Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nem áldoznak rá Laportáék! És én magam is úgy gondolom, hogy túl nagy luxus lenne odaadni érte Saviolát, Riquelmét, és még plusz pénzt, azért ennyire még a kölyök sem jó!!!!!! Én így gondolom! Abban egyébként igazad lehet, hogy talán még egy csatár elférne, de ő félek túl nagy falat lenne anyagilag a klubnak, nem kéne adóságokba vergődnünk most!?... Inkább Bojinov (ha Eto'o megkapja az útlevelét), vagy CASSANO!!!!!Rotáció... Sérülés... Lehet, hogy 2 "csatárosra" akar átállni.... Larsson utóda...
Rotáció... Sérülés... Lehet, hogy 2 "csatárosra" akar átállni.... Larsson utóda...Silvanus írta:Srácok, most őszintén: miért akarunk, vagy inkább úgy fogalmazok, hogy miért akar a Barca vezetősége ugyan abba a hibába esni, mint a Realé??? Miért kell nekünk minden nyáron egy sztár? És miért épp csatár? NEM!!! Van már csatárunk elég! Itt van Eto'o, Maxi Lopez, Giuly, Ronaldinho, majd Larsson, Saviola, és Sergio Garcia!!!! Ez nem elég?!.. Minek még......??? Ebből lehet válogatni. Szerintem ezt még jól meg kell gondolni!
Arról nem is beszélve, hogy Rijkaard mint tudjuk leginkább az 1 klasszikus csatár játékot játszatja, és mivel Eto'o, és Maxi is az, minek még egy harmadik?!...
Mindjárt jön a másik cikk is, akkor megérted miért írtamBoixos írta:engem nem érdekelne, ha ebben kezdenénk el hasonlítani a perezhez! jöjjön a gyerek!!!
de ezen azért beszartam: "... legfőképp, hogy mindkét klub ősi riválisa, a Real Madrid is érdeklődik a játékos iránt. Jó alkalom lenne tehát ez az üzlet, hogy egy kis borsot törjenek a klubok a Real Madrid vezetésének orra alá..." a legfontosabb ok[/i]
A Corinthias is annak a sunyi orosznak a csapata???na neeeeeee.........Boixos írta:ő már a corinthiansban (abramovics-csapat) nyomja.Stike írta:Nem tudjátok, hogy az Argantín Tevezzel mi a helyzet ?
Én eltudnám őt képzelni a csapatunkban