Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem csoda hogy mindenkit ismerGame90 írta:Krojf mindenhol garázdálkodikVito írta:Off: kerestem egy fórumot az nso-n és kit találtam? na kit?Eurobarca, nfl.hu, nso + ki tudja, hogy milyen helyeken
Viszont nálunk egyre kevésbé.Game90 írta:Krojf mindenhol garázdálkodikVito írta:Off: kerestem egy fórumot az nso-n és kit találtam? na kit?Eurobarca, nfl.hu, nso + ki tudja, hogy milyen helyeken
Krojf mindenhol garázdálkodikVito írta:Off: kerestem egy fórumot az nso-n és kit találtam? na kit?
Athlético Madrid Koma!
De bizony, Barcás vagyok, mellette pedig Eurobarcás!
Keress meg minket(Eurobarca.hu!) és megtalálsz!
Kedves Matracos Koma!
A Real ellen nagyon jók voltatok, majdnem megvolt a kacsikosi,
egy hajszál híja volt...!
Vigyázz magadra, hamarosan jelentkezem ismét.
Üdvözlettel Krojf komád.
Hm,azon kevés sportok egyike.ami vhogy nem tud lekötniVito írta:Sumot szoktátok nézni az eurosporton?
Biros Péter asszem egri, így várható volt hogy egyszer haza fog térni.Game90 írta:Benedek Tibor és Biros Péter is elhagyja a hatszoros bajnok Honvédot:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=144711
IGEN,IGEN,IGEN,IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENGame90 írta:Vasas - Domino Honvéd 10-9 (2-2, 3-3, 3-3, 2-1)
Gólszerzők: Varga Dániel 4, Kovács R. 2, Varga Dénes, Heinrich, Steinmetz Á., Mátyás 1-1, illetve Molnár 3, Szivós, Bárány, Székely, Kiss G., Fodor, Benedek 1-1.
A párharc végeredménye: 3-1-re a Vasas javára.
Nagyon jó meccs volt, én néztem. Csak kár, hogy a Vasas lett a bajnok
Csak az a baj, hogy nem fogLos Banditos írta:Csak most már kaphatna egy komolyabb ellenfelet is
Nekem meg KótaitólNekem van autogrammom tőle![]()
Hát jaozsimiki írta:csak az az egy bibi van,hogy "csak" ilyenekkel meccsel....megnézném egy nagyon komoly ember ellen.....
Na ez az. Ezért nem hiszek én benne. Milyen ellenfél az akit így padlóra lehet küldeni a második menetben? Koko is kapta az ilyen mexikói boxolókat, akiket jól megvert, aztán kapott egy olyat, aki jobban bírta, az ki is ütötte.Game90 írta:Jáájj, Balzsay nagyon kiütötte a gyereket![]()
Foggumi azonnal repült...