Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ráaádsul amikor a Madrihoz igazolt, akkor ment az "Új Pelé" duma, nomeg egy-két realos szurkolótársunktól még azt is hallhattuk, hogy Messi még a cipőjét sem pucolhatja Robinhonak.ozsimiki írta:Te nem értedmindkettő nem volt játékban jó dbig
viszont Messit Isteníti mindenki mégis,mert amikor játékban volt,rá szolgált..Robinhotól szntem nincs elájúlva Európa...
Pedig Ő is játszott annyit,mint Messi...
Használd eztColin írta:"Ezt most komolyan gondolod?? Figo is pont az a játékos, aki hajt a végsőkig, csak ő lényegesen többet tud a labdarúgásról, mint Becks"
Mint sportembert elismerem Figo tudását. De mint embert sosem szerettem. A barca játékosokat általáabn elismerem hogy üygesek, de aki átszerződika realba.. az mint ember nagyon mélyre ássa magát nálam. Figonak sem örültem.
én írta:
Te nem értedColin írta:öhm, Evilgrim sztem te nem értesz engem
"Messi nem padozott,hanem serült volt.Szerintem nehezebb formába jönni amikor valaki serült,mintha padozna.És mégis vágott nektek 3 gólt,és lőtt egy
csoda gólt,és tovább sorolhatnám.." nem azt mondtam hogy padozott, hanem azt hogyha PADOZOTT VOLNA AKKOR NEM BIZTOS hogy most őt istenítitek enyire.. nemtudom mennyire lehet így megértei, olvass vissza..
Ezt most komolyan gondolod?? Figo is pont az a játékos, aki hajt a végsőkig, csak ő lényegesen többet tud a labdarúgásról, mint BecksColin írta:Beckhamről annyit, hogy az elmúlt fél év alapján a 2002es madridba is SIMÁN befért volna. Inkább ő mint Figo :S
Colin írta:Rivaldo11: Sztem nem úgy nyomta h padoztassák, erre a legjobb példa az hogy amint becserélte Capello, gólokat lőtt, és pazarul játszott, és így bekerült a kezdőbe... de ha messit padoztatják fél évig lehetőség nélkül...
Messi nem padozott,hanem serült volt.Szerintem nehezebb formába jönni amikor valaki serült volt,mintha padozna.És mégis vágott nektek 3 gólt,és lőtt egyColin írta:Rivaldo11: HA emlékszel, Binhot a bajnokság elsé felében igen igen padoztatta Capello. Kíváncsi vagyok hogy minden messiről szólna-e nálatok, ha mondjuk félévt ücsörög a padon, utána meg néha becserélik...
Akkor nem, ha a 12-et a Bernabeuban vesztitek el-ellenünk.Colin írta:Azért lássuk be kiscit megilyednél ha az első 12 forduló után mi 12 meccsből hozunk 11et..Még akkor is ha a barca tavalyi önmagát idézi.
Miért nem nyomta úgy Robinho, hogy ne padoztassák?Colin írta:Rivaldo11: HA emlékszel, Binhot a bajnokság elsé felében igen igen padoztatta Capello. Kíváncsi vagyok hogy minden messiről szólna-e nálatok, ha mondjuk félévt ücsörög a padon, utána meg néha becserélik...