2007.06.21. 15:20:46
Nem tudom, melyik topicban lehet ehhez a 'vastörvény'-marhasághoz hozzászólni, de én most Eto'o-hoz írom le a véleményem. Ehhez hasonló szintet legutóbb az óvoda nagycsoportjában tapasztaltam. Ott mondták meg, hogy ezt nem szabad, azt nem szabad, így kell, úgy kell, nem így kell.
Komolyan mondom, nevetséges ez az egész. Én azt hittem, hogy nem a fradiról vagy bármely magyar csapatról van szó, hanem a világ egyik elitklubjáról. Ahol profi emberek, profi módon élik életüket, profi módjára gondolkodnak, és tudják mi a dolguk. Nem kell a szájukba rágni, hogyha szombaton bajnoki van, akkor hajnali 4-kor nem egy szórakozóhelyen kell dorbézolni, hanem ki kell pihenni magát az embernek, és játékra alkalmas állapotban kell megjelenni a Camp Nou-ban. Azt hittem a profik táborát erősítik a klub játékosai, nem a kezdő leventékét. Nem hiszem el, ez rosszabb, mint a dedó.
És továbbra is vádolom a klubvezetést az idei szezon gyatra szereplése miatt, a lazaság, az edzői haverkodás meghozta a gyümölcsöt. Gratulálok nekik! És mit gondolnak: azok, akik eddig sportemberhez méltatlan módon készültek a meccsre, azok most hogy fognak normális játékos módjára viselkedni. Eddig mindent szabadott, most meg semmit. Ennek rossz vére lesz. Röhej!!!