legnagyobb csalódása lenne.
Miért lennék ideges? Mi vagyunk a bajnokok.A MI -ben minden Madridista benne van.Igy jómagam is , még ha kiskorú is vagyok,ellenben veled aki 4 szer jártad a 8.at ezért már idejekorán reggelhettél...lemaradtam valamiről? te is bajnok lettél? milyen poszton játszottál a Madridban?
úgy beszélsz, mintha bármit is hozzá tettél volna a dologhoz.
egyébként szted még mindig csak mi vagyunk a nagyképűek?
Ez a sport a 30 as számrendszer gyakorlása volt....abban tudtam nyerni.Egy egyre jobban terjeszkedő sportágban-kiflievés madzagról-söpörte be az aranyat.
Ehhez pedig szívből gratulálok.