Kralo!
Tisztán emlékszem sajnos azokra az esetekre,amikor ténylegesen elengedték Schumit..én sem örültem,és hidd el a Német sem akarta,h úgy legyen! Ő egy Bajnok,aki anélkül is SIMÁN nyerte volna az idényt

Szóval nem múlott azokon semmi sem...úgyanúgy 7x VB lenne....nem emiatt lett ekkora rekord halmozó....nagyon rossz,és szégyenteljes döntés volt a Ferraritól,ezt sosem vitattam!
De hogy tisztán lássunk: 1000%ig biztos vagyok,h Schumi nem akarta egyik esetben sem,h csak úgy elengedjék! Megoldotta volna Ő azt...(itt nem azt értem,amikor csak 1-2 kör volt hátra..) Ebben Te is biztos lehetsz,ez nem az Ő sara (vannak viselt dolgai,amikkel teljesen tisztában vagyok,de nehogy már mindent rá lehessen kenni

).
De beszéljünk kicsit Alonsoról...úgy kérdem Tőled,h tudom,Te szimpatizáls a Spanyollal:
Azt mivel magyaráznád,hogy amikor kicsit kakiban van a gyerek,rögtön "érdekesen" nyilatkozik SAJÁT csapatáról
Tavaly amikor szoros lett a csata közte,és Schumi között,egyből nekiesett a Renaultnak,hogy hát nem kap meg mindent,mert Ő úgyis távozik a Mercihez,bla,bla,bla

Szánalom!
Idén amikor érzékeli,hogy Hamilton magasról letojja,h 2x vb,és mindent megtesz,h legyőzze,egyből lenyilatkozza,hogy Hát Ő brit,a csapat is az,és így nem segítik eléggé

Szánalom
Schumacher tett dúrva dolgokat sajnos,de nem [auto_cenzúra] bele azoknak a tenyerébe akiknek nagyon sokat köszönhet