Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Maxi Lopeznek sztem mindenki nagyon örül, DE ő még akkor is fekete bárány, hogy mennyire fog feküdni neki a spanyol foci. Bojinov már bizonyított az olaszban, de ettől függetlenül én nagyon bízom Maxiban, és amikor felmerült a neve nagyon megörültem, mert már régóta hallottam a nevét, és szívből kívántam hogy őt igazoljuk le.redlions írta:Sírtok- rítok itt Bojinov miatt, ahelyett, hogy örülnétek Maxi Lopeznek!(Ő is nagy tehetség és legalább van EU-s útlevele. Bojinovnak próblémát okozna még egy darabig...) Nem értem miért nem őrülök azoknak, akik itt vannak. A nyári igazolási szezon meg messze van...
Nagyon jo! Bár idén gyonge volt, most meg sérult. Bár jo lenne megszerezni.Szakacs írta:Tenleg ti mit szolnatok Xabi Alonsohoz ??
En orulok Maxinak és a jelenlegi keretnek is. Es télleg jo, h van EUs útlevele. Legjobb lenne, ha nyáron spanyol v. katalán játékosokat igazolnánk, mert tárgyalnak oan szabályrol, ami meghatározza, h 1 csapatban mennyi legyen a hazai játékos. Monnyuk Tamudo, Baraja, Tristán, Luqe, Valeron, Del Horno 5osbol bárkit szívesen látnák.redlions írta:Sírtok- rítok itt Bojinov miatt, ahelyett, hogy örülnétek Maxi Lopeznek!(Ő is nagy tehetség és legalább van EU-s útlevele. Bojinovnak próblémát okozna még egy darabig...) Nem értem miért nem őrülök azoknak, akik itt vannak. A nyári igazolási szezon meg messze van...
En orulok, h a Fiotentina erosodik, és remélem visszanyerik régi dicsoséguket.Boixos írta:ja, és a 4.osztályban is 30ezren voltak a meccseiken..Enrique írta:Pár éve még a 4. osztályban nyomták, mert csődbe mentek, most meg 13 M ?-kat pengetnek jobbra-balra...![]()
ja, és a 4.osztályban is 30ezren voltak a meccseiken..Enrique írta:Pár éve még a 4. osztályban nyomták, mert csődbe mentek, most meg 13 M ?-kat pengetnek jobbra-balra...![]()
Ezzel csak az a baj hogy akkor nem 13 milla lesz, hanem mondjuk 26, vagy még több. Én biztos vagyok benne hogy még fejlődni fog és ontani fogja a gólokat a Fiorentinában is. És az sem valószínű hogy 1 év után el akarnák engedni, vagy ha mégis akkor nagyon megkérnék az árát. Jó lett volna megvenni 13 milláért,és kölcsönadni, és 2006ban visszahívni. Biztos sokkal olcsóbb lett volna, és biztosabb. De ezzel nem Laportáékat hibáztatom, a fene se gondolta hogy még a télen elviszikSilvanus írta:Rád utaltam, csak elfelejtettem odaírni! Igazad van, én is úgy gondolom, hogy Larsson után jöhet Bozsi!Laja írta:Silvanus, pont ezt írtam én is eggyel lejjebb, Bojinov majd 2006 nayrán ha Larssonnal végeztünk
Pár meccsen szürkébben játszott. Csak remélem, hogy nem szürkül belle. Volt egy pár gyengébb meccse. Valszeg azért, mert végigjátszotta az őszt.Laja írta:Ja és valahol valaki azt írta, hogy Xavi bele fog szürkülni a Barcába, hárt nem tudom ha minden meccsen ad egy ilyen gólpaszt, mint az elmúlt kettőn akkor szerinted lehet olyat mondani, hogy beleszürkül?
Rád utaltam, csak elfelejtettem odaírni! Igazad van, én is úgy gondolom, hogy Larsson után jöhet Bozsi!Laja írta:Silvanus, pont ezt írtam én is eggyel lejjebb, Bojinov majd 2006 nayrán ha Larssonnal végeztünk