Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez azt bizonyítaná, hogy madridban is gondolkodnak. Tudják, jövőre, normális esetben, ezzel a játékkal esélyük se lenne.Atesz írta:9:46 - A Diario AS és az ABC tényként közli: Schuster váltja Capellót....
Ez azért elég lol lenne, egy bajnoki cím után...
Colin írta:metzeldert valóban nem láttam annyira sokat játszani, tény hogy a 2002es VBn nagyon jó volt, de azóta nem sok meccset láttam tőle, de amit látatm sem nyujtott kiemelkedőt...
Colin írta:de az a legelkeserítőbb h megvettük marcelot, és miért? hogy nézze a padról jobbesetben a meccseket..
Én pl utsó madrid meccset néztem az utsó Barca helyett, csak kapcsolgattam... De amúgy tök mázlim volt, mert mindig, akkor kapcsoltam át, amikor gólt lkőttek, elég jól megéreztem mikor kell odakapcsolni.Colin írta:Ez igazán kedves hogy ígyköveted a real játékosok formájátÉn csak annyit tudok a barcáéról hogy OLEGUERt a KEZDŐBE !
De komolyra fordítva, Canna tényleg [auto_cenzúra] volt ha minden meccsen úgy játszott volna mint a mallora ellen... ott 2 ember helyett dolgozott, Salgadovaln agyon nem vagyok\voltam megelégedve.. :S
Torres volt a kezdő,nagyon sokáigAtesz írta:Roberto Carlos úgy is elég rosszul játszott már az utóbbi időbenj, max tapasztalat miatt jöhetett volna jól Marcelo tanítása miatt...Colin írta:A vezetőségen belül nem szeretik Capelot, nem lenne nagy csoda ha hagynák elmenni...![]()
de én most elsősorban a játékoskeretünkért aggódom. RC és Becks pótlása nem lesz egyszerű még ha az angol csak az utóbbi félévben játszott úyg ahogyan valóban tud. én Van der Vaartnak örülnék a legjobban és persze Lahmnak...
Beckhammel viszont tényleg gondban lesztek.
Roberto Carlos úgy is elég rosszul játszott már az utóbbi időbenj, max tapasztalat miatt jöhetett volna jól Marcelo tanítása miatt...Colin írta:A vezetőségen belül nem szeretik Capelot, nem lenne nagy csoda ha hagynák elmenni...![]()
de én most elsősorban a játékoskeretünkért aggódom. RC és Becks pótlása nem lesz egyszerű még ha az angol csak az utóbbi félévben játszott úyg ahogyan valóban tud. én Van der Vaartnak örülnék a legjobban és persze Lahmnak...
Nem baj, akkor csak Kannát.Colin írta:ezt hogy érted? mi nem a barcát szidtuk, csak 1 játékost....Na nem baj, ha jövőre megnyerjük a bajnoki címet, akkor kimegyek Barcelonába szídni a Realt.
Mi sem felejtünk!!!
Kinek jutott volna eszébe Cabrónozni ha 1 éve nem csinálja ezt vki? De hagyjuk Eto'ot, ő bocsánatot kért érte.. lehet hogy nem kellett voln lesüllyedni, de teljesen komolyan győzelemmámorosan, félrészegen\részegen ugyan ki hagyta volna ki? Még ha az eszed azt is diktálja hogy emelkedj felül rajta, a szíved ugysem hagyja... Cannavaro meg hogy miért cabrónozott ( nem láttam a videót de hiszek nektek )nem tudom. lehet hogy csak beállt a szurkolók közé1:26-tól a madrid drukkerek cabronoznak Eto'onak. Nyilván Eto'o kezdte, de ez ugyanúgy nem szép. Másrészt Cannavaro még üvölti is velük, és vezényel is hozzá. Az a Cannavaro, akinek ehhez semmi köze sincsen, ő a legkevésbé lett megsértve két éve.
Ja igen, ha hülyék, akkor hülyék...Raziel írta:Emlékezz Del Bosquera őt mért rugták kiAtesz írta:9:46 - A Diario AS és az ABC tényként közli: Schuster váltja Capellót....
Ez azért elég lol lenne, egy bajnoki cím után...![]()
megnyert mindent a csapattal,utolsó éven bajnok lett és kirugták...
Emlékezz Del Bosquera őt mért rugták kiAtesz írta:9:46 - A Diario AS és az ABC tényként közli: Schuster váltja Capellót....
Ez azért elég lol lenne, egy bajnoki cím után...