Barca vs. Real
-
- Hírhozó-cikkíró
Honnan ez a fenemód magabiztosság? Nem is értem... Ha ez a bambaképű hollandus marad a kispadon, akkor egyáltalán nem lenne ilyen nagy a mellényem. Egyébként, meg ugyanúgy benne van a pakliban néhány újabb hosszú időre kidőlő játékos, és megint itt a baj. Növekszik a nyomás, a spílereket motiválni kellene, de az luxus Rijkaard háza táján, és ugyanott leszünk, mint most. Üres kézzel nézhetjük, ahogy örül a Madrid vagy más...
Persze lehet, hogy 20+ ponttal alázunk mindenkit és 110 -10-es gólkülönbséggel 100%-os teljesítménnyel abszolváljuk a bajnokságot, és a legnagyobb kérdés az lesz, hogy R10, Eto'o, Henry vagy Messi kapja-e az aranycipőt és az aranylasztit...
Addig még sok víz lefolyik a Dunán, sose lehet tudni...
Persze lehet, hogy 20+ ponttal alázunk mindenkit és 110 -10-es gólkülönbséggel 100%-os teljesítménnyel abszolváljuk a bajnokságot, és a legnagyobb kérdés az lesz, hogy R10, Eto'o, Henry vagy Messi kapja-e az aranycipőt és az aranylasztit...
Addig még sok víz lefolyik a Dunán, sose lehet tudni...
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ez azt bizonyítaná, hogy madridban is gondolkodnak. Tudják, jövőre, normális esetben, ezzel a játékkal esélyük se lenne.Atesz írta:9:46 - A Diario AS és az ABC tényként közli: Schuster váltja Capellót....
Ez azért elég lol lenne, egy bajnoki cím után...
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Colin: Úgy elég nehéz, hogy egy félidőn át emberhátrányban játszik egy csapat és végig a madridnak fújnak.

in to exile
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Colin írta:metzeldert valóban nem láttam annyira sokat játszani, tény hogy a 2002es VBn nagyon jó volt, de azóta nem sok meccset láttam tőle, de amit látatm sem nyujtott kiemelkedőt...
Sajnos elég sokat volt sérült...
Sztem maximum ezért lehet bukta az ő leigazolása, hogy sokat lesz sérült, ala. Woodgate. Mondjuk ő meg most igen jól játszik, hogy újra Angliában van...

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Te nem nagyon láthattad Metzeldert játszani....
Sztem óriási játékos, szívesen láttam volna Barca mezben.
Amúgy annyira nem meglepő, hogy Marcelo keveset játszott, azért 18 évesen rögtön kezdőbe tenni egy játékost, aki még csalűk most költözött át Spanyolországba... Majd jövőre. Sztem szépen lassan fog egyre többet játszani... Mondjuk azért azt gondoltam, hogy azért legalább csereként kap majd pár perceket.

Amúgy annyira nem meglepő, hogy Marcelo keveset játszott, azért 18 évesen rögtön kezdőbe tenni egy játékost, aki még csalűk most költözött át Spanyolországba... Majd jövőre. Sztem szépen lassan fog egyre többet játszani... Mondjuk azért azt gondoltam, hogy azért legalább csereként kap majd pár perceket.

-
- Capitá del Barça
Los Banditos: igaz nem haragszol meg ha nem mondom azt hogy úgy legyen?:) nem értem, ha nektek még plusz motiváció kell egy el clásicóhoz akkor megette a fene...
Metzelder sztem nincs olyan szinten ami beillene madridba. Carvalho... na ő nagyon jó lett volna. De meglátjuk, a madridnál a védelem, mindig is egy érdekes pont...

Metzelder sztem nincs olyan szinten ami beillene madridba. Carvalho... na ő nagyon jó lett volna. De meglátjuk, a madridnál a védelem, mindig is egy érdekes pont...
REAL MADRID C. DE F.
-
- Entrenador del Barça
Colin írta:de az a legelkeserítőbb h megvettük marcelot, és miért? hogy nézze a padról jobbesetben a meccseket..
R.Carlos "utódja" lenne,ha hagyná jászani Capello,100szor jobb játékos mint pl Torres...,nemértem Capellot se néha,Cannavaro meg ugyis már öreg,azért vették meg Metzeldert....
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nembaj gyerekek. Jövőre nagyon csúnyán fog kapni a Madrid. Legalább lesz majd ami még inkább motiválja a cspatot és főleg Eto'ot.
Kezdődjön már el a szezon!!!
Kezdődjön már el a szezon!!!
in to exile
-
- Capitá del Barça
Főleg ha hayják Reyest elmenni.. RC azért vágott fontos gólokat, pl az espanyol ellen is :)de az a legelkeserítőbb h megvettük marcelot, és miért? hogy nézze a padról jobbesetben a meccseket..
akkor hozzanak vkit aki tud, pl Abidal, vagy Lahm.. VdVvel az irányítógondjaink 1 csapásra megoldódnának, Tevez vagy Adriano is elférne, illetve Reyes megtartása és kész is 

REAL MADRID C. DE F.
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Én pl utsó madrid meccset néztem az utsó Barca helyett, csak kapcsolgattam... De amúgy tök mázlim volt, mert mindig, akkor kapcsoltam át, amikor gólt lkőttek, elég jól megéreztem mikor kell odakapcsolni.Colin írta:Ez igazán kedves hogy ígyköveted a real játékosok formájátÉn csak annyit tudok a barcáéról hogy OLEGUERt a KEZDŐBE !
De komolyra fordítva, Canna tényleg [auto_cenzúra] volt ha minden meccsen úgy játszott volna mint a mallora ellen... ott 2 ember helyett dolgozott, Salgadovaln agyon nem vagyok\voltam megelégedve.. :S

Kanna kb. első jó meccse volt tényleg...Remélem nem lesz sok ilyen...

Amúgy én Helguerát is marasztalnám a helyetekben.

-
- Entrenador del Barça
Torres volt a kezdő,nagyon sokáigAtesz írta:Roberto Carlos úgy is elég rosszul játszott már az utóbbi időbenj, max tapasztalat miatt jöhetett volna jól Marcelo tanítása miatt...Colin írta:A vezetőségen belül nem szeretik Capelot, nem lenne nagy csoda ha hagynák elmenni...![]()
de én most elsősorban a játékoskeretünkért aggódom. RC és Becks pótlása nem lesz egyszerű még ha az angol csak az utóbbi félévben játszott úyg ahogyan valóban tud. én Van der Vaartnak örülnék a legjobban és persze Lahmnak...
Beckhammel viszont tényleg gondban lesztek.

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Roberto Carlos úgy is elég rosszul játszott már az utóbbi időbenj, max tapasztalat miatt jöhetett volna jól Marcelo tanítása miatt...Colin írta:A vezetőségen belül nem szeretik Capelot, nem lenne nagy csoda ha hagynák elmenni...![]()
de én most elsősorban a játékoskeretünkért aggódom. RC és Becks pótlása nem lesz egyszerű még ha az angol csak az utóbbi félévben játszott úyg ahogyan valóban tud. én Van der Vaartnak örülnék a legjobban és persze Lahmnak...
Beckhammel viszont tényleg gondban lesztek.

-
- Capitá del Barça
Ez igazán kedves hogy ígyköveted a real játékosok formáját
Én csak annyit tudok a barcáéról hogy OLEGUERt a KEZDŐBE !
De komolyra fordítva, Canna tényleg [auto_cenzúra] volt ha minden meccsen úgy játszott volna mint a mallora ellen... ott 2 ember helyett dolgozott, Salgadovaln agyon nem vagyok\voltam megelégedve.. :S

REAL MADRID C. DE F.
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nem baj, akkor csak Kannát.Colin írta:ezt hogy érted? mi nem a barcát szidtuk, csak 1 játékost....Na nem baj, ha jövőre megnyerjük a bajnoki címet, akkor kimegyek Barcelonába szídni a Realt.
Mi sem felejtünk!!!

Amúgy csak azért vagyok rá ideges, mert kb. egész szezonban ő volt a legszarabb az egész Realban, szal nem értem mire fel olyan nagy a pofája...
Na meg most hirtelen ŐSI madridista lett.

A szurkolókat megértem...

-
- Capitá del Barça
A vezetőségen belül nem szeretik Capelot, nem lenne nagy csoda ha hagynák elmenni...

REAL MADRID C. DE F.
-
- Capitá del Barça
Gyerekek...
Tény és való hogy ezt a Cabrónozást ti ne úgy fogjátok fel mint anno Eto'o-ét! annak az volt a célja hogy törlesszen vmit a madridnak, amiért hagyta eligazolni. Ennek viszont annyi volt a célja, hogy.. legszebb öröm a káröröm. Mintha ennyit mondtak volna" győőőztüüünk, győőőztüünk, háááááááháááááááá barca hááááááhááááááááá".. csak természetesen vmivel törleszteni kellett Eto'onak.
Kinek jutott volna eszébe Cabrónozni ha 1 éve nem csinálja ezt vki? De hagyjuk Eto'ot, ő bocsánatot kért érte.. lehet hogy nem kellett voln lesüllyedni, de teljesen komolyan győzelemmámorosan, félrészegen\részegen ugyan ki hagyta volna ki? Még ha az eszed azt is diktálja hogy emelkedj felül rajta, a szíved ugysem hagyja... Cannavaro meg hogy miért cabrónozott ( nem láttam a videót de hiszek nektek )nem tudom. lehet hogy csak beállt a szurkolók közé1:26-tól a madrid drukkerek cabronoznak Eto'onak. Nyilván Eto'o kezdte, de ez ugyanúgy nem szép. Másrészt Cannavaro még üvölti is velük, és vezényel is hozzá. Az a Cannavaro, akinek ehhez semmi köze sincsen, ő a legkevésbé lett megsértve két éve.

REAL MADRID C. DE F.
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ja igen, ha hülyék, akkor hülyék...Raziel írta:Emlékezz Del Bosquera őt mért rugták kiAtesz írta:9:46 - A Diario AS és az ABC tényként közli: Schuster váltja Capellót....
Ez azért elég lol lenne, egy bajnoki cím után...![]()
megnyert mindent a csapattal,utolsó éven bajnok lett és kirugták...

-
- Entrenador del Barça
Emlékezz Del Bosquera őt mért rugták kiAtesz írta:9:46 - A Diario AS és az ABC tényként közli: Schuster váltja Capellót....
Ez azért elég lol lenne, egy bajnoki cím után...