Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Colin
Capitá del Barça

2007.06.21. 12:09:52

nem, kedves Rivaldo11: a realitás az hogy te 100%ig biztos vagy a győzelmetekben, csak aztán ne koppanj.. figyelj, én nem győzködlek téged. csak aztán nehogy nagyot koppanj ha a madrid ezt a formát nem csak 12 forduló alatt tudja majd fenntartani... :roll: Beckhamről annyit, hogy az elmúlt fél év alapján a 2002es madridba is SIMÁN befért volna. Inkább ő mint Figo :S RvN paszív csatár nem tagadom, de ebben a űfajban ő a LEGJOBB. Mi sem bizonyatja jobban ezt a gólkirályi címnél, egy vadiúj bajnokságban számára.. Eto'o meg.. nem kommentálom ne banoljatok :) nems zeretem. kész. Ha szed Robinho nem jó, húha, tényleg lesznek meglepetések a következő idényben számodra :roll:
REAL MADRID C. DE F.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.21. 12:07:59

Colin írta:
Zozzy: Majd meglátjuk mit nyújt messi, Diego is a werderbe nagyon nagyon jó, a portotól meg elzavarták...
Ezt nem igazán értem :roll: Ez a példa most azt támasztja alá, hogy jövőre Messi lehet, hogy gyengébben fog játszani? Szerintem ez pont ellenpélda. A Portoban még fiatalon játszott, azóta sokat fejlődött és most az egyik legjobb a posztján.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.21. 12:06:13

Beckhamről csak annyit: Egy igazán jó Realba soha nem szabadna beférnie. A 2002-es csapatból páros lábbal dobták volna ki.
Nistelrooynak vajon van olyan játékeleme, amiben jobb mint Eto'o? Egyet sem tudok felsorolni. Ráadásul, az, amit Eto'oról írtál, az abszolút Nistelrooyra illik. Eto'o lőtt már gólt távolról is. Robinho-ha akkora tehetség lenne-már régen róla kellene szólnia mindennek, ehelyett volt pár jó meccse. Messihez nem mérhető. Jövőre jó sok ütőkártyánk lesz, ne aggódj. Még akkor is, ha senkit sem veszünk.
Megérteném a magabiztosságot, ha -egy majd ugyanez a Barca-nem nyert volna hatalmas fölénnyel tavaly. És ha úgy nyertetek volna idén, hogy mi nem gyengélkedünk. Legalább pontelőnnyel. A realitás az, hogy visszavesszük a bajnoki címet.
Ami a gólkirályt illeti: 25 gólt lőtt. Eto'o 12-t Eto fél évet kihagyott.
Előzőleg ő volt a gólkirály, sorozatban 20 gól felett teljesített. Jópár év van még benne. Gyorsabb, technikásabb, mint a holland.
Semmi pénzért nem mennék bele egy Eto'o, Nistelrooy cserébe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2007.06.21. 12:10:23-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Colin
Capitá del Barça

2007.06.21. 12:03:01

oZSimiki: ha gyorsan gépelsz, megesik hogy sz-et zs,nek, zs-t pedig sz-nek írsz le :) Egyezzünk ki egy ugyanilyen végjátékban, azaz hogy az utolsó forduló előtt azonos pontszám van, és ha nyerünk pl a Cádiz eleln akkor bajnokok leszünk.. :wink:
Zozzy: Majd meglátjuk mit nyújt messi, Diego is a werderbe nagyon nagyon jó, a portotól meg elzavarták... Eto'o sámomra mindig is passzív csatár marad, igaz nem vagyok képes őt teljesen objektívan értékelni, mivel a szívemhez sosem állt közel, a rigmus előtt sem, utána meg aztán...
REAL MADRID C. DE F.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.21. 12:00:31

Colin írta:akkor a Realos barátod nem követte az elmúlt fél év eseményeit, mert Becks nélkül nem lettünk volna bajnokok... Mert Dinho idén mit csinált? szinte semmit, Binho jobb volt.. Eto'O és RVN.. hát nálam RvN :) jövőre sztem 2 nagy ütőkártyátok lehet nem számítva az igazolásokat: messi és Dos Santos. De ha Messi nem nyújtjaa zt mint idén, és Dos Santoss em válik be, akkor fújhatjátok.. Eto'o tipikusan az a csatár, akit a kiszolgálnak belövi a gólokat, de nem egy adriano monjduk aki 4-5 védőt lazán leráz félpályáról indulva és gólt szerez. Dinho pedig ha nem szerzi vissza a formáját, nincs mitől tartanunk 8)
Mert RvN az a csatár aki leráz mindenkit nem? :arrow: :lol: :lol: ugyanmár...Eto'o sokáig sérült volt,ami befolyásolta még a szezon végén is...ez biztos! Ebből a sérülésből nem lehet ennyi idő után 100%sona visszatérni..azt majd a folyamatos játék adja vissza Samunak...kb októberre lessz talán a régi...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.21. 11:59:44

Colin írta:jövőre sztem 2 nagy ütőkártyátok lehet nem számítva az igazolásokat: messi és Dos Santos. De ha Messi nem nyújtjaa zt mint idén, és Dos Santoss em válik be, akkor fújhatjátok.. Eto'o tipikusan az a csatár, akit a kiszolgálnak belövi a gólokat, de nem egy adriano monjduk aki 4-5 védőt lazán leráz félpályáról indulva és gólt szerez. Dinho pedig ha nem szerzi vissza a formáját, nincs mitől tartanunk 8)
1. Messi fejlődő korban van, ilyenkor nem szoktak visszaesni a játékosok, esetleg sérülés hátráltathatja. Arra szerintem meg senki sem számít, hogy dos Santos majd megváltja a világot, szóval nem hiszem, hogy főleg rá építenénk.

2. Eto'o pont nem az a csatár, aki áll a kapu előtt, kéri a labdát és berugja. Rengeteget mozog, csak ő nem tartogatja magánál a labdát, mint a álltalad említett Adriano, hanem inkább lepasszolja. Ezzel együtt rengeteg védőt fektet el minden meccsen...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.21. 11:57:30

ozsimiki írta: Én ezzel csak azt akartam érzékeltetni,hogy nem azért nyertétek meg a címet,mert minőségileg jobb csapat a Real,hanem mert Ti tudtatok küzdeni a végén,mi meg dekoncentráltak voltunk a fontos pillekben...ami jövőre nem lesz így remélhetőleg és akkor ki is jön a két keret közti diff :wink: :arrow: a Javunkra :roll: :twisted:
Abszolút egyetértek. Ez tökéletes összefoglalása annak, ami történt-és remélem annak is, ami történni fog. Hatalmas hibát követtünk el a nyáron, ez nem ismétlődhet meg. Ha Ronaldinhoék tényleg újra motiváltak lesznek, megfelelően felkészülnek, kipihenik magukat, és meg akarják mutatni, hogy mit is tudnak, akkor...Ráadásul van egy akkora klasszisunk, aki jövőre még jobb lesz-Messi.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.21. 11:57:13

Colin írta:oszimiki: Ha jövőre képesek leszünkh a nem is 38, de 30 fordulán át nyújtani azt amit most az utolsó 12 fordulóban, és a barca képes visszahozni tavalyi önmagát, akkor hihetetlenül izgalmas lesz a bajnokság 8)
Szolin: ( :wink: :lol: ): legyen Igazad,legyen izgalmas,jobban szeretem ha izgalmas a bajnokság,és úgy nyerjük meg..de ne úgy legyen az,h mi teszük azzá,mert idén kb 4-5x leszakíthattunk volna mindenkit,csak nem tettük meg.....

Egye fene benne vagyok: egészen az utolsó 3-4 fordulóig csak 2-3 ponttal vezetünk,majd végleg lerázunk Titeket... 8) ez már nevezhető izgalmasnak nem? :roll: Remélem így is lessz!
Kép
Colin
Capitá del Barça

2007.06.21. 11:54:37

akkor a Realos barátod nem követte az elmúlt fél év eseményeit, mert Becks nélkül nem lettünk volna bajnokok... Mert Dinho idén mit csinált? szinte semmit, Binho jobb volt.. Eto'O és RVN.. hát nálam RvN :) jövőre sztem 2 nagy ütőkártyátok lehet nem számítva az igazolásokat: messi és Dos Santos. De ha Messi nem nyújtjaa zt mint idén, és Dos Santoss em válik be, akkor fújhatjátok.. Eto'o tipikusan az a csatár, akit a kiszolgálnak belövi a gólokat, de nem egy adriano monjduk aki 4-5 védőt lazán leráz félpályáról indulva és gólt szerez. Dinho pedig ha nem szerzi vissza a formáját, nincs mitől tartanunk 8)
REAL MADRID C. DE F.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.21. 11:53:39

Rivaldo11 írta:
Colin írta:RVN? a gólkirály?:) vagy Binho a biciklicsel? De mondhatnám idénről Beckset is.. és az igazolások csak most jönnek még.. :)
Beckham sose férne be hozzánk. Egy Realos jóbarátom szégyennek nevetzte(pedig fanatikus, többször járt a Bernabeuban is), hogy egy Beckhamet kell isteníteni.
Az egy dolog, hogy a barátod mit gondol... :wink: Nem istenítem én sem Beckset, de el kell ismerni a nagy javulását.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.21. 11:51:34

Colin írta:RVN? a gólkirály?:) vagy Binho a biciklicsel? De mondhatnám idénről Beckset is.. és az igazolások csak most jönnek még.. :)
Beckham sose férne be hozzánk. Egy Realos jóbarátom szégyennek nevetzte(pedig fanatikus, többször járt a Bernabeuban is), hogy egy Beckhamet kell isteníteni. Ez a mutatott játékról is sokat mond. Eto'o és Nistelrooy? Nálam Eto'o jobb, de semmiképp se gyengénbb, mint a holland. És igen..azért egy Messi-Dinho Eto'o hármast érte megbontani... Robinho a vége felé nem volt rossz, de hová férne be? Ronaldinho helyére? Na ne...Messi helyére...pfff...
Azt pedig remélem, hogy mi is megfelelően igazolunk majd.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Colin
Capitá del Barça

2007.06.21. 11:50:17

oszimiki: Ha jövőre képesek leszünkh a nem is 38, de 30 fordulán át nyújtani azt amit most az utolsó 12 fordulóban, és a barca képes visszahozni tavalyi önmagát, akkor hihetetlenül izgalmas lesz a bajnokság 8)
REAL MADRID C. DE F.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.21. 11:49:13

Ő igen! Padra 8) mert Tridentét megbontani érte,dúrva lenne! De őt elismertem már a M.U.ban is..és talán egyedüliként írtam a nyáron,hogy Vele jól jártok nagyon, :arrow: igazam lett :?
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.21. 11:48:03

Colin írta:"Egy a belét széthajtó,küzdő Madrid megnyerte (ugyanannyi ponttal) elöttünk a bajnokságot,úgy h MI kb 50-60% ot hoztunk ki magukból" ha ez valóban így lett vonla 10,12 ponttal hoztuk volna a bajnokságot.. de a depor ellen, a huelva ellen, a getafe ellen, szánalmasan elvéreztünk, szär játékkal ! az utolsó 12 forudulóban volt az amit te mondasz, azaz hogy a belünket is széthajtottuk. meg is lett az eredménye !
szerk.: am tök jó, közbe porszívózok, leülök írok egy hsz-t, folytatom.. :)
Én ezzel csak azt akartam érzékeltetni,hogy nem azért nyertétek meg a címet,mert minőségileg jobb csapat a Real,hanem mert Ti tudtatok küzdeni a végén,mi meg dekoncentráltak voltunk a fontos pillekben...ami jövőre nem lesz így remélhetőleg és akkor ki is jön a két keret közti diff :wink: :arrow: a Javunkra :roll: :twisted:
Kép
Colin
Capitá del Barça

2007.06.21. 11:47:20

RVN? a gólkirály?:) vagy Binho a biciklicsel? De mondhatnám idénről Beckset is.. és az igazolások csak most jönnek még.. :)
REAL MADRID C. DE F.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.21. 11:45:56

Szerintem igenis nagy minőségbeli különbség van a két keret között, főleg előrefelé haladva. Hozzánk Casillas, és Ramos férne be, esetleg még Diarra. Hozzátok meg -véleményem szerint: Puyol, Zambrotta, Deco, Inieta, Xavi, Messi, Eto'o, Ronaldinho.
Ezért mondom, hogy sokkal erősebb a keretünk.
De abban egyetértek, hogy izgalmas szezon lesz. Azt viszont abszolút fenntartom, hogy Schusterral jobban járnátok. Nekünk kizárt, hogy még egy ilyen gyenge idényünk legyen, és ahogy Miki írta: Szerintem is jobban benne van a pakliban az, hogy visszavesszük. Ez nem nagyarc, egyszerűen így érzem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2007.06.21. 11:48:22-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Colin
Capitá del Barça

2007.06.21. 11:43:26

"Egy a belét széthajtó,küzdő Madrid megnyerte (ugyanannyi ponttal) elöttünk a bajnokságot,úgy h MI kb 50-60% ot hoztunk ki magukból" ha ez valóban így lett vonla 10,12 ponttal hoztuk volna a bajnokságot.. de a depor ellen, a huelva ellen, a getafe ellen, szánalmasan elvéreztünk, szär játékkal ! az utolsó 12 forudulóban volt az amit te mondasz, azaz hogy a belünket is széthajtottuk. meg is lett az eredménye !
szerk.: am tök jó, közbe porszívózok, leülök írok egy hsz-t, folytatom.. :)
REAL MADRID C. DE F.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.21. 11:41:42

Rivaldoval teljesen egyetértek!

És ez nem nagyarckodás! Egy a belét széthajtó,küzdő Madrid megnyerte (ugyanannyi ponttal) elöttünk a bajnokságot,úgy h MI kb 50-60% ot hoztunk ki magukból AMI EBBEN A KERETBEN LENNE....nem a küzdésre értem,hanem a hibákra ,stb...meg a hülye taktikára,hogy vezetésnél nem akartunk gólt,gólókat szerezni...na itt nyertétek meg a cuccott....

De r.m.c.f. (pityók...) nagyon nagy csacsiság azt állítani,hogy TI jobb csapat vagytok mint Mi...attól,h nekünk nagyon nem jöttek össze a dolgok idén,még a keretünk sokkal jobb...itt a kezdőre értem! Mert padra szükségünk van nagyon..h meg legyen erősítve!

Szóval nagyon is benne van a pakliban,hogy visszaveszzük az elsőséget...sokkal nagyobb sanszot érzek rá,mint,h Ti megvédjétek azt..akár erősődtök akár nem.
Kép
Colin
Capitá del Barça

2007.06.21. 11:41:31

Én értem a te mondanivalód Rivaldo11. De te nem érted ezek szerint az enyémet :) 1. A Barcával gondok voltak & sérülések ez igaz. DE! Egy Real Madridnak annyival sosem gyengébb a kerete hogya barcának annyi előnye legyen.. IDÉN gondok voltak a barcával. a Reallal az elmúlt 3 ÉVBEN voltak gondok. Idén öszeszedtük magunkat, de nem 100%ot nyújtottunk, ugyanakkor ti is gyengélkedtetek. Na most mi lesz akkor jövőre ha MINDKÉT csapat 120%ot tud(na) nyújtani? Ezért lesz izgalmas nagyon a következő idény, mert végre TALÁN mind2 csapat normálisan állhat neki, egyik sem hátrányból...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Colin 2007.06.21. 11:41:53-kor.
REAL MADRID C. DE F.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.21. 11:38:10

De a ti érdemeiteket elismerése mellett...azért nehogymár jobb képességűnek tituláljuk ezt a Realt...az izzadságszagú játék mellett ez kissé nevetséges.
Kifejtem még egyszer.1. Két csapat adott. Az egyik harcos, lelkes, hajt, küzd, sokszor szerencséje van, igaz, tesz is érte. Kihozza az adott keretéből a maximumot. Van egy másik. Erősebba kerete, motiválatlan nincs jó fizikai állapotban, mélyen saját tudása alatt teljesítve ugyanannyi pontot gyüjt, mint a másik csapat. Ezt a csapatnak a dolgát súlyos sérülések nehezítik.
Akkor vajon mi történik, ha megfelelő állapotban, motiváltan, normálisan felkészülve rajtolunk?
Azt csak a Realosok beszélik be maguknak, hogy
1.Nem volt gond a Barcával
2. Nem kerültek súlyos pontokba a sérüléseink.
Aki ezt állítja, az magát nevetteti ki.
akárcsak picsókpistaeremcéef.
Minden szakember, aki semleges, elsőként említi a mi gyengélkedésünket, mint a bajnoki címetek egyik fő összetevőjét.
Erre neki van arca leírni, hogy jobb a Real, mint mi... :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
Colin
Capitá del Barça

2007.06.21. 11:31:34

1. Az biztos, hogyha a csapatokban csak feleannyi motiváció van mint bennünk itt Magyarországon akkor egy nagyon izgalmas bajnokság elé nézünk :)
2. "Ez a Real nem jelenthet veszélyt egy jól működő Barcára." Ősszel, mikor a Real kritkán alul teljesített és a barcánál sem voltak még komoly gondok, még akkor is nyertünk.. Igen én is láttam már jól futballozó Realt, tény hogy ez a mostani csapat nem futballozik jól, DE! el kell ismerni hogy 3 év után egy motiválatlan csapatból BAJNOKot csinált Capello. Mégis mit várhattunK? Hogy Capello idejön és csoda történik a Madrid visszaidézi a '02es formáját, és triplázunk pazar játékkal? Nekem első körben annyi is elég hogy bajnokok lettünk, és hogy a Barcát megvertük\megelőztük :) Fáj a szívem a szép futballért, de az igazi szurkolónak első mindig az EREDMÉNYESSÉG, és csak második a szép játék...
REAL MADRID C. DE F.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.21. 11:27:09

Picsókpista írta: Ez meg vagy egy kapitális tévedés...vagy csak nagyarcolás.Ez a általad gyengének titulált Real jobb mint a Barca.Jövőre még erősebb lesz.Ugyhogy gondold át jobban.

Az meg a legjobb hogy egyszer a gyengébb is megelőzheti az erősebbet...ezt irthatnánk forditva is nem?
Megkérdezhetem hány éves vagy? Láttál már jól futballozó Realt? Láttad pl. Az általam is elismert 2002-es csapatot? Nos, ha láttad, akkor nem tudom, hogyan lehetsz megelégedve ezzel a játékkal...Hasonlítsd már össze a mi tavalyi, és a ti idei produkciótokat...gyengék vagytok.
De mit koptatzom az ujjaimat...nem vitázok. Az utolsó modataid magukért beszélnek. :lol:
Ha én 100-as futó vagyok, és tudom, hogy 10 mp-re vagyok képes, akkor azzal is tisztában vagyok, hogy csak akkor nyerhetek, ha a nálam jobb képességű gyengélkedik. Ez történt most is. Ti kihoztátok a maximumot, mi gyengélkedtünk. Ezért nyerhettetek. Nem akartam a lelkedbe gázolni, de elvette a józan ítélőképességedet a bajnoki cím.
Akkor írj ilyeneket, ha képes vagy megítélni, milyen egy teljesítmény.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Vito
Llegenda del Barça

2007.06.21. 11:21:12

Picsókpista írta:Ez a általad gyengének titulált Real jobb mint a Barca.Jövőre még erősebb lesz.
az általad Madridnál gyengébbnek tituált Barca jobb lesz jövőre.
ennek legalább annyi esélye van, mint a te verziódnak. sőt. az idei produkciót, elég nehéz lenne alulmúlni. legalábbis ezzel a kerettel.
Picsókpista
Jugador del Barça

2007.06.21. 11:18:33

Zozzy 5 írta:A Capello témához annyit, hogy szerintem ha marad, akkor erősebb lesz a Real. Ha most megint válltanának, akkor megszakadna az, amit elkezdtek, és lehetne kezdeni előről. Szóval nekünk barcásoknak előnyösebb lenne egy váltás :wink:
Igy van. Helyes gondolat és abszolut reális.
Maradjon. Ez a Real nem jelenthet veszélyt egy jól működő Barcára. Sokkal jobb képességű csapatunk van, szebb focit játszunk. Egyszer a gyengébb is megelőzheti az erősebbet. Ettől a Realtól a legkisebb félnivalónk sincs.
Ez meg vagy egy kapitális tévedés...vagy csak nagyarcolás.Ez a általad gyengének titulált Real jobb mint a Barca.Jövőre még erősebb lesz.Ugyhogy gondold át jobban.

Az meg a legjobb hogy egyszer a gyengébb is megelőzheti az erősebbet...ezt irthatnánk forditva is nem?
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.21. 11:14:23

Colin írta:Zozzy 5: "Akkor neked ott a helyed " ebből :)
Azt nem úgy értettem :wink: Csak mondtál vmi olyasmit, hogy ti a Real vs Barca topicban is a Realról beszéltek vagy vmi ilyesmi. De mind1, akkor félreérthető voltam :)
Lezárt