Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt nem igazán értemColin írta:
Zozzy: Majd meglátjuk mit nyújt messi, Diego is a werderbe nagyon nagyon jó, a portotól meg elzavarták...
Mert RvN az a csatár aki leráz mindenkit nem?Colin írta:akkor a Realos barátod nem követte az elmúlt fél év eseményeit, mert Becks nélkül nem lettünk volna bajnokok... Mert Dinho idén mit csinált? szinte semmit, Binho jobb volt.. Eto'O és RVN.. hát nálam RvNjövőre sztem 2 nagy ütőkártyátok lehet nem számítva az igazolásokat: messi és Dos Santos. De ha Messi nem nyújtjaa zt mint idén, és Dos Santoss em válik be, akkor fújhatjátok.. Eto'o tipikusan az a csatár, akit a kiszolgálnak belövi a gólokat, de nem egy adriano monjduk aki 4-5 védőt lazán leráz félpályáról indulva és gólt szerez. Dinho pedig ha nem szerzi vissza a formáját, nincs mitől tartanunk
1. Messi fejlődő korban van, ilyenkor nem szoktak visszaesni a játékosok, esetleg sérülés hátráltathatja. Arra szerintem meg senki sem számít, hogy dos Santos majd megváltja a világot, szóval nem hiszem, hogy főleg rá építenénk.Colin írta:jövőre sztem 2 nagy ütőkártyátok lehet nem számítva az igazolásokat: messi és Dos Santos. De ha Messi nem nyújtjaa zt mint idén, és Dos Santoss em válik be, akkor fújhatjátok.. Eto'o tipikusan az a csatár, akit a kiszolgálnak belövi a gólokat, de nem egy adriano monjduk aki 4-5 védőt lazán leráz félpályáról indulva és gólt szerez. Dinho pedig ha nem szerzi vissza a formáját, nincs mitől tartanunk
Abszolút egyetértek. Ez tökéletes összefoglalása annak, ami történt-és remélem annak is, ami történni fog. Hatalmas hibát követtünk el a nyáron, ez nem ismétlődhet meg. Ha Ronaldinhoék tényleg újra motiváltak lesznek, megfelelően felkészülnek, kipihenik magukat, és meg akarják mutatni, hogy mit is tudnak, akkor...Ráadásul van egy akkora klasszisunk, aki jövőre még jobb lesz-Messi.ozsimiki írta: Én ezzel csak azt akartam érzékeltetni,hogy nem azért nyertétek meg a címet,mert minőségileg jobb csapat a Real,hanem mert Ti tudtatok küzdeni a végén,mi meg dekoncentráltak voltunk a fontos pillekben...ami jövőre nem lesz így remélhetőleg és akkor ki is jön a két keret közti diff![]()
a Javunkra
![]()
Szolin: (Colin írta:oszimiki: Ha jövőre képesek leszünkh a nem is 38, de 30 fordulán át nyújtani azt amit most az utolsó 12 fordulóban, és a barca képes visszahozni tavalyi önmagát, akkor hihetetlenül izgalmas lesz a bajnokság
Az egy dolog, hogy a barátod mit gondol...Rivaldo11 írta:Beckham sose férne be hozzánk. Egy Realos jóbarátom szégyennek nevetzte(pedig fanatikus, többször járt a Bernabeuban is), hogy egy Beckhamet kell isteníteni.Colin írta:RVN? a gólkirály?:) vagy Binho a biciklicsel? De mondhatnám idénről Beckset is.. és az igazolások csak most jönnek még..
Beckham sose férne be hozzánk. Egy Realos jóbarátom szégyennek nevetzte(pedig fanatikus, többször járt a Bernabeuban is), hogy egy Beckhamet kell isteníteni. Ez a mutatott játékról is sokat mond. Eto'o és Nistelrooy? Nálam Eto'o jobb, de semmiképp se gyengénbb, mint a holland. És igen..azért egy Messi-Dinho Eto'o hármast érte megbontani... Robinho a vége felé nem volt rossz, de hová férne be? Ronaldinho helyére? Na ne...Messi helyére...pfff...Colin írta:RVN? a gólkirály?:) vagy Binho a biciklicsel? De mondhatnám idénről Beckset is.. és az igazolások csak most jönnek még..
Ő igen! PadraColin írta:RVN? a gólkirály?:) vagy Binho a biciklicsel? De mondhatnám idénről Beckset is.. és az igazolások csak most jönnek még..
Én ezzel csak azt akartam érzékeltetni,hogy nem azért nyertétek meg a címet,mert minőségileg jobb csapat a Real,hanem mert Ti tudtatok küzdeni a végén,mi meg dekoncentráltak voltunk a fontos pillekben...ami jövőre nem lesz így remélhetőleg és akkor ki is jön a két keret közti diffColin írta:"Egy a belét széthajtó,küzdő Madrid megnyerte (ugyanannyi ponttal) elöttünk a bajnokságot,úgy h MI kb 50-60% ot hoztunk ki magukból" ha ez valóban így lett vonla 10,12 ponttal hoztuk volna a bajnokságot.. de a depor ellen, a huelva ellen, a getafe ellen, szánalmasan elvéreztünk, szär játékkal ! az utolsó 12 forudulóban volt az amit te mondasz, azaz hogy a belünket is széthajtottuk. meg is lett az eredménye !
szerk.: am tök jó, közbe porszívózok, leülök írok egy hsz-t, folytatom..
Megkérdezhetem hány éves vagy? Láttál már jól futballozó Realt? Láttad pl. Az általam is elismert 2002-es csapatot? Nos, ha láttad, akkor nem tudom, hogyan lehetsz megelégedve ezzel a játékkal...Hasonlítsd már össze a mi tavalyi, és a ti idei produkciótokat...gyengék vagytok.Picsókpista írta: Ez meg vagy egy kapitális tévedés...vagy csak nagyarcolás.Ez a általad gyengének titulált Real jobb mint a Barca.Jövőre még erősebb lesz.Ugyhogy gondold át jobban.
Az meg a legjobb hogy egyszer a gyengébb is megelőzheti az erősebbet...ezt irthatnánk forditva is nem?
az általad Madridnál gyengébbnek tituált Barca jobb lesz jövőre.Picsókpista írta:Ez a általad gyengének titulált Real jobb mint a Barca.Jövőre még erősebb lesz.
Igy van. Helyes gondolat és abszolut reális.Zozzy 5 írta:A Capello témához annyit, hogy szerintem ha marad, akkor erősebb lesz a Real. Ha most megint válltanának, akkor megszakadna az, amit elkezdtek, és lehetne kezdeni előről. Szóval nekünk barcásoknak előnyösebb lenne egy váltás
Ez meg vagy egy kapitális tévedés...vagy csak nagyarcolás.Ez a általad gyengének titulált Real jobb mint a Barca.Jövőre még erősebb lesz.Ugyhogy gondold át jobban.Maradjon. Ez a Real nem jelenthet veszélyt egy jól működő Barcára. Sokkal jobb képességű csapatunk van, szebb focit játszunk. Egyszer a gyengébb is megelőzheti az erősebbet. Ettől a Realtól a legkisebb félnivalónk sincs.
Azt nem úgy értettemColin írta:Zozzy 5: "Akkor neked ott a helyed " ebből![]()