Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ég az átigazolási topic, plz ott kövesd az eseményeket.wakii írta:erről mit tudtok??
erről mit tudtok??20:20 - Henry-val kapcsolatos találgatások is végetérhetnek, hiszen a francia csatár a rivális Barcelonához szerződik.
Erről beszélek én is...Picsókpista írta:Azért ez nem ilyen egyszerű.Nincs a világon olyan brigád aki örökké fenntartja ezt...képtelenség.Ez most igy sikerült....de sikerült igy is.Ugyanazért, amiért mi...Mert ha hozzászoktál a szép és eredményes játékhoz, akkor már nem elégszel meg a csupán eredményes játékkal.
Jövőre mi is a szebb játékot is várjuk.Persze kizárólag ha eredményes.Mert a foci erről szól.
Azért ez nem ilyen egyszerű.Nincs a világon olyan brigád aki örökké fenntartja ezt...képtelenség.Ez most igy sikerült....de sikerült igy is.Ugyanazért, amiért mi...Mert ha hozzászoktál a szép és eredményes játékhoz, akkor már nem elégszel meg a csupán eredményes játékkal.
Ugyanazért, amiért mi...Mert ha hozzászoktál a szép és eredményes játékhoz, akkor már nem elégszel meg a csupán eredményes játékkal.Humorherold írta: Miért fujjolnánk Grécim?Én biztos nem.Ha marad Capello és nem menesztik jövőre legalább akkora esélyünk van a Ligára mint a Barcának.Hanem több...
A gyengébb veri kékre a mellét ha nyerni tud....
Lehet hogy nem egy joga bonito volt ez az év,de kell olyan is az ellendrukkereknek had köszörüljék a nyelvüket.Ha a szerencsén mulna egy bajnokság megnyerése,akkor mindenki bizakodhatna a végső győzelemben még a Murcia is,persze ez nem igy van mert ez nem a szerncsén mulik.MInt már emlitettem a foci nem szerencsejáték.Itt a végén a jobbik nyer.A mai madrid egy rakkolós csapat, amelyik csak akkor nyerhet, ha a jobbik csapat gyengélkedik
Ez nem is vitás,a fájó az sokmindenkinek hogy mi igy is tudtunk nyerni hogy nem vagyunk a toppon.Egy ideig....Abban viszont teljesen igazat adok neked, hogy ez a jelenlegi fővárosi gárda sokkal inkább "brusztolós munkáscsapat", mint filigrán, támadó játékosok tizenegye.
Nem volt az olyan régen....inkább ugy fogalmaznék,megszoktuk hogy nyerünk és kizökkentünk 3 évre.....A jelenlegi sikerük is csak azért annyira édes, mert rég nem volt részük hasonlóban
Miért fujjolnánk Grécim?Én biztos nem.Ha marad Capello és nem menesztik jövőre legalább akkora esélyünk van a Ligára mint a Barcának.Hanem több...Ha netalántán (amit nagyon nem szeretnék) zsinórban kétszer megint bajnokok lennének, akkor ők is ugyanúgy fújolnának, mint mi most. És ez az, amit a "régi motorosok" megértenek, a kispöcsök, mint Pityu barátunk meg nem...
A Real Madrid szerintem megérdemelte a bajnoki címet, mert megküzdöttek érte, és Fortuna is a kegyeibe fogadta őket. Mi azért nem, mert nem tettünk érte eleget, és pechünk is volt. Én is azt gondolom, ahogyan te, hogy jobb csapatunk van, és jövőre visszavesszük a bajnoki elsőséget még a véleményem szerint hátráltató tényező(k) ellenére is, de én nem vagyok ezügyben olyan magabiztos, mint te. Én igenis tartok a Reáltól, főleg akkor, ha bizonyos dolgok nem változnak meg a csapatunk háza táján.Rivaldo11 írta:Sok, nagyon sok igazságot írt a Real szurkoló barátod Grecki. Sőt, összefoglalta a lényeget. Érdekes, az én haveromnak, -aki legalább 15 éve Realos, többször járt a Bernabeuban-ugyanez a véleménye nagyjából. Túl sokat koplaltak, és szeretnék maguknak is bizonygatni, hogy igenis jók, és nem volt köze a szerencsének a bajnoki címükhöz. De ez messze áll a valóságtól.
Kár, hogy a szüleidnek három éve nem kellett beperelnie a kórházat orvosi műhibáért...Picsókpista írta:2 évesen kivették az orrmandulámat,nem vagyok taknyos soha.Mindenesetre a megnyilvánulásáért gratulálni lehet.Magas IQ szint.Ez az "idült barom" pedig már akkor Real Madrid szurkoló volt, amikor te még a taknyodat zabáltad az bölcsiben..
2 évesen kivették az orrmandulámat,nem vagyok taknyos soha.Mindenesetre a megnyilvánulásáért gratulálni lehet.Magas IQ szint.Ez az "idült barom" pedig már akkor Real Madrid szurkoló volt, amikor te még a taknyodat zabáltad az bölcsiben..
Ha akarnék plagizálni, amit nem akarok, akkor most Fábry Alex híres, sokatemlegetett frázisát használnám, és megköszönném, hogy... tudod mit, nem?Picsókpista írta:Ez valami idült bar*om,, vagy drogos....
Topfoci.Schuster szép focit ígér a madridiaknak
2007-06-22 17:05:28
Bernd Schuster legutóbbi nyilatkozatában elmondta, hogy az új Real Madriddal a támadó foci hívei is elégedettek lesznek.
A bajnoki cím ellenére Fabio Capellót elküldő madridi vezetők korábbi játékosuk, a német Schuster érkezését jövő hét elején jelentik be. A Getaféval a hétvégén spanyol kupadöntőre készülő szakember már a jövő évi csapatáról mesélt.
„Aki ismeri a munkámat, azt tudja milyen játékra számíthat a Madridtól. Az én csapataim, a Xerez, a Levante majd a Getafe is, mindig a látványos, támadó focit játszották. Természetesen ugyanígy lesz ez a Real Madriddal is!”
Akkor az eddigi kedvenced legyen a 3 . kivétel.Mert a Real Madrid egy kicsit sem tartozik a kedvenc csapataim közé, így az ott futballozók jelentős többségét nem igazán szívlelem egy-két kivételtől eltekintve...
Azt hiszem ez sokat elárul a Madridról...RM szurkoló barátom írta:CAMPEONES,CAMPEONES!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))ezt luzermódon elbuktátok......ilyen fos csapattal nyerni,jellemzi az összes ellenfelet,pl valenciát is:( remélem jön schuster,oszt minden rendben lesz!!!csak rugják ki ezt a vén [auto_cenzúra].............még mészöly is jobb lenne nála.
Mert a Real Madrid egy kicsit sem tartozik a kedvenc csapataim közé, így az ott futballozók jelentős többségét nem igazán szívlelem egy-két kivételtől eltekintve...Picsókpista írta:Miért kellene azért megutálnod?Mindenesetre nem örülnék neki, ha egy újabb olyan játékost, akit kedvelek, kellene megutálnom azért, mert fehérbe öltözik..
Miért kellene azért megutálnod?Mindenesetre nem örülnék neki, ha egy újabb olyan játékost, akit kedvelek, kellene megutálnom azért, mert fehérbe öltözik..
Raúl úgy sem fog kikerülni a kezdőből, bárki is lesz az edző....Game90 írta:Hát ha jönne, akkor Raúlnak nem sok esélye lenne a kezdőbe kerülésreSacchi írta:1. Mi a véleményetek a Tevez ügyről? Pontosabban inkább úgy teszem fel a kérdést, hogy szerintetek jó igazolás lenne madridi szempontból?Sztem nagyot nyernétek vele.
Egyetértek, kissé overrated...Rivaldo11 írta: Tevez szerintem még nem bizonyított. Legalábbis annyit nem, amekkora tehetségnek kikiáltották. Szerintem Aimar szintjét nem éri el, nem tartom akkora játékosnak. Persze, lehhet, a primerában kibontakozna.
Yaya Toure...nem tudom. Én mást vásárolnék inkább.