Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jó ez hülyeség....Rivaldinho írta:Amikor idejött ő mondta h ha kell mident meg tud oldani, akár csatár is lehet.. most ezt kell, ez a feladat, ez a munkája... ez oylan mintha azt mondaná a főnököm h téged arra vettelek h a boltba járj, így hát a postára mégse küldhetlek el...Rivaldo11 írta:De hogy férne bele Zambrotta? Három védő esetén 3 emberfogót kell hátra rakni, nem lehet szélsővédőt játszatni ott. 3-4-3 esetén jutna hely Zambrottának, mégpedig középen, valamelyik szélen. Semmi más esetben nem rakható pályára, ha 3 védővel játszunk.
Chivu abszolút beférne, ő ugyanis tud emberfogót is játszani, nem is akárhogyan.
Amikor idejött ő mondta h ha kell mident meg tud oldani, akár csatár is lehet.. most ezt kell, ez a feladat, ez a munkája... ez oylan mintha azt mondaná a főnököm h téged arra vettelek h a boltba járj, így hát a postára mégse küldhetlek el...Rivaldo11 írta:De hogy férne bele Zambrotta? Három védő esetén 3 emberfogót kell hátra rakni, nem lehet szélsővédőt játszatni ott. 3-4-3 esetén jutna hely Zambrottának, mégpedig középen, valamelyik szélen. Semmi más esetben nem rakható pályára, ha 3 védővel játszunk.
Chivu abszolút beférne, ő ugyanis tud emberfogót is játszani, nem is akárhogyan.
Ha ezt nekem írtad, én Chivut írtam.Rivaldo11 írta:De hogy férne bele? Három védő esetén 3 emberfogót kell hátra rakni, nem lehet szélsővédőt játszatni ott. 3-4-3 esetén jutna hely Zambrottának, mégpedig középen, valamelyik szélen. Semmi más esetben nem rakható pályára, ha 3 védővel játszunk.
És hogy a klasszikust idézzem:Morminho írta:Odaát már tényként írják h jön Henry...
Hát lehet. Majd meglássuk..Badi írta:Atesz írta:Amúgy Chivu abszolút bal lábas....
igaz, tőlem nézve néztem![]()
széljáték szvsz lenne, Messi és Etoo megoldhatnák
amikor meg Zambrotta feljebb megy, Touré léphetne vissza
Chivu viszont beleférne, csak a bal oldalon.Rivaldo11 írta:Zambrotta abszolút használhatatlan a 3 védős rendzserben. Ő nem emberfogó, szélsővédőt betenni egy háromvédős rendszerbe nem lehet, az tényleg öngyilkosság.Atesz írta: Amúgy Chivu abszolút bal lábas....
Zambrotta nem jó 3 védős rendszerben, mert annál nem lehet felfutni....
Atesz írta:Amúgy Chivu abszolút bal lábas....
Zambrotta abszolút használhatatlan a 3 védős rendzserben. Ő nem emberfogó, szélsővédőt betenni egy háromvédős rendszerbe nem lehet, az tényleg öngyilkosság.Atesz írta: Amúgy Chivu abszolút bal lábas....
Zambrotta nem jó 3 védős rendszerben, mert annál nem lehet felfutni....
Badinál a pont! szerintem is így lesz!kovinho írta:Kérdés menni fog-e 3 védővel...Badi írta:felállásunk valszeg így 3-4-3 lesz
kb így képzelem:
-----------------VV-----------------
---Chivu---Puyol---Zambrotta---
-------------Touré-----------------
-----Xavi------Iniesta/Deco------
------------Ronaldinho------------
----Messi----Henry-----Etoo-----
Kérdés menni fog-e 3 védővel...Badi írta:felállásunk valszeg így 3-4-3 lesz
kb így képzelem:
Amúgy Chivu abszolút bal lábas....Badi írta:felállásunk valszeg így 3-4-3 lesz
kb így képzelem:
Azt a három védőt én igen kevesellem ( ha van ilyen szóBadi írta:felállásunk valszeg így 3-4-3 lesz
kb így képzelem: