varga tamás írta:
6. kidőlt Etoo és Messi, ez igaz, de kérdem én: egy ilyen nagy csapatnak, mint a mienk, miért nem ül még két bevethető, megbízható csatár a kispadján. Mert az bebizonyosodott, hogy Guddy nem Barca-szint, a Nyulat pedig mellőzte,
Két bevethető csatár?
Egyet mondj, aki megfelelő helyettese lehetne bármelyikünek...és még padozna is.
Ennek a két játékosnak a kiesését nem lehet megoldani pusztán úgy, hogy berakok helyettük másik kettőt. Ezt azért emekltem ki, mert ezen a két sérülésen-elment a bajnoki cím. És két ilyen játékos pótlását nem egyszerű megoldani. Ezzel a problémával Ferguson, meg Wenger, de még Mourinho sem tudott volna mit kezdeni.
A többi felvetéseddel abszolút egyetértek, főleg ami a cseréire vonatkozik.
Tulajdonképpen nem bánnám azt sem, ha maradna, mert meggyőződésem, ha etz a csapat topon van, akkor nem sok olyan probléma lesz, amit Rijkaard nem tudna megoldani.
Márpedig itt a döntő dolgok szerintem: Megfelelő motiváció-az most meglesz, és a megfelelő alapozás, a játékosok topra hozása-ezt remélni tudom csak, hogy meglesz. Ha ezek összejönnek, elkerülik a csapat kulcsembereit a sérülések, illetve ha valóban megersítjük a hiányposztokat, és a padot, akkor nyugodtan maradhat Rijkaard, vele is eredményesek leszünk.
Rivaldo-A Legnagyobb.