Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem még Giuly-nél is szarabb befejező... Lőtt vagy...2...gólt a bajnokságban, holott az első félévben szinte végig kezdő volt. Aztán az uccsó fordulóban nem gólpasszt adott...Los Banditos írta:Elég jól kezdett, aztán rendesen ellaposodott, de most az utolsó fordulókra rendesen összeszedte magát, és még csak 19 éves.Colin írta:Higuaínba pedig nagyon bízok, az a srác sokra viheti még
Elég jól kezdett, aztán rendesen ellaposodott, de most az utolsó fordulókra rendesen összeszedte magát, és még csak 19 éves.Colin írta:Higuaínba pedig nagyon bízok, az a srác sokra viheti még
Szerintem sem egyeznénk meg, de legalább eldumáltunk-viszonylag kultúráltan.Colin írta:Rivaldo, akkor errl ennyit, kétlem h erről van értelme tovább vitáznunkDe azért ne éld bele amgad hogy akkora z elkövetkezendő 5 évben a Barca mindig a világ teetjén lesz, mert kb annyi idő míg ez a csapat kiöregszik.
Ezzel nem nagyon értek egyet,mivel ott van Krkic,Dos Santos,Messi,Valdés,Iniesta stb...Colin írta:Rivaldo, akkor errl ennyit, kétlem h erről van értelme tovább vitáznunkDe azért ne éld bele amgad hogy akkora z elkövetkezendő 5 évben a Barca mindig a világ teetjén lesz, mert kb annyi idő míg ez a csapat kiöregszik.
Itt lehet a jövő évi bajnoki címünk kulcsa. Hogy most nem hiszik.Los Banditos írta:De körülbelül annyira voltak idén jó formában, mint az általad felsorolt játékosok.
Azthitte a nagy többség a csapatban, hogy elég lesz, ha a nevüket felküldik a pályára.![]()
Owen egy abszolút szimatikus játékos, vele tényleg semmi bajom. Őt csak Eto'o példája miatt hoztam.Colin írta:Büntetett.. gólokkal büntett.. a másfajta ' büntetéséről ' meg annyit hogy azzal lejáratta magát...Owen a világ egyik legjobb csatára, a gond csak annyi h a kedves vezetőségünknek nem kellett. gratulálok..
Így igaz. Én ebből indulok ki. Mert ez a csapat ugyanaz, csak volt egy gyengébb évünk. De ha a dolgok jól alakulnak, nem lesz mégegy. Legalábbis egymás után nem. A mostani Realnál szerintem a Luxemburgo féle Madrid jobb volt. És őket is leráztuk. Ezért modom azt, hogy jobbak is leszünk.Colin írta: Rivaldo: tettek róla hogy MOST azt mondhatjuk hogy JOBBAK VOLTATOK.
Szerintem egy játékosnak az elég nagy bűn, ha nem játszatják. Nem kell nagyobb. Eto'ot nem csak nem játszatták. Levegőnek nézték. Megvettetek helyette egy Owent inkább...Colin írta:Bánásmód? Szeretnék én olyan bánásmódot, ahol annyit fizetnek... és annyi a madrid összes bűne hogy nem játszatja őket... Ebbe ne menjünk most bele hogy 1-2 utolsó percben rugott gólt, mert ebben nekünk is-nektek is voltak kellemetlen tapasztalataink.. de egy dolog biztos: OLEGUERT a kezdőbe
Nálunk pedig mostanára kezdett úgymond egyedül maradni. Dinho és Eto'o sincs olyan formában, mint tavaly és eddig ez volt a legjobb idénye a kölyöknek.Colin írta:Los, ezzel még vigyázz. Messi egy olyan csapatba érkezett ahol Dinho még isten volt, Eto'o gólkirály, stb.. Binho meg? idejött, hatalmas terhet raktak a vállára... És csapat sem volt. MOST kezd kialakulni valami nálunk.