Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bepótolták azt ami 3 évig nem jött össze nekik...noname írta:Van egy olyan érzésem h jövőre úgy fog járni a Ral mint idén az Mu a Bl-ben. Nekik is a Roma ellen elfogyott az összes mákjuk, a Milan-meccsre nem marat.Mihu írta:Jaj istenem....aki még nem nézte meg a Real vezető gólját az ha nem akar kumma ideges lenni akkor ne nézze meg...de azért belinkelem....MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=KROaCYbp ... ed&search=
A real is elfogyasztott eben a szezonban úgy 3 évre való szerencsét...
Van egy olyan érzésem h jövőre úgy fog járni a Ral mint idén az Mu a Bl-ben. Nekik is a Roma ellen elfogyott az összes mákjuk, a Milan-meccsre nem marat.Mihu írta:Jaj istenem....aki még nem nézte meg a Real vezető gólját az ha nem akar kumma ideges lenni akkor ne nézze meg...de azért belinkelem....MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK![]()
![]()
És még nekünk van szerencsénk...
áh b+, inkább nem is mondok semmit. ilyen nincs.Mihu írta:Jaj istenem....aki még nem nézte meg a Real vezető gólját az ha nem akar kumma ideges lenni akkor ne nézze meg...de azért belinkelem....MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK![]()
![]()
Megtanultak magyarul?Boixos írta:A helyszínen több ezer madridista ünnepel, s skandálja a következő rigmusokat: "Bajnokcsapat! Raúlt a válogatottba! Eto'o c*bron..."
Ettől nem hiszem h kell félni. A legtöbb felmerült név alapján legalábbis. A real igazoláspolitikájának a lényege néhány éve az volt h a hiányposztoktól függetlenül nagy pénzért vegyenek sztárokat, hátha bevállnak. Lásd:BechamKralo írta:Másrészt én jobban tartok attól, hogy az igazoláspolitikánk a 3-4 évvel ezelötti Madridéra fog hasonlítani.
...A fanatikusok Madrid utcáin is folytatták az ünneplést, de üröm vegyült az örömükbe, amikor rendbontásokba csapott át a fiesta, s a rendfenntartók is közbeavatkoztak. A felhevült drukkerek petárdákkal és palackokkal dobálták meg a rendőröket, akik viszonzásul gumilövedékeket lőttek a tömegbe. Az összecsapások során legalább százan megsérültek, 22-en kórházba kerültek, 12 embert pedig letartóztattak.
na, ünnepel a fővárosi elit.A helyszínen több ezer madridista ünnepel, s skandálja a következő rigmusokat: "Bajnokcsapat! Raúlt a válogatottba! Eto'o c*bron..."
....azzal aztán sokra mennek,meg biztos megbánja majd amit tettlionelmessi19 írta: Egy utólagos eltiltást viszont megérdemelne talán...
Persze sok múlott azon is,h sikerre éhes sztárok alkották a csapatot,akik úgyis játszottak mint a SZÁROK,és taktikailag sokat nyomhatott a latba Henk is....antiimperialista írta: Nem veszem piszkálódásnak. Szerintem akkor is igazam volt, csak a sztárjátékosai, akik akkor még akartak focizni és valszeg Henk ten Cate kihúzták a sz.rból. Persze voltak kivételek, pl. amikor a Chelsea kivert a BL-ből két éve, akkor is taktikailag maradt alul Mourinhoval szemben.
Nem veszem piszkálódásnak. Szerintem akkor is igazam volt, csak a sztárjátékosai, akik akkor még akartak focizni és valszeg Henk ten Cate kihúzták a sz.rból. Persze voltak kivételek, pl. amikor a Chelsea kivert a BL-ből két éve, akkor is taktikailag maradt alul Mourinhoval szemben.ozsimiki írta:Nem piszkálódni akarok,de ha így nézzük akkor meg 2-3 évig azt bizonyította,h nincs igazadPersze akkor egy sikerre éhes társaság volt,és Henk is....
na mind1,én még bízok abban,h szükséges vérfrissítéssel Ő is megoldja jól a feladatát jövőre...ha nem,akkor pápá részemről is...
A madridistán...Zozzy 5 írta:Én kihagytamlionelmessi19 írta:Úristen.![]()
Végignéztem a képeket.Iszonyatos érzés.
A meccs lefújásánál megtapsoltam a Madridot, aztán kinyomtam a tévét
Nem piszkálódni akarok,de ha így nézzük akkor meg 2-3 évig azt bizonyította,h nincs igazadantiimperialista írta: rijkaardban viszont nem tudok bízni, ahogy eddig se tudtam, és idén 100%-ig bebizonyította, hogy igazam volt.
Természetesen én is ugyanúgy fogok szurkolni, az elmúlt pár évben annyi minden történt a csapatnál, aminek nem örültem (két kedvenc játékosom kiutálása, Sorint nem igazolták le, pedig jól teljesített, szinte csak olyan játékosokat vettek, akiket utálok), hogy ha divat lennék, már rég másnak szurkolnék...Vito írta:van ilyen sajnos, el kell fogadni, hogy hullámvölgyek vannak egy cspat életében és, ha Frank marad is jövőre, akkor én ugyanolyan elánnal fogok szurkolni és bizalommal leszek felé.
semmi gond Ati!antiimperialista írta:Én nem. Az edző marad, és ez mindent meghatároz majd, úgy, mint idén. Bíztam abban, hogy lesz változás, ha lenne, én is azt mondanám, hogy lesz esélyünk újra olyannak látni a csapatot, amilyen nem is olyan régen volt. De laporta lecsillapított: megmondta, hogy rijkaarddal képzeli el a jövőt. Ha csak valami csoda nem történik, a következő szezonunk ugyanolyan rossz lesz, mint az idei (vagy még rosszabb). Ezen az igazolások sem fognak segíteni, mert hiába igazoltunk két remek védőt, rijkaard [auto_cenzúra] miatt sokszor nem is játszottak. Hozhatunk bárkit, úgyis a köpőlégy kedvenckéi fognak játszani, taktika megint nem lesz, így pedig veszett nehéz...
A Madrid viszont a bajnokság végére összeállt, ha nem zavarják el Capellot, jövőre ugyanilyen erősek lesznek, mint most, a szezon végén - márpedig ez azt jelenti, hogy igen nehéz lesz őket megverni... Ezért nem értem, miért vagytok olyan biztosak abban, hogy a következő szezonban a Madrid meg se fogja tudni szorítani a Barcát?
Leírtam a véleményem, érvekkel alátámasztva, várom a válaszokat, remélhetőleg hasonló stílusban... (Vito: ez nem Neked szól, csak a Te hsz-edre reagáltam)