Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
vajon miért?????????????noname írta:Újabban nagyon megszaporodtak a Messis képek.
Buitre, madridista.hu-n írta:ma volt egy riport a román sportsajtóban Chivuval, állítása szerint semmi konkrétum az Interrel kapcsolatban, sem ő sem a menedzsere nem volt megkeresve, ás szavaiból kitűnik, hogy inkább a Barcat választaná, ha lehetne...
Bocsi csak kerestem a megfelelőt, de most már megvan!noname írta:Barcamessi, tegyél be kisebb képet, mert ez széthúzza a fórumot
Főleg hogy mennyire szeret támadni isbarcamessi írta:Touré: nagyon örülnék neki, a múltkori videókból az is kitűnt hogy nem ügyetlen a srác, ráadásul a fizikuma is megvan ahhoz hogy a jövő legjobb védekező középpályásainak egyike lehessen!!
Messit szerintem azért nem adtuk kölcsön, mert 16 évesen még senki nem hallott róla. Ha egy évig kiadnánk Krkicet, attól még bőven lehetne lehetősége fejlődni a nagyok közt, egyrészt az ideiglenes csapatában, másrészt a itt nálunk, akkor már 18 évesen.Rivaldo11 írta:Az igazán nagy tehetségeket nem fogjuk kölcsönadni. Ahogyan Messinél sem merült ez fel. Abban bízom, hogy akkorát fog fejlődni a nagyokkal készülve-akárcsak Messi-, beleszokik a párharcokba, és előbb utóbb csereként pályára lép. Legkésőbb tavasszal.
Ezt sajnos nem hinnémRivaldo11 írta:Krkic nem megy sehová sem kölcsönbe. Betölti a 17.-et, és bemutatkozik
Ez igaz, de sokan úgy állítják be, mint a falábú nacionalista, aki focizni sem tud...rytuu írta:Hát azért elment rajta néhány meccsünk, ez vitathatatlan... persze ez néha nem csak az ő érdeme volt.. ):Zozzy 5 írta:Ole tavaly sem volt rosz, sőt. És szerintem most sem katasztrófa, csak sokan rákennek mindent...
Hát azért elment rajta néhány meccsünk, ez vitathatatlan... persze ez néha nem csak az ő érdeme volt.. ):Zozzy 5 írta:Ole tavaly sem volt rosz, sőt. És szerintem most sem katasztrófa, csak sokan rákennek mindent...
Épp ez az, tavaly sem volt rossz, de a 2004/05-ös idénye sztem kifejezetten jó volt.Zozzy 5 írta:Ole tavaly sem volt rosz, sőt. És szerintem most sem katasztrófa, csak sokan rákennek mindent...
Oleguernek volt egy egészen jó szezonja-a 2004-2005-ös, és akkor ő volt Puyol mellett a másik középső védő.Mihu írta:Komolyan mondom nem értelek titeket.....Minek vegyünk középső hátvédet most hogy Puyol megsérült, mikor ott van nekünk egy világklasszis Oleguer?
![]()
![]()