Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hol olvastad ezt a csodálatos statisztikát??? Méghogy Deco kevesebbet játszott, mint Xavi vagy Iniesta. Na ne röhögtess ki...FCB_gábor írta:Iniesta 6 gól 4 assistgrecki írta:Hát Iniesta és Xavi meg is lőtte a maga 5-6 bajnoki gólját... szemben Deco egyetlen találatával...
Xavi 3 gól 3 assist
Deco 1 gól 10 assist
Deco játszott a legkevesebbet(200 ill. 500 perccel) a 3 játékos közül
Nálam a gólpassz ugyanannyit ér, mint a gól. Lehet nálatok nem, akkor viszont bocs.
Ettől független [auto_cenzúra] formában volt Deco. A 3 játékos közül ő teljesített a legjobban maga alatt, de ha jövőre csak egy kis javulás is lesz a játékában(miért ne lenne?), akkor helye van még az FC Barcelonában is.
Mi olyan nagy kár benne???Frank Rijkaard írta:Utánanéztem,a prescindible szó jelentései:
-felesleges [melléknév]
-nélkülözhető [melléknév]
-szükségtelen [melléknév]
KÁR![]()
![]()
A prescindible szót nem tudom értelmezni. A többi azt jelenti, hogy "Laporta célozgat arra, hogy Deco ..." (talán nvmi olyasmi, hogy nem érinthetetlen).Frank Rijkaard írta:Laporta insinúa que Deco es prescindible
ez mit jelent?
Szép is lenne, ha Samunak lenne 10 gólpassza kb 16 meccs alattlionelmessi19 írta:se Samunak.
Az az 1 gól igen kevésFCB_gábor írta:Deco 1 gól 10 assist
Iniesta 6 gól 4 assistgrecki írta:Hát Iniesta és Xavi meg is lőtte a maga 5-6 bajnoki gólját... szemben Deco egyetlen találatával...
Nézd Tamás, minden nap olvasom az EMD-t, a Sport.es-t, A Marca-t...varga tamás írta:Andris!!
Egy picit le lehetsz maradva, mert egy kb. egy hete olvastam én is, hogy azt nyilatkozta: ha nem erősítik meg a csapatot, akkor elmegy. Emellett a védelem hibáit említette, miszerint nem elég kemények, és határozottak.
Tudnak, de szerintem ha elmegy Deco, és nem jön Henry, akkor inkább egy Diego kéne oda.Atesz írta:Sztem simán eljátszogatna...
Amúgy Xavi és Iniesta is tud irányítani! (szvsz)
Sztem simán eljátszogatna...Zozzy 5 írta:Fabre sztem nem irányító, inkább Xavi poszt. Akkor meg már 3 ilyen középpályásunk lenne...Atesz írta:Felőlem mehet, ha akar, csak vegyünk valami jó kis játékost helytte...
Mondjuk Fabregast. Vele is működne a rotáció