Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
attól hogy chelsea drukker még nem feltétlen divatdrukker.........LG írta:Ha Etoo golt rug akkor nyerunk! Ebben bizony télleg van vmiA lényeg, h általában golt lo!
Ahhoz nem kell ezt megtennieXavi írta:Ejj, de laza vagy Samuel!!!!
Ha megteszed, amit mondtál, akkor pedig egyenesen KIRÁLY!!!
En olvastam. DE ha most Etoo nem rug golt is simán kiesunk, akkor rajta fog rohogni a nagyképu murinyo és a cselszki divatfanok. Persze ez 1xuen nem torténket meg.nb.nb.nb írta:Ezt szeretem Eto'o-banolyan magabiztos és optimista. olvastátok a főoldalon a cikket
, mert ha nem tegyétek meg
Csak egyszer elmondhatnánk már ezt.Bodi írta:Vazz Eto'o vigyázz már magadra.Pár nap alatt már van gond vele.
Ezek után az Espanyol ellen megszerzi eslő mester3asát a Barca-ban.
Sztem is.LG írta:Gratula Etoonak az Afrikai AranylabdáhozNem 1.szor nyerte, de nem is utoljára.
Decot se szabad kifelejteni. Bár sztem Retyojé az aranypipo, Rohadtdijoé az aranygolo lesz, és Deco meg a 2.Stike írta:Szeritnem megosztott pontozással jövőre két aranylabdát osztanakronaldo írta:Ha igy folytattja es megnyejuk a ligát meg a BL-t akkor max Ronaldinho lehet az ellenfele az Aranylabda 2005 szavazásán. de az még nagyon messze van
Szeritnem megosztott pontozással jövőre két aranylabdát osztanakronaldo írta:Ha igy folytattja es megnyejuk a ligát meg a BL-t akkor max Ronaldinho lehet az ellenfele az Aranylabda 2005 szavazásán. de az még nagyon messze van
Nem hinném. Intelligens ember iet nem tesz! En monnyuk igenBercy írta:Remélem mellette még jól odamondott egy-két jelző a "királyi" gárdistáknak.![]()
![]()
![]()
Amit nem közölt a sajtó mert annyira trágár volt.