Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lossal és Zozzyval vigyázz majdColin írta:vééééééééégre, megszenvedtemköszi a tippeket:)
Semmi különös...Colin írta:ÉS mi volt a megérzésed Mihu?
Azt jelenti,hogy valamit rosszul csináltál!Colin írta:oké ez most off, törölhetitek is deez mit jelent:
"Warning: move_uploaded_file(./images/avatars/130760625346798902409b0.jpg): failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/eurobarca.hu/httpdocs/forum/includes/usercp_avatar.php on line 286
Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/tmp/phpiY3hD1' to './images/avatars/130760625346798902409b0.jpg' in /var/www/vhosts/eurobarca.hu/httpdocs/forum/includes/usercp_avatar.php on line 286"
Ami kintvan madridistán kép, az te vagy?Colin írta: ( és egy kis OFF: felvállalom az arcoma b arcások előtt, csak el ne kapjatok az utcán..![]()
)
off: kíváncsian várjukColin írta:Megkérdezhetem hogy Dos Santos-nak mi a posztja?
( és egy kis OFF: felvállalom az arcoma b arcások előtt, csak el ne kapjatok az utcán..![]()
)
Dos Santos felfog jönni a nagycsapathoz, Krkic (jól írtadColin írta:Nem értem azt a Barcánál, hogy semmi mást nem lehet hallani csak hogy ilyen-olyan fiatal sztárok vannak ott.. gondolok itt konkrétan most arra a Bojan Krkic-re vagy kire ( sorry ha rosszul írtam le..) ; illetve Dos Santosra. Őt miért nem hozzátok fel?
Nofene, kajak elpirulok nem hittem volna h egy barca-drukker ezt eltudja érni nálamColin ne menj el. Amugy is elég kihalt a topic, és ezt nem szeretem én személy szerint. Abszolút korrekt hsz-eid vannak, sztem nem zavarsz senkit. Persze tudnod kell, h lesznek csípős megjegyzések, ahogy eddig is, de hát ez van. Ez nem jelenti h zavarsz.
Mi udvarias vendéglátok vagyunk, ezr bezélünk sokat ita RealrólColin írta:Már bocs, de ha jártál a mi topicunkban ott pont fordítva van... Ott a Barcásokkal a REALról vitatkozunk elsősorbanAkkor meg minek írsz hülyeségeket,h MI csak Veletek foglalkozunk? Itt képzeldd el Veletek is foglalkozhatunk,azért van ez a topic...
Akkor neked ott a helyedColin írta:Már bocs, de ha jártál a mi topicunkban ott pont fordítva van... Ott a Barcásokkal a REALról vitatkozunk elsősorbanAkkor meg minek írsz hülyeségeket,h MI csak Veletek foglalkozunk? Itt képzeldd el Veletek is foglalkozhatunk,azért van ez a topic...
Már bocs, de ha jártál a mi topicunkban ott pont fordítva van... Ott a Barcásokkal a REALról vitatkozunk elsősorbanAkkor meg minek írsz hülyeségeket,h MI csak Veletek foglalkozunk? Itt képzeldd el Veletek is foglalkozhatunk,azért van ez a topic...
Szerintem így írd pics@kból!Nekem is az osztálytársam ameddig a Ronaldo a Barcában focizott addig Barcás volt,amikor átigazolt a Madridba akkor reálos lett,végül mikor a Milanba igazolt Milanos lett.Most tőlem bárki bárhova igazol én mindig a Barcát fogom szeretni...Mihu írta:Az ilyen nyavajgós picsákból nekem is elegem van...szinte kikaparják a szemedet ha valami rosszat mersz mondani a szeretett CR-jükre...Ha ő elsírja magát (ami azért elég gyakran előfordulEvilgrim írta:OFF:Én azt nem bírom amikor pl:egy csaj/pasi azért szeret egy klubbot,mert ott játszik ronaldinho,messi,cronaldo,stb...!![]()
) akkor azt mondják hogy szegénykém meg hogy milyen aranyos volt de amikor te sírod el magad akkor meg röhögnek rajtad hogy milyen má az hogy egy srác sír....
Az ilyen nyavajgós ~3,14csákból nekem is elegem van...szinte kikaparják a szemedet ha valami rosszat mersz mondani a szeretett CR-jükre...Ha ő elsírja magát (ami azért elég gyakran előfordulEvilgrim írta:OFF:Én azt nem bírom amikor pl:egy csaj/pasi azért szeret egy klubbot,mert ott játszik ronaldinho,messi,cronaldo,stb...!