Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont így gondolom én is.Zozzy 5 írta:A Capello témához annyit, hogy szerintem ha marad, akkor erősebb lesz a Real. Ha most megint válltanának, akkor megszakadna az, amit elkezdtek, és lehetne kezdeni előről. Szóval nekünk barcásoknak előnyösebb lenne egy váltás
Engem nem zavarsz...Még azt is megkérdeztem, hogy játszottál-e a Mechwart kupán, hátha láttuk már egymást. Szval felőlem nyugodtan maradhatsz. Nem tudom, miből gondoltad, hogy a távozásod követelemColin írta: Zozzy 5: Ha rajtad kívűl még 2 embert itt zavarok, elmegyek, viszont sem láttok többé, de halálosan komolyan mondom ezt...
Tőlem maradhat...Colin írta:Ti mit szeretnétek, hogy maradjon, vagy menjen Capello?
szerk.: lehet hogy nem éjfélkor kellett volna felvetni a témát
Nekem nem tetszik ez a mostani brusztulós erőfoci, amit a Madrid játszik. Hogy ez most Capello műve-e, nem tudom. (mondjuk másé nagyon nem lehet.Colin írta:oké, írtam 1 privit ott megvittatjuktopic címmel kapcsolatban: Ti mit szeretnétek, hogy maradjon, vagy menjen Capello?
Asszem ez a bajnoki ünneplés topicban volt de nem esküszök meg rá....de ezt most már télleg hagyjukColin írta:Mihu én erre kajak nem emlékszem... elhiszem hogy megtörtént, de a rövidtávú memom akkor nagy gyenge.. most olvastam vissza a madridistán 6 oldal hsz-t.. és csak FORCA BARCA, ileltve Vito az aki barcás és hozzászóltam, pedig a 6 oldal előtt még nem nyertünk bajnokságot :O lehet hogy kitörölték?
Nem...akiről én beszélek az Barca11 volt....írta hogy Gratulál a bajnoki címhez és te meg írtad hogy.... inkább nem mártalak be az itteni társaság előtt....Colin írta:Mihu: Nemtudom, ha ez most történt én egy barcásnak szóltam " be " aki FORCA BARCA néven regelt, és semmi gratula nem volt csak osztás h örüljünk amíg lehet mert jövőre úgyis ti lesztek a bajnokok. erre kiakadtam és kööltem a sráccal h érdekes, amikor ti voltatok bajnokok akkr ÉN tudtam normálisan gratulálni nektek.. erre jött egy olyan h grat... Viszont nemtudom kicsoda beírta normálisan h grat arra én annyit reagáltam h "könyönjük! fair-play 4ever! "
Game90: Hát igen, én valahogy a barcásokkal is tudok normálisan beszélgetni de ez nagyban köszönhető Charlienak