Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na azért ő sem egy szépségkirály a Margitos reklámemberhez és Szerdzsóhoz képest.....Evilgrim írta:De van:Messi.....!Mihu írta:Viszoooont.....nekünk egyáltalán nincs olyan sok lány szurkolónk mint a Real-nak...gondoljunk csak Beckhamre, Sergio Ramosra, Raulra, Cassillasra.....nálunk kik a szépfiúk? Ronaldinho, Eto'o vagy esetleg Puyol?![]()
![]()
Azért a lányok se igazi szurkolók valljuk be
![]()
De van:Messi.....!Mihu írta:Viszoooont.....nekünk egyáltalán nincs olyan sok lány szurkolónk mint a Real-nak...gondoljunk csak Beckhamre, Sergio Ramosra, Raulra, Cassillasra.....nálunk kik a szépfiúk? Ronaldinho, Eto'o vagy esetleg Puyol?![]()
![]()
Azért a lányok se igazi szurkolók valljuk be
Hát igen, van elég sokColin írta:Zozzy irigyellek ott legalább vannak nőkmeg a mechwart tele van barcásokkal...
![]()
Na jó de szerintem pont ez az a korosztály akiknek a 70%-a divatdrukkerZozzy 5 írta:Azért tényleg sok divatdrukkerünk van nekünk is...Rengeteg 13-14 éves kissrác van, aki annyit tud, hogy hajrááá barssza, meg hogy RonáldinnyóPersze Real "DD"(
) is rengeteg van...
Kicsit gondolkodj....van nekünk erre külön topicunk,ott meg kumma sokat foglalkozunk a SAJÁT igazolásainkkal,de ha észrevennéd,ez a BARCA VS. Real topic,itt talán szabad a Ti igazolásaitokkal,vagy tervezett -II--okkal foglalkozniColin írta: Más: kajak többet foglalkoztok ti a mi igazolásainkkal mint a sajátjaitokkal...![]()
De tudod az a baj hogy ha ez tényleg így van ahogy mondod...a mi divatszurkolóink száma még akkor se éri el a ti divatdrukkereitek számát....sőt...nagyon le vagyunk maradva még így is ezen a térenColin írta: Szerintem a divatdrukkerségről ne nálunk beszéljünk, mert az utóbbi 3 évben kb. a háromszorosára nőtt a barca drukkerek száma.. konkrétan én is ismerek olyat aki Real drukkerből lett Barca szurkoló.. gratulálok hozzá..
Ember, neked hol jár az agyad? Nem láttad, hogy poén volt? Amúgy meg honnan a fészkesből tudnánk, ha te sem tudod. Nem hiszem, hogy lenne olyan eurobarca-júzer, aki többet látogatna át oda, mint te.Buitre írta:köszi a segítséget... ha az emlékezetem nem csal, fordított helyzet is volt. Azért köszi még 1x
Szerintem a divatdrukkerségről ne nálunk beszéljünk, mert az utóbbi 3 évben kb. a háromszorosára nőtt a barca drukkerek száma.. konkrétan én is ismerek olyat aki Real drukkerből lett Barca szurkoló.. gratulálok hozzá..Megérkeztek a bajnoki cím hallatán a divatdrukkerek, és lehalt tőle a szerver...
Pár elkesederett Barca drukekren kivül, aki nem tudja már hogy hogyan szidja a Realt, foglalkozik VALAKI ezzel a ténnyel?A Madridisták szerintetek fogalkoznak ezzel a ténnyel?
Nem arról szól, hogy mennyi az esélye az érkezésnek, hanem hogy Calderonnak megint 5 világsztár után folyik a nyála...Buitre írta:gondolom nem is olvastad el...
Eto'o: "We have never considered him, the second time is never good"
Henry: ""We are not looking at Henry either"
De azért kritizálni, azt tudsz...
Picsókpista írta: Ilyen id*óta a kiirás...nem lehet bajnok az aki a végén nem vezet.