Nekem van egy ötletem... Megérkeztek a bajnoki cím hallatán a divatdrukkerek, és lehalt tőle a szerver...Buitre írta:bocsi emberek, de mi van a madridista.hu-val?

A lényeg, hogy megértetted mi van oda írva.Picsókpista írta:Ilyen id*óta a kiirás...nem lehet bajnok az aki a végén nem vezet.Úgy lett bajnok a Real Madrid 2007-ben, hogy az idény során egyetlen egyszer sem vezette a bajnokságot pontelőnnyel. Bravó
Miért lenne így? Most már csak azért is megbosszulunk titeket, most a motiváció nálunk meglesz. Ha feltöltjük a csapatot minőségi cserékkel még jobb lesz a csapat, ráadásul azt ne felejtsd el hogy Ronnie tavaly nyáron nem is pihent, de ez vonatkozik rengeteg játékosunkra, illetve a túra miatt is elfáradtunk. Ha ezt belátja a veztőség akkor ismét csúcsformába leszünk és akkor nincs sok esélyetek egy jó barca ellen. Meg ha jó kis alapozás lesz...egy éve is csúnyán lenéztetek minket....jövőre is igy lesz,ti tudjátok.
Én remélem,nyáron lesz időnk erősiteni nem ugy mint tavaly nyáron.A munkásfoci ha te igy hívod fölétek nőtt.Ha ez egy munkás és nem jó foci volt akkor ez a mögöttünk végzőkre is bizonyítvány.Nem akarlak megbántani az elképeléseidben a jövőt illetően de egy éve is 100% biztos voltál magadban. A komoly barca nálad mit jelent? Mert ha nem ez volt a komoly akkor melyik? Akkor melyik a komoly Real? Ha jövőre VÉGRE komoly Real lesz akkor mi lesz? Tudod az a baj hogy azt hiszed mert volt 3 olyan rossz évünk ami még soha , a Barcának meg 2 kiemelkedő éve ami utoljára 15 éve volt és te azt gondolod ez igy is marad már.....bocs ha nem egyezik a véleményünk de ez eléggé fura elgondolás....ÉN még most is úgy gondolom, hogy jobb ha marad. Ezzel a munkásfocival sokra nem mentek majd egy komoly Barca ellen,
egy éve is csúnyán lenéztetek minket....jövőre is igy lesz,ti tudjátok.miért is nem tartok tőlük jövőre.
Ilyen id*óta a kiirás...nem lehet bajnok az aki a végén nem vezet.Úgy lett bajnok a Real Madrid 2007-ben, hogy az idény során egyetlen egyszer sem vezette a bajnokságot pontelőnnyel. Bravó
Abszolút egyetértek. Ebben valahol az is benne van, miért is nem tartok tőlük jövőre.Azt csak halkan jegyzem meg, hogy érdekes módon a szárnyalásuk ellenére nem tudtak több pontot szerzni, mint mi, akik magunkhoz képest bukdácsoltunk...akkor mi lesz, ha jól is játszunk???lionelmessi19 írta: ÉN még most is úgy gondolom, hogy jobb ha marad. Ezzel a munkásfocival sokra nem mentek majd egy komoly Barca ellen, ezt a véleményemet továbbra is tartom.
a nagy arcomról annyit, h gratuláltam ahogy illik, de olyan nagy okot nem adott rá a hőn szeretett csapatod, hogy megváltozzon a hozzáállásom, véleményem.
ÉN még most is úgy gondolom, hogy jobb ha marad. Ezzel a munkásfocival sokra nem mentek majd egy komoly Barca ellen, ezt a véleményemet továbbra is tartom.Picsókpista írta:A bajnokságról nem is irtam.Feleslegesnek érzem.Olvastam a helyi hozzászólásokat.De legalább visszajöttem pár sorra.Azt látom hogy a nagyarc szöveg még mindig megvan pl. nálad.
Emlékeztek pár hónapja egységesen drukkoltatok hogy Capello maradjon az edzőnk? Maradt....
Igen, de Capelloval nem lehet ilyen meccseket játszani. Ő nem tud gálázni, szerintem még az unokáját is le akarja verni a házi rollerversenyen. Nála az is vérre megy.Los Banditos írta:Mi tavaly 2-1-re vertük ezt a Béketizenegyet.![]()
A Béke csapat az Izraeli-Palesztin válogatott. Nagyon gyengék, de akkor se szbad sztem barátságos meccsen megalázni az ellenfelet. A lényeg az lett volna h szépen játsszanak, nem az eredmény.Ilyet egy német csapattól vártam volna.Game90 írta:És kik játszottak abban a Béke csapatban?noname írta:Real Madrid-Béke csapat 8-0
8:0.noname írta:Ahogy elnézem a Realt se fogják mostanában sokszor barátságos meccsekre hívni.Real Madrid-Béke csapat 8-0
És kik játszottak abban a Béke csapatban?noname írta:Real Madrid-Béke csapat 8-0