Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Komolyan???Slither írta:De hogynem! Látam még BL meccset is ahol védett.Atesz írta:Hát biztos én emlékszem rosszul akkor, mert 97-ben még csak 10 éves voltam...Szal.![]()
Amúgy, ha jól emlészem Einke egy meccsen se védett.
De hogynem! Látam még BL meccset is ahol védett.Atesz írta:Hát biztos én emlékszem rosszul akkor, mert 97-ben még csak 10 éves voltam...Szal.![]()
Amúgy, ha jól emlészem Einke egy meccsen se védett.
Bevallom férfiasan, most hirtelen nem jut eszembe, hány évet védett itt, de emlékeim szerint egynél többet. 97-ben biztos ő volt a Kek-győztes csapat portása. Aztán jött ugye Hesp, volt Arnaunk, Dutruelünk, Reinánk, Bonanónk, Enkénk, Rüstünk, Váldesünk... Valóban az egyes számú mez gazdáját elég sokáig kellett keresnünk...Remélem Viktor ilyen ütemben fejlődik továbbra is, és sokáig nem kell helyettest keresnünk.Atesz írta:Vitor Baia azért elég jó kis kapus volt, bár emlékeim szerint 1 évet védett csak itt...
Helyett ilyen Bonanok, meg Dutruelek(?) védtek
Nekem is tetszett, bár akkor még nem nagyon vágtam a focis dolgokat, nameg így utólag belegondolva egy-két játékos megvétele hülyeség volt.Slither írta:Nekem akkor még tetszett.grecki írta: Neked komolyan tetszett az, hogy a kezdő 11ből 7-8 németalföldi volt? Annak ellenére, hogy a kedvenc válogatottam Hollandia, én nagyon utáltam érte Lajcsit...
2001 előtt nem néztem igazán klubfocit, csak válogatottakat. 2000-ben volt az a jó kis holland válogatott, és amikor nézegettem a barca meccseket láttom, hogy a fele itt játszik. Erre mondom: nagyon szimpi ez a csapat.Akkor még bejött a sok holland, most nem biztos hogy bejöne.
Nekem akkor még tetszett.grecki írta: Neked komolyan tetszett az, hogy a kezdő 11ből 7-8 németalföldi volt? Annak ellenére, hogy a kedvenc válogatottam Hollandia, én nagyon utáltam érte Lajcsit...
Benéztemgrecki írta:-cZozzy 5 írta:Az más szerintem sem volt nyerő, amikor egy holland válogatottat akartak kikerekíteni a csapatból. Lassan már kényelmetlenül érezhette a csapatban magát az, aki nem németalföldi![]()
Victor, további sikerekben gazdag életet!
-cZozzy 5 írta:Az más szerintem sem volt nyerő, amikor egy holland válogatottat akartak kikerekíteni a csapatból. Lassan már kényelmetlenül érezhette a csapatban magát az, aki nem németalföldi![]()
Victor, további sikerekben gazdag életet!
Neked komolyan tetszett az, hogy a kezdő 11ből 7-8 németalföldi volt? Annak ellenére, hogy a kedvenc válogatottam Hollandia, én nagyon utáltam érte Lajcsit...Slither írta:Én anno még a sok holland miatt lettem Barca drukker.grecki írta:Csakhát jött Van Gaal és a csodálatos Ruud Hesp... Annak ellenére, hogy szeretem a hollandokat, akkor utáltam ezért is LVG-t, mert teljesen elhollandosította a Barcát.
Sok sikert neki!
Én anno még a sok holland miatt lettem Barca drukker.grecki írta:Csakhát jött Van Gaal és a csodálatos Ruud Hesp... Annak ellenére, hogy szeretem a hollandokat, akkor utáltam ezért is LVG-t, mert teljesen elhollandosította a Barcát.
Sok sikert neki!
Ha jól emlékszem a Porto PR-menedzsere lesz.Game90 írta:1-2 hete olvastam, csak elfelejtettem belinkelnivarga tamás írta:A múlt héten bejelentette visszavonulását Vítor Baía![]()
Az utolsó 1-2-(3?) évben már nem sokat védett, Helton kiszorította őt. Lehet tudni, hogy mit fog mostantól csinálni? Kapusedző?
varga tamás írta:A múlt héten bejelentette visszavonulását Vítor Baía, a Porto kiváló kapusa, aki van Gaal idején a mi kapunkat is védte. Gratulálunk neki a sok szép sikerhez, az eredményes pályafutáshoz, és hasonló sikereket kívánunk neki a futball utáni életben.
Nekem az egyik kedvenc kapusom volt, akit kiváló hálóőrnek tartottam. Ha egy 10 centivel magasabbnak születik, igazi világsztár válhatott volna belőle, de így is büszke lehet a pályafutására.
1-2 hete olvastam, csak elfelejtettem belinkelnivarga tamás írta:A múlt héten bejelentette visszavonulását Vítor Baía
76 000 000 €-ért vették a barbárt.ozsimiki írta:Hát akkor jóval többet ért,mint most szntem! Szóval...ha kiszámolnánk,akkor lehet nagyobb pénz volt akkor,mint Zidan 65(sasi1 írta:http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 00471.htmllionelmessi19 írta:Ma van 25 éve, hogy Maradona aláírt a Barcához...
Akkor 10 millió dollárárt igazolták?????
Az rengeteg nem?) je nemrégiben...
Hát akkor jóval többet ért,mint most szntem! Szóval...ha kiszámolnánk,akkor lehet nagyobb pénz volt akkor,mint Zidan 65(sasi1 írta:http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 00471.htmllionelmessi19 írta:Ma van 25 éve, hogy Maradona aláírt a Barcához...
Akkor 10 millió dollárárt igazolták?????
Az rengeteg nem?
Nem kellett, ha jól tudom, ő akart...Slither írta:Az, de az "isteni" Diego többet is ért.sasi1 írta: Akkor 10 millió dollárárt igazolták?????
Az rengeteg nem?Azt viszont nem értem miért kellett eladni.