Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem fogjak igy is kell meg egy szelso vedo... Es ha Zambrotta es Chivu kozul kell valasztani szerintem egyertelmuen az elozo. Ami mellette szol meg hogy mar itt van egy eve mig Chivunak meg be kellene illeszkedni nyelvet tanulni stb.Zozzy 5 írta:Remélem Txikiékkel azért nem szalad el a ló, és egy Zambrottát nem fognak odaadni. Remélem tényleg olyan nyersen utasították vissza a római kérelmet.
Még az kéne, hogy Zambrotta eligazoljon! Nem hiába Roma vicces is tud lenni!Vito írta:A római vezetők amint fölvetették a lehetőséget, a Barcelona azonnal vissza is utasította azt, leszögezve, hogy Gianluca Zambrotta nem eladó.
nagyon helyes
Biztos, igazad van kicsit off lesz!Game90 írta:Egy 2007-08-as Barca mez jól jönne majd, gondolom azt is tudna hozni.Scorpio írta:Mezekkel foglalkozik s így többet rendel egy külföldi oldalról!
De ezt már egy másik topicban kéne folytatni.
Egy 2007-08-as Barca mez jól jönne majd, gondolom azt is tudna hozni.Scorpio írta:Mezekkel foglalkozik s így többet rendel egy külföldi oldalról!
Mezekkel foglalkozik s így többet rendel egy külföldi oldalról!Game90 írta:Hát úgy ingyenScorpio írta:Mennyire gondolsz?Zozzy 5 írta:Eurobarca ismerősi alapon nem tudnál nekem olcsóbban szerezni egy Puyol mezt?![]()
![]()
Haverod honnan szerzi?
Hát úgy ingyenScorpio írta:Mennyire gondolsz?Zozzy 5 írta:Eurobarca ismerősi alapon nem tudnál nekem olcsóbban szerezni egy Puyol mezt?
Mennyire gondolsz?Zozzy 5 írta:Eurobarca ismerősi alapon nem tudnál nekem olcsóbban szerezni egy Puyol mezt?Scorpio írta:Egyik haver tud szerezni, most Valdes mezen gondolkozok!Zozzy 5 írta:Az szép...És honnan rendelted?
Eurobarca ismerősi alapon nem tudnál nekem olcsóbban szerezni egy Puyol mezt?Scorpio írta:Egyik haver tud szerezni, most Valdes mezen gondolkozok!Zozzy 5 írta:Az szép...És honnan rendelted?
15e! Nekem minden pénzt megér! Zambrotta és Barca is!Zozzy 5 írta:Eredeti? Mennyiért vetted?Scorpio írta:Ma meghozta a posta a gyűjteményem újabb darabját, ugyanis ma kaptam meg ZAMBROTTA mezemet!