Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
De tudjuk hogy az Arsenalból az alapember elment.... Bremennél ilyen nem volt.Game90 írta:Henry pedig valami olyasmit mondott, hogy nem fog eligazolni az ArsenalbólMostanában ilyen szóbeli fogadalmak nem sokat érnek...
Henry pedig valami olyasmit mondott, hogy nem fog eligazolni az ArsenalbólBalika Gaucho írta:Szezon felénél még Klose azt nyilatkozta hogy csak a Werderbe fog játszani Németországba.
Veled vagyk Miki.ozsimiki írta:Remélem nem így lesszScorpio írta:Nagyon bízok, hogy a Bayern következő szezonban javít! Mostani kész katasztrófa volt!![]()
Bár sajnos erre van a legnagyobb sansz
Remélem nem így lesszScorpio írta:Nagyon bízok, hogy a Bayern következő szezonban javít! Mostani kész katasztrófa volt!

Stuttgartnak nem sikerült a duplázás,amúgy nem nagy meglepetés,mert a bajnokságban kétszer is megverte őket a Nürnberg!Raziel írta:Na ezt nem gondoltam volna,azt hittem h sima Stuttgart siker leszkovinho írta:Nürnbergé a Német kupa! Grat nekik!biztos elfáradtak a bajnoki versenyfutásban.

Nehogymár a német bajnokságban sorvadjon Ribery

Zé RobertoA Bayernnél Arjen Robben, Luca Toni és Zé Roberto is a lehetséges erősítések között szerepel.
Szerintem abbahagyja,de ami valószínűbb kicsivel,hogy Ő lesz a 2.számú kapús,és a mostani 2.számút meg eladják,vagy kölcsönbe...Timo tuti nem a padra érkezik!Game90 írta:Kapusposzton rotálni?noname írta:Én se tudok róla h visszavonulna, de már nem a régi,ő is öregszik,sztem majd rotálnak.![]()

Kapusposzton rotálni?noname írta:Én se tudok róla h visszavonulna, de már nem a régi,ő is öregszik,sztem majd rotálnak.
nem hiszem vagy rosszul tudomGame90 írta:Canizares visszavonul?noname írta:a Stuttgart nem jól kezdte az erősítést